Off Topic - Chcę powiedzieć, że...
Bartek - 27-05-2009, 18:16
Widzisz, jakbyś jeździł po bożemu Misiem, to nie miałbyś takich problemów
Krzyzak - 27-05-2009, 20:30
akbi, a przypadkiem nie robiles czegos w CNFie? - bo ostatnio byl kolega swoim EA4 i mi sie tez nie udalo odkrecic jego kol - 2 tyg. wczesniej byl w CNFie na prostowaniu alusow i wymianie opon
aluski okazaly sie krzywe (chyba wcale ich nie robili), mial kapcia w przednim kole (w pozostalych tez, ale mniejsze, prawie niezauwazalne) i do tego sruby kol byly tak dorabane, ze pomogla dopiero 2m gazrurka...
BTW. - chyba zlokalizowalem stukanie w Colcie - drazek kierowniczy ma lekki luz i zaczynam go podejrzewac, a ze cena niewielka, to pewnie wymienie...
no i po sciagnieciu lewego kola zauwazylem dziwna ryse na tarczy hamulcowej - myslalem, ze to brud, ale wyjasnilo sie, skad bicie przy hamowaniu - tarcza TRW, ktora zalozylem 2 lata temu wydaje sie miec pekniecie i wybrzuszenie... a juz prawie wymienialem bebny z tylu, bo myslalem, ze bicie pochodzi od nich (czuc je tylko na pedale a nie na kierownicy, stad podejrzenia...)
akbi - 27-05-2009, 21:00
koledzy ... w moim Misiu to ja nie mam takich problemow Galancik jest zadbany
To "przygoda" z wynajetym VW LT (dlatego 5 srub Bartku )
Marcin-Krak - 28-05-2009, 13:54
Właśnie mnie trafił
Informacje które miały stanowić sedno mej pracy magisterskiej - nie istnieją
Kraków to jednak dziwne, żeby nie rzec chore miasto
W związku z tym chyba będę musiał podawać dane ekonomiczne w markach niemieckich
pepesh - 28-05-2009, 15:53
jedynym lekarstwem na ten cholerny kryzys ekonomiczny jest praca, dac ludziom prace, gdy ludzie beda miec pieniadze to gospodarka odzyje.
chcialem jeszcze dodac, ze kryzysy sa po to zeby ludzie zaczeli pracowac wiecej za mniejsze pieniadze.
Juiceman - 28-05-2009, 23:11
Marcin-Krak napisał/a: | Właśnie mnie trafił
Informacje które miały stanowić sedno mej pracy magisterskiej - nie istnieją
|
Hehe a kto to będzie sprawdzał czy istnieją czy nie przecież nie komisja xD, ostatnio znalazłem jakąś prace dot. transportu śródlądowego na podstawie łajby, która jest tylko na kreślona na papierze jako prototyp i nigdy nie była wyprodukowana hehe, dodam, że praca była zaliczona....
Chooper - 28-05-2009, 23:23
...fajnie sie błyska nad miastem...znowu burza idzie
vendetta - 28-05-2009, 23:29
... czas zmienić swoje życie ...
rosomak1983 - 29-05-2009, 00:17
vendetta napisał/a: | ... czas zmienić swoje życie ... |
vendetta, piekne słowa nie bój sie tego
tomusn - 29-05-2009, 00:31
że zdenerwowałem się , jak zobaczyłem w lokalnej gazecie listę umorzeń z podatku za 2008r, a nie wiedzielismy że można złożyć podanie o umorzenie takowego... (8000zł podatku - spadek) a teraz po ptokach
gulgulq - 29-05-2009, 08:35
że wczoraj to było tak: basen, bąbelki, sauna, długi spacer po mieście, koncert Lipali, deszcz i wiatr, gotowana kukurydza , koncert Iry, domek koło 3
i ja mam dziś pracować
Grześku - 29-05-2009, 08:50
gulgulq napisał/a: | koncert Lipali |
jak było? Nie mogę nasłuchać się płyty
gulgulq - 29-05-2009, 08:54
Grześku napisał/a: |
jak było? Nie mogę nasłuchać się płyty |
bomba - 10 raz bardziej się starali niż IRA
Anonymous - 29-05-2009, 11:19
nie wiem czy to dobrze czy źle że rata kredytu w DB w EUR może być w czasie albo taka sama albo wyższa. Nigdy niższa. .... ah te banki ...
Marcin-Krak - 29-05-2009, 12:23
Juiceman napisał/a: | Hehe a kto to będzie sprawdzał czy istnieją czy nie przecież nie komisja xD, ostatnio znalazłem jakąś prace dot. transportu śródlądowego na podstawie łajby, która jest tylko na kreślona na papierze jako prototyp i nigdy nie była wyprodukowana hehe, dodam, że praca była zaliczona.... |
Mój promotor - bo był tym zainteresowany
No i NFOŚiGW oraz UE - bo mają sypnąć sporo grosza
Ale to szczegół
|
|
|