Nasze Miśki - Wagon
Firebee - 12-07-2017, 09:37
Bartek napisał/a: | Z częściami blacharskimi nie powinno być stresu - jak znasz nr części i jest dostępna w Japinii, to 2-3 tygodnie i części w Polsce |
a to spoko. to lecę na tor
narazie czekam na komputer z modami, ale chyba się nie doczekam
ELIOT - 13-07-2017, 14:01
nie moge sie doczekac az oblukam go na zywo
Krzyzak - 13-07-2017, 14:21
Ja też czekam na wizytę
Firebee - 15-07-2017, 12:06
chyba na początku sierpnia wszyscy oblukają nieco inaczej już bedzie wyglądał
mkm - 01-09-2017, 06:35
Osobiście nie oblukałem niestety, ale na zdjęciach jak najbardziej
Co psujesz?
Waga, poprawki, czy po prostu zmiana, żeby po torze szybciej z mniejszą ilością stresu pogonić?
Firebee - 04-09-2017, 09:37
była folia jak widzieliście, nie zdążył okleić.. teraz rozkleja spowrotem do srebrnego.. jakość wykonania niestety poniżej poziomu (przynajmniej nie tak sobie wyobrażałem oklejanie)
Teraz przyjdzie czas na doprowadzenie lakieru do stanu jak najlepszego, wymiana audio, potem zobaczymy.. Plany na parę dodatkowych pierdół typu może ori chlapacze ralliart (o ile spasują), rozpórka pasa przedniego Cusco... Za dużo nie ma co tam zmieniać
Na torze fajnie się jeździ i pewnie tam najczęściej będzie przebywał, ale raczej z dużym zapasem - dla zabawy, by czegoś nie obić.
Mam jeszcze dodatkowy kompletny wydech, który dostałem wraz zakupem. może na najbliższą przejażdżkę po torze sobie wymienię (miało być wszystko przygotowane na Zlot, a niestety przez oklejanie z niczym się nie wyrobiłem )
Krzyzak - 04-09-2017, 10:50
Firebee napisał/a: | jakość wykonania niestety poniżej poziomu | u mnie się jeszcze trzyma - minął tydzień... zobaczymy po zimie i później, mam nadzieję, że będzie OK
Juiceman - 04-09-2017, 13:21
Dobrze, że nie zwiększasz mocy, bo ponoć niektóre części do tej skrzyni są już niedostępne... a nie jest to ta sama skrzynia co w zwykłym EVO. (to akurat wyszło na rozmowie przy pifku z Niemcami jak podziwialiśmy Twojego Wagona )
Firebee - 04-09-2017, 22:40
Juiceman napisał/a: | Dobrze, że nie zwiększasz mocy, bo ponoć niektóre części do tej skrzyni są już niedostępne... a nie jest to ta sama skrzynia co w zwykłym EVO. (to akurat wyszło na rozmowie przy pifku z Niemcami jak podziwialiśmy Twojego Wagona ) |
przy ściąganiu folii odchodzi lakier i klar z niektórych elementów, które były szpachlowane lub robione lekko.. można dostać czegoś, czego się tu słowami nie używa.. czeka kompletne malowanie na srebrno, lub przynajmniej renowacja lakieru
Co do skrzyni jeszcze jedna z wagona czeka na mnie, mógłbym w sumie kupić, ale nie wiem czy to robić tylko po to, by leżała w zapasie (na evo.org ktoś tam czarnucha sprowadził i przerabia na manual)
W najgorszej opcji też pójdzie w manual jak już się automat sypnie, ale mi ten automat akurat pasuje Niby EVO, niby takie rajdowe, a opóźnienie w automacie na gaz jak w skodzie rapid dsg ;D
Ma to swój dziwny urok
Juiceman - 05-09-2017, 08:34
Skrzynka jeśli w dobrej cenie to może być rarytasik jeśli Ci się nie przyda : )
Firebee - 11-09-2017, 22:55
https://youtu.be/DJRclKqjh78
sobie trochę pojeździł na torze w Toruniu. może coś dłuższego później sklecę, póki jeszcze youtube editor działa
Firebee - 29-12-2017, 12:33
Świątecznie po Świętach
|
|
|