To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Lubelskie OT X

Seichan - 31-12-2014, 09:13

Dzień dobry ;)
Wreszcie słonko wylazło.
Rafał, wczoraj Sławek też robił przegląd alko ;) Oj, jutro może boleć głowa :twisted:

Gdzieś się wybieracie na sylwestra na jakieś zorganizowane bale czy domówki?

tyku - 31-12-2014, 10:54

Dobry i :sunny:
Ja się zdecydowałem na:
Podobno można tego scorpiona zjeść na sam koniec. :P

inq - 31-12-2014, 11:21

Bry :)

Ja to dziś Picollo będę pił. Jutro na 7 do pracy :roll:

tomasek - 31-12-2014, 12:09

Ja też nie poszaleję bo 2-go spływam na wikingi :evil:
A w nocy pokazywało -17 :shock:

mjsystem - 31-12-2014, 12:53

tomasek napisał/a:
A w nocy pokazywało -17
U nas -12*
Seichan napisał/a:
My mamy domówkę z 3 psami i 4 kotami. Będzie się działo, bo to abstynenci. 8)
grzesiopol - 31-12-2014, 13:00

Dzień dobry
Seichan napisał/a:
my idziemy jak zwykle do NOT-u :wink: , to juz u nas tradycja. Chata wolna -
Cytat:
Jedna flaszka, druga flaszka i też trzecia, kurde bele, leci ......... Gdy nie ma dzieci w domu - to jesteśmy niegrzeczni

tyku napisał/a:
Podobno można tego scorpiona zjeść na sam koniec. :P
Wódka jak wódka da sie wypić, co do skorpiona to te sa specjalnie chodowane i sa niejadowite. No cóż czterokrotnie przymierzałem sie do zjedzenia i w końcu nie pamietam czy miałem na tyle odwagi że go zjadłem czy wyrzuciłem. A czwarty raz był na naszym lubelskim spocie w Suścu :partyman: :partyman: :partyman: :drinkers: :drinkers: więc rozważam takie dwie możliwości. No chyba, że ktos pamieta co się stało ze skorpionem i mi przypomni. W każdym bądź razie zawsze coś mnie blokowało zanim go wsadziłem w usta, czy sam wygląd odstraszał czy strach że to jednak skorpion i może być jadowity trudno powiedzieć. :mrgreen:
Andrew - 31-12-2014, 13:39

My dziś bawimy u siebie w remizie na wielkim balu :mrgreen: Poza tym dziś praca w terenie. No i awaria wody była :roll:
mateusek33 - 31-12-2014, 13:57

Mi jeszcze 2 kartony "weselnej" zostało, ale jak zwykle w domu się zostaje ze żoną i jej rodzinką, tak więc żadna imprezka,a teraz zaraz idę instalować radio w autku, przeciągnąć kabel od aku do radia...
mjsystem - 31-12-2014, 16:32

Tym humorystycznym akcentem kończę stary rok. Rok dla mnie ciężki, smutny, traumatyczny.
Życzę Wam w nowym roku tak jak i sobie przede wszystkim radości. Radość niech będzie wynikiem zdrowia, powodzenia, dostatku, sukcesów i tego, co lepsze na jutro.

Seichan - 31-12-2014, 17:39

I ode mnie najserdeczniejsze życzenia noworoczne, zdrowia, radości, bezawaryjności i bezwypadkowości oraz spełnienia wszystkich noworocznych postanowień ;)
Niech ten kolejny rok będzie lepszy od mijającego i przyniesie ze sobą tylko dobre chwile.

Jak to mówiono - do siego roku :mrgreen:

Andrew - 31-12-2014, 17:41

Też się dołączam do życzeń. Miśki wszystkiego najlepszego w Nowym 2015 Roku! Oby nie był gorszy jak ten ustępujący :)
grzesiopol - 31-12-2014, 18:28

Bizi78 - 31-12-2014, 19:18

Szczęśliwego Nowego Roku Misiaczki :D .
Miejmy nadzieje że będzie lepszy :wink: .

bastek - 01-01-2015, 08:47

pierwszy :)
bry

inq - 01-01-2015, 09:14

Drugi :lol:

Dzień dobry :wink: