Zachodniopomorskie - Zachodniopomorskie OT II
stary alfer - 02-02-2013, 23:50
Powoli pierwszy człon nicka nabiera prawdziwego znaczenia
Dziękuję Drogie dziatki za Moc życzeń zewsząd płynących!
szuwar - 03-02-2013, 09:24
Siema
Cytat: | Wysłany: Wczoraj 23:50 |
coś wczoraj nie pobalowałeś ostro jak piszesz o tej godzinie
mlodam - 03-02-2013, 10:31
Bry dzien
Alfredziku ja sie odrobine spoznilam ale nadrabiam juz
STO LAT!!
A ja do 15 w pracy posiedze a niechaj mi miesie odpoczna sobie...od 2 dni jestem zmuszana do pompowania pompek. Po co?na co? Karza no to robie... Wczoraj nawet "gleba"byla...
Takze rzecze wam kochani: dobry dzien:-) wstajemy i sniadanko jemy:-)
JacekeR - 03-02-2013, 10:36
Dzień dobry wszystkim.
Yoshiko - 03-02-2013, 10:50
stary alfer napisał/a: | Powoli pierwszy człon nicka nabiera prawdziwego znaczenia | czyżby urodzinowy pierwszy siwy włos
wyrwać chwasta z korzeniami
niech nie burzy poczucia młodości
siema miśki mlodam napisał/a: | wstajemy i sniadanko jemy | śniadanko ??? ja już obiad robię
stary alfer - 03-02-2013, 10:52
szuwar napisał/a: | coś wczoraj nie pobalowałeś ostro jak piszesz o tej godzinie |
Z uwagi na słuszny już wiek, otworzyłem wino
mlodam napisał/a: | Alfredziku ja sie odrobine spoznilam ale nadrabiam juz
STO LAT!! |
Dziękuję!
Yoshiko napisał/a: | czyżby urodzinowy pierwszy siwy włos |
Taki raczej symboliczny. Prawdziwych na razie brak
volve - 03-02-2013, 12:56
Yoshiko napisał/a: | czyżby urodzinowy pierwszy siwy włos |
Jakby się pojawił to jest prosty sposób - obciąć włosy i pilnować długości 0mm
Yoshiko napisał/a: | ja już obiad robię |
Co na obiad ?
Yoshiko - 03-02-2013, 16:11
volve napisał/a: | Yoshiko napisał/a:
ja już obiad robię
Co na obiad ? | plaskate
ale już po
Galancior94 - 03-02-2013, 16:41
Dzień dobry
stary alfer, Wszystkiego Najlepszego !
Życzenia spóźnione o 1 dzień, gdyż dopiero do domu wróciłem po tygodniu odpoczynku od szumu miasta
Yoshiko - 03-02-2013, 17:53
Galancior94 napisał/a: | dopiero do domu wróciłem po tygodniu odpoczynku od szumu miasta |
eee to teraz umysł wypoczęty i gotowy na zdobywanie nowej Wiedzy
ale jaja siadlam do kompa i czytam na gs24 ze w szczecinie ukradziono honde
no a u mnie pod domem na strzezonym parkingu akcja policji byla bo honda sie znalazla
3 godziny debatowali zanim wywiezli na lawecie
stary alfer - 03-02-2013, 18:18
Galancior94 napisał/a: | tary alfer, Wszystkiego Najlepszego ! |
Dziękuję!
Galancior94 napisał/a: | Życzenia spóźnione o 1 dzień, gdyż dopiero do domu wróciłem po tygodniu odpoczynku od szumu miasta |
Nie szkodzi
Galancior94 - 03-02-2013, 18:26
Yoshiko napisał/a: | Galancior94 napisał/a: | dopiero do domu wróciłem po tygodniu odpoczynku od szumu miasta |
eee to teraz umysł wypoczęty i gotowy na zdobywanie nowej Wiedzy |
Można tak powiedzieć
Yoshiko napisał/a: | ale jaja siadlam do kompa i czytam na gs24 ze w szczecinie ukradziono honde
no a u mnie pod domem na strzezonym parkingu akcja policji byla bo honda sie znalazla
3 godziny debatowali zanim wywiezli na lawecie |
No prosze. A wczoraj słyszałem w radiu o tym że Szczecin jest jednym bardziej z niebezpiecznych miast i aż mi się nie chciało wierzyć, aż do teraz
volve - 03-02-2013, 19:47
Galancior94 napisał/a: | A wczoraj słyszałem w radiu o tym że Szczecin jest jednym bardziej z niebezpiecznych miast |
BZDURA !!! Mieszkam całe życie w Szczecinie, większość czasu w centrum, chodzę po ulicach niby niebezpiecznych i jakoś nic mi się nie stało. Szczecin jest jak każde większe miasto, ma mniej bezpieczne miejsca, ale ogólnie jest spokój. Kiedyś, gdy byłem młody to bywało różnie, były akcje typu ktoś kogoś gonił z siekierą po ulicy itp. Ale obecnie większość albo wydoroślała albo siedzi.
Dodatkowo u nas jest spokój, ponieważ mamy w mieście jedną drużynę na wyższym poziomie. Strach to jest w takim Krakowie, gdzie jest Cracowia i Wisła.
Galancior94 - 03-02-2013, 20:19
volve napisał/a: | Galancior94 napisał/a: | A wczoraj słyszałem w radiu o tym że Szczecin jest jednym bardziej z niebezpiecznych miast |
BZDURA !!! Mieszkam całe życie w Szczecinie, większość czasu w centrum, chodzę po ulicach niby niebezpiecznych i jakoś nic mi się nie stało. Szczecin jest jak każde większe miasto, ma mniej bezpieczne miejsca, ale ogólnie jest spokój. Kiedyś, gdy byłem młody to bywało różnie, były akcje typu ktoś kogoś gonił z siekierą po ulicy itp. Ale obecnie większość albo wydoroślała albo siedzi.
Dodatkowo u nas jest spokój, ponieważ mamy w mieście jedną drużynę na wyższym poziomie. Strach to jest w takim Krakowie, gdzie jest Cracowia i Wisła. |
Czyli media kłamią i to ładnie
Krystian99 - 03-02-2013, 20:28
Dobry wieczór
Na wstępie stary alfer, wszystkiego najlepszego, 100 lat (wczoraj nie mogłem bo nie miałem dostępu do internetu)
Druga sprawa
Yoshiko,
Proszę wezwać na dywanik i udzielić dużej ustnej nagany właścicielowi Czarnego ASX na blachach ZS ze srebrnymi naklejkami klubowymi na błotnikach nad migaczami, za nie zwrócenie uwagi na klubowego Gala na obczyźnie Dwa razy mnie wyprzedzał, dwa razy trąbiłem,mrugałem a tam nic
Do właściciela (jeśli czyta) nie ładnie tak postępować
Dobranoc
|
|
|