Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. V czyli REKREACJA
fergul11 - 06-12-2013, 00:59
inq napisał/a: | Pod choinkę kupuje się pierdoły |
Tak jest , na przykład zestaw łatek wulkanizacyjnych do TIRa A w drugą stronę na przykład komplet gumek .
Do włosów
Juiceman - 06-12-2013, 06:31
Ewa :
http://kwejk.pl/obrazek/1...ezent-ever.html
Bizi78 - 06-12-2013, 06:58
Nelson Mandela nie żyje [*]
mjsystem - 06-12-2013, 08:23
Bizi78 napisał/a: | Nelson Mandela nie żyje [*] |
[*]
[ Dodano: 06-12-2013, 08:28 ]
Efa! napisał/a: | Idę na kompromis sama ze sobą i wracam do pomysłu mjsystem - zrobię chyba ten numer z cukierkami. Do pudełka włożę duże serce z napisem "kocham Cię", a każdy cukierek owinę papierkiem zapisanym zdaniem typu "...bo" coś tam.
Może być? |
Tak sobie myślę, może to takie kolokwialnie, ale może dla kierowcy TIR-a dobrym prezentem będzie bielizna sportowa/aktywna/termiczna? W końcu ugniata swoje cztery litery przez cały dzień. I skarpetki typu coolmax
Marcino - 06-12-2013, 08:46
No i ślisko.... na zakładowym parkingu pusto...czyli Gdańsk jeszcze jedzie..:)
Dodatkowo sypie a moja miotełka oczywiście nie zabrana..
Krzyzak - 06-12-2013, 09:11
Straszne błędy ktoś poczynił:
http://www.wiocha.pl/1034...d-ortograficzny
Efciu - a może taka mata masująco-grzejąca na fotel kierowcy?
fergul11 - 06-12-2013, 10:12
Krzyżak
mjsystem - 06-12-2013, 12:10
Krzyzak napisał/a: | Efciu - a może taka mata masująco-grzejąca na fotel kierowcy? |
I to jest good idea
[ Dodano: 06-12-2013, 12:23 ]
Wchodzę na Onet a tu:
Krzyżacy domagają się zwrotu swoich zamków i terenów. Na razie zasypali wnioskami władze czeskie. Ale kto wie co będzie potem, gdy Czesi się przed nimi ugną. Czy Krzyżacy zażądają zwrotu Malborka?
Cały artykuł:
http://fakt.onet.pl/krzyz...y,432768,1.html
Jako przywrócenie własności kościelnej
Krzyzak - 06-12-2013, 13:16
mjsystem napisał/a: | Czy Krzyżacy zażądają zwrotu Malborka? | jak ze wszystkimi tymi zwrotami - powinno się nakazać zapłacić tyle kasy, ile przez te lata władowano w odbudowę powojenną, remonty, ochronę, bieżące utrzymanie itd. itp. - oczywiście po obecnych cenach
fergul11 - 06-12-2013, 13:34
No to jak Krzyżak odzyska zamek i zamieszka w Malborku to będzie miał kawałek do łopatowania
Efa! - 06-12-2013, 14:01
Wracając do prezentów.
Mata grzejąco-masująca? On jeździ Actrosem, ma w pupcię ciepło i go buja .
Nie ma konsoli, ani czasu na nią, kompa używa do oglądania filmów, internetu i przelewów.
Za termiczną bieliznę by się obraził. Ma 33 lata i nosi sobie dobrej jakości taką, jak lubi.
Łatki wulkanizacyjne do Tira? Porażka by mnie spotkała. Wszystko ma z firmy.
Perfumy, męskie niezbędniki, sprzęt elektroniczny ma.
Co złego w tych cukierkach? To mjsystem je wymyślił
fergul11 - 06-12-2013, 14:19
Efa! napisał/a: | Łatki wulkanizacyjne do Tira? Porażka by mnie spotkała. |
Przecież to żart był
Sama widzisz że oprócz kobiety w kabinie ma wszystko
Tak mi jeszcze do łba szczeliło* ale nie powiem bo byś mi stos rozpaliła z RB Efa! napisał/a: | Co złego w tych cukierkach? | ...nic, ale jak owsików dostanie to mu nawet mata wibracyjna nie pomoże .
Czyli nie słódź tyle , niech to będzie z gorzkiej czekolady ,a na zdrowie wyjdzie .
Idzie zima , kup mu łopatę do śniegu , jak się w trasie zakopie to ma jak znalazł ...wiem już sie zamykam .
A teraz z pod mojej choinki
Do skoku moja pani zapaliła się ogromnie , ale po godzinie naszła ją refleksja ....i wisiała na słuchawce z ową koleżanką co popełniła to z mężem
Pozostaje pomysł Efy , jakiś pół kilowy drobiazg na szyję z Au (joke)
Ale co dla pociechy tatusiowej Tu jest dylemat
Tomek - 06-12-2013, 14:28
mjsystem napisał/a: | Krzyzak napisał/a: | Efciu - a może taka mata masująco-grzejąca na fotel kierowcy? |
I to jest good idea |
wczoraj miałem o tym pogadankę z Eweliną, bo chciała mi kupić
niezależnie od tego sam nawet spoglądałem na maty grzewcze, kilka dni temu, po tym jak zdecydowałem się przesiąść do Colta
wczoraj stwierdziłem, że to nie ma sensu, bo mając podgrzewane fotele w Galancie, przez 4 lata ich nie użyłem (pomijam fakt, że w pewnym momencie grzanie siedziska się zepsuło), a plecy nie wiem czy pod koniec grzały, bo jak wspominałem - nigdy nie używałem
ale do rzeczy - taka dzisiaj pogoda, że nie wiem czy jednak nie kupić sobie tej maty
Krzyzak - 06-12-2013, 14:40
tomek84 napisał/a: | przez 4 lata ich nie użyłem | ciekawe - ale miałeś skórzaną tapicerkę? - bo ta jest zimą dość długo daje chłodem po tyłku; dlatego ja włączam codziennie to grzanie - od listopada do marca gdzieś tak
wyjątkiem jest, gdy wyjeżdżam z garażu - jest ogrzewany, więc nie muszę
Tomek - 06-12-2013, 14:46
Krzyzak napisał/a: |
ciekawe - ale miałeś skórzaną tapicerkę? - |
nje
|
|
|