MitsuManiaki.com - Rabaty dla klubowiczów-dyskusja
wojtas20 - 24-09-2008, 19:44
ja w bielsku również nie miałem problemów i nie musiałem
pokazywać karty klubowej
Marti - 24-11-2008, 21:23
Robiłem zakupy w Lubinie i w Zielonej Górze bez jakichkolwiek problemów.
Immortal - 01-12-2008, 22:53
Może kogoś zainteresuje:
W poznaniu jest sklep auto-hurt (www.auto-hurt.pl), od jakiegoś czasu tylko u nich robię zakupy i tak przez przypadek zapytałem się o zniżki dla klubu i koleś od razu się zgodził, za okazaniem karty klubowej . Jedyny problem w tym ze koleś nie może dać stałej zniżki np 20% ponieważ zamawia towar od rożnych dostawców i rożnie u niego z marżą jest. Przykład za ile kupiłem tarcze do colta: na stronie www cena tarczy to 105zł i jest to cena po 15% upuście, zadzwoniłem do kolesia, powiedziałem ze klika dni temu rozmawialiśmy o zniżkach dla klubu, i dostałem tarcze za 72zł za sztukę czyli 45% zniżki od ceny detalicznej. Proszę się nie sugerować cenami z katalogu internetowego, ponieważ tam jest już rabat 15%. Dla nas obowiązują całkiem inne zasady, do każdego będzie podchodził indywidualnie, i powiedział ze na pewno będzie taniej niż w intercarsie. Proponuje zajrzeć, zatarabanic lub napisać do kolesia, można wiele zaoszczędzić,a i towar ma tylko do japońskich aut, przeważnie oryginały lub zamienniki, bardzo dobrze mają rozwinięty katalog z częściami do silników (tłoki itp), układ paliwowy czy zawieszenie. Piszcie co o tym sądzicie
Hubeeert - 01-12-2008, 22:57
Immortal napisał/a: | Piszcie co o tym sądzicie | Jak dla mnie bomba
JCH - 01-12-2008, 23:14
Wrzuć to do tematu Sprzedawcy części - polecam / nie polecam.
gulgulq - 02-12-2008, 14:16
Sklep: all-parts.pl
Właśnie rozmawiłem z p. Mateuszem Hanżekiem o rabatach czy promocjach dla Mitsumaniaków.
Konkretnego rabatu nie obiecał ale ugadaliśmy się żeby przy zapytaniu czy zamówieniach powoływać się na Mitsumaniaków a wtedy on od serca policzy cene z rabatem plus ewentualnie jakis support (np. dostawa na terenie Warszawy gratis, poza kurier w cenie itp.)
Adaho_krak - 09-12-2008, 11:18
Za pośrednictwem naszego klubowego kolegi ipkis trafiłem na ciekawy sklep moto: http://www.japanmoto.pl/
Zadzwoniłem, okazuję się że sklep dysponuje orginalnymi częściami do Mitsu lub znakomitymi podróbkami firm takich jak MITSUBOSHI, GMB, NTN itp. Dodatkowym atutem jest niska cena wyjściowa od której mamy RABAT NA HASŁO MITSUMANIAKI w wysokości 10-15% w zależności od grupy towarowej. Oczywiście zapewniają wysyłkę w każde miejsce w Polsce.
DANE SKLEPU NA STRONIE: http://www.japanmoto.pl/
wizer - 09-12-2008, 21:42
Immortal dzieki za info na bank sie przyda
remix - 23-03-2009, 20:59 Temat postu: intercars - problem wiem, że było to już poruszane, ale Intercars w Zielonej Górze nie chce wystawiać faktur!!
Powołują się na to, że mogą wystawić fakturę jedynie na Klub Mitsubishi, gdyż pod takim figuruje ten nr klienta i KONIEC. Na podstawie paragonu też wystawią tylko na KLUB.
Czy ma ktoś jakiś pomysł jak a nimi rozmawiać?
docencik87 - 23-03-2009, 21:46
remix, to załóż sobie konto na firmę. Ja na wstępie dostałem 20%, a firma zajmuje się produkcją luster...
Także odpuść sobie, teraz nie wystawią i koniec. Rabatów już nie mogą dołożyć, bo system im odgórnie zablokowali!! Pewnie dlatego też nie mogą faktury wystawić na inny numer niż klubowy.
remix - 24-03-2009, 11:36
czyli, że co?
szumnie zapowiadanych rabatów na klub właściwie nie ma?
Kris1980_147 - 24-03-2009, 12:32
Są rabaty. Jeśli chodzi o sieć IC to rabat 29% to rabat maxymalny. Mogą zaproponować mniej. I jest to rabat w sprzedaży detalicznej.
Jeśli już koś chce fakturę na swoją firmę to raczej to nie funkcjonuje.
docencik87 - 24-03-2009, 18:13
"dołożyć" czytaj podnieść z 29% do np 35%
cactooz - 24-03-2009, 22:35
Adaho_krak napisał/a: | Za pośrednictwem naszego klubowego kolegi ipkis trafiłem na ciekawy sklep moto: http://www.japanmoto.pl/ |
Skorzystałem 15% przy zakupie uszczelki kolektora wydechowego do 4G13
revia - 25-03-2009, 09:24
Cześć Byłem wczoraj w IC w Częstochowie, rabatu nie dostałem bo nie mam jeszcze karty klubowej a bez niej ani rusz. natomiast znajomy mechanik powiedział mi że on w innej hurtowni może pomarzyć o rabacie 29 %, a dużo kupuje. Więc tak sobie myślę że ten nasz rabat jest całkiem całkiem
|
|
|