Warmińsko - Mazurskie - Spocik na przywitanie wiosny?
Anonymous - 31-03-2007, 11:45
Łukasz W napisał/a: |
no tak widzieliscie go!!! ustawi sobie Dżi-pi-esa |
A co! Ustawie sobie! HA! Ja bym nie ustawił?? Mam w Dżi-pi-esie nawet odtwarzacz mp3 a jak!
Cezar - 31-03-2007, 20:18
Spocik wypas
Fotki beda pozna noca lub jutro
Jeszcze raz pozdrawiam tych co byli
konrad1704 - 31-03-2007, 20:39
Cezar napisał/a: | Spocik wypas |
Dolaczamy sie do tego, bylo super. I frekwencja super, jak tak dalej bedzie szla w gore to na nastepny spot musimy szukac sporego placu .
Figara, Cezar czekamy na fotki.
Do zobaczyska
Anonymous - 31-03-2007, 22:32
NO fajnie fajnie było tylko jak pojechałęm do tej alfy to dziewczyna mnie spowrotem nie puściła bo wpadła w szał kupowania. I od razu dostałem kilka bluzek do przymiarki ;P Hihihihi. W poniedziałek zgram filmik i wrzuce na neta. Ale jak oglądałem go to widze, że kariery w hollywood to ja nie zrobie
czarna - 31-03-2007, 22:42
ano i ja muszę przyznać racje, spotkanko było bardzo fajne oby częściej
pozdrowienia dla wszystkich
Anonymous - 01-04-2007, 10:16
ja jestem zadowolony ze tyle osob bylo, postaraliscie sie
kolejnym razem postaram sie aby jeszcze wiecej Coltow bylo
pogoda byla taka jak byc powinna
niemoge sie doczekac kiedy zobacze jakies zdiecia lub filmiki
POZDRAWIAM
Anonymous - 01-04-2007, 15:39 Temat postu: Spocik Kurde sory chlopaki ze nie moglem dolaczyc do was ale bylem poza Olsztynem i wrocilem dopiero dzis, ale mam nadzieje ze przy nastepnej okazji bede mogl dolaczyc i tym razem niegdzie akurat nie wyjade wielkie P.O.Z.D.R.O
Cezar - 01-04-2007, 18:18
Obiecane fotki
Anonymous - 01-04-2007, 20:33
Dzięki wielkie wszystkim za udany spocik, było wyśmienicie Oby częściej takie spotkanka ....dopiero zawitałam w domu wiec troche fotek wrzucę jutro wieczorkiem, resztę pozgrywam na płytki i kto chce niech daje cynk.Pozdro mitsumaniaki
konrad1704 - 01-04-2007, 21:17
Czarna i Cezar super foty. czy to sa wszystkie? czy jest ich wiecej?
autka prezentuja sie imponujaco.
zdjeciowcy wrzucajcie reszte
Figara poprosze plytke z pelna dokumantacja foto (daj znac gdzie i kiedy mozna odebrac).
Anonymous - 02-04-2007, 09:29
Figara... najlepiej pocztą... pocztą....
Dzieki wielkie ludziska ze cudownie mile spedzone chwile. bedzie to niezapomniany dla mnie czas do ktorego dzieki fotografią bede wracal zawsze gdy bede samotny :P:P
Ogolnie to zajebiscie bylo sie soptkac i wypic troszke trunkow:P moze nastepnym razem beda lekko sfermentowane:) Zapraszam do bydgoszczy. jaky ktos byl gdzies w zasiegu i czul sie zgubiony niech daje znac. gg:939939 pomoge:) no to buziaki mitsumaniaki. CU na asfalcie...
Ps. I.tyjL.ruY.rruiM.,cerA...Y.uitldeA.fj,u.I.tui,uM.tuitr,DgtrnwrA.egnetnT....TIME... - powodzenia
Anonymous - 02-04-2007, 20:22
W morde jeża..... ji jeszcze raz, jesuuu żebym zryżał,,, a łysy jestem,, obejrzałem fotki i już jestem chory,, rany robaczki bardzo chciałem być z wami ale niestety, mam nadzieję że to nie ostatni spocik grupy War - Maz, przyjaciele jestem z wami i foty są extra, oglądam i oglądam, dzięki może ktoś ma jeszcze,, hehe na któreś fotce jakaś czarna sqo (sory bez urazy) cosik kręci lub fotografuje.
pzdrawiam serdecznie i do najbliższego spotkania
Anonymous - 02-04-2007, 20:51
Axer napisał/a: | czarna sqo (sory bez urazy) |
do kogo to powiedziałeś?? chcesz przysłowiowy wpier.....??? <sorry bez urazy>
Anonymous - 02-04-2007, 21:01
Sqo... hmmm Łysy to ja jestem i jakos z tym nic nie moge zrobic. Nawet obecność na spocie mi nie pomogla. Jak tak oglądasz i oglądasz to pewnie dostrzegles Vincenta (siuksa) ... Nastepny zlocik - Bydgoszcz. Zapraszam... W BARWACH WOJENNYCH :P:P Pozdrowero... :)
Ps. Sr4jK46j7h46Ł4j7O46vjj7J46jEetnynSethTetyhM-O^$$%hnJrthErtwgMwrtgOvgvvJwqswsd43EergbMwbvtygbbO56%^^%J@$%&(bbtyerrEetyhetbbb
:*
Anonymous - 02-04-2007, 21:10
do kogo to powiedziałeś?? chcesz przysłowiowy wpier.....??? <sorry bez urazy>[/quote]
No jasne że chcę............... nawet nie wiesz jak bardzo hihi,,,, a tak na poważnie to miło być wśród was, jest razem z wami choć narazie duchem ale wiem że przyjdzie czas i spokamy się razem, liczę na to.
|
|
|