To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Rodzinny ElGalancki sedan

Marcino - 12-06-2018, 08:09

Hugo napisał/a:
Marcino, bez problemu.

Taka...?
http://allegro.pl/mazda-6...1.html#imglayer

Hugo - 12-06-2018, 08:30

Marcino, dokładnie.
bartekk04 - 07-09-2018, 19:51

AKTUALIZACJA
- Jakoś na przełomie maja/czerwca wpadły 4 nowe opony na lato
- Wymieniłem lewe łożysko przód SKF
- lewy banan oraz prosty i prawy prosty wahacz wymienione na FebiBilstein

Ogólnie w aucie zapanowała cisza, nic już nie huczy i nie puka.

LIPIEC
Wpadło nieco fantów - czarna wykładzina, czarna półka tył, czarne plastiki od otwierania maski i inne zaślepki oraz skórzana gałka zmiany biegów.

Z racji tego, że służbowo zajmuję się praniem tapicerki nie mogło nic brudnego wpaść do auta \/

Wykładzina przed

i po wypraniu

Półka

Na początku lipca przeprowadziłem również pełną dekontaminację lakieru + naniosłem wosk ochronny Fusso z Soft99

SIERPIEŃ

Szyba przednia trafiła do polerowania. Wynik? Przyjemność z jazdy x10

Chodzą mi po głowie myśli o sprzedaży Gala. Szkoda mi czasu i pieniędzy które zainwestowałem w auto, ale może to pora by zaczął zadowalać kogoś innego, zwłaszcza, że naprawdę niewiele zostało do poprawki.

bartekk04 - 27-10-2018, 18:52

THE END

Stało się - zakończyła się dwuletnia przygoda z Galantem. Auto trafiło w ręce odpowiednich ludzi ;) Byłem zdumiony, że będzie tak duże zainteresowanie tak nietuzinkowym autem, nie nadążałem z odpisywaniem. Zainteresowanych było kilku, kupił pierwszy oglądający :) Po miesiącu od sprzedaży przydarzyła mi się chwila słabości - zatęskniłem za galem. Wrzucam parę pożegnalnych fotek, które były w ogłoszeniu o sprzedaży auta.

Przypadkowo wyszło, że następce mitsu kupiłem równo 2 lata po zakupie galanta :D

ENJOY YHE SHOW

Gdy tylko będę miał okazję to z miłą chęcią ponownie wsiądę za kierownice Gala :D Pozdrawiam

lukaszglinek1 - 13-11-2018, 16:06

No i klasa samochodzik 8)
vrangsinn - 13-11-2018, 18:14

piękna sztuka, piękne zdjęcia....zadowolenia obecnego właściciela niech kontynuuje wątek...