To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Warmińsko - Mazurskie - Spocik na przywitanie wiosny?

Anonymous - 31-03-2007, 11:45

Łukasz W napisał/a:

no tak widzieliscie go!!! ustawi sobie Dżi-pi-esa :|

A co! Ustawie sobie! HA! Ja bym nie ustawił?? Mam w Dżi-pi-esie nawet odtwarzacz mp3 a jak!

Cezar - 31-03-2007, 20:18

Spocik wypas :D

Fotki beda pozna noca lub jutro :wink:

Jeszcze raz pozdrawiam tych co byli :twisted:

konrad1704 - 31-03-2007, 20:39

Cezar napisał/a:
Spocik wypas :D

Dolaczamy sie do tego, bylo super. I frekwencja super, jak tak dalej bedzie szla w gore to na nastepny spot musimy szukac sporego placu :mrgreen: .

Figara, Cezar czekamy na fotki.

Do zobaczyska

Anonymous - 31-03-2007, 22:32

NO fajnie fajnie było :D tylko jak pojechałęm do tej alfy to dziewczyna mnie spowrotem nie puściła :D bo wpadła w szał kupowania. I od razu dostałem kilka bluzek do przymiarki ;P Hihihihi. W poniedziałek zgram filmik i wrzuce na neta. Ale jak oglądałem go to widze, że kariery w hollywood to ja nie zrobie ;)
czarna - 31-03-2007, 22:42

ano i ja muszę przyznać racje, spotkanko było bardzo fajne :D oby częściej :wink:

pozdrowienia dla wszystkich :D

Anonymous - 01-04-2007, 10:16

ja jestem zadowolony ze tyle osob bylo, postaraliscie sie :wink:
kolejnym razem postaram sie aby jeszcze wiecej Coltow bylo :mrgreen:
pogoda byla taka jak byc powinna

niemoge sie doczekac kiedy zobacze jakies zdiecia lub filmiki

POZDRAWIAM

Anonymous - 01-04-2007, 15:39
Temat postu: Spocik
Kurde sory chlopaki ze nie moglem dolaczyc do was ale bylem poza Olsztynem i wrocilem dopiero dzis, ale mam nadzieje ze przy nastepnej okazji bede mogl dolaczyc i tym razem niegdzie akurat nie wyjade wielkie P.O.Z.D.R.O :D
Cezar - 01-04-2007, 18:18

Obiecane fotki :D

Anonymous - 01-04-2007, 20:33

Dzięki wielkie wszystkim za udany spocik, było wyśmienicie ;) Oby częściej takie spotkanka ;) ....dopiero zawitałam w domu wiec troche fotek wrzucę jutro wieczorkiem, resztę pozgrywam na płytki i kto chce niech daje cynk.Pozdro mitsumaniaki :D :D :D
konrad1704 - 01-04-2007, 21:17

Czarna i Cezar super foty. czy to sa wszystkie? czy jest ich wiecej?
autka prezentuja sie imponujaco.
zdjeciowcy wrzucajcie reszte :lol:

Figara poprosze plytke z pelna dokumantacja foto (daj znac gdzie i kiedy mozna odebrac).

Anonymous - 02-04-2007, 09:29

Figara... najlepiej pocztą... pocztą.... :P
Dzieki wielkie ludziska ze cudownie mile spedzone chwile. bedzie to niezapomniany dla mnie czas do ktorego dzieki fotografią bede wracal zawsze gdy bede samotny :P :P:P
Ogolnie to zajebiscie bylo sie soptkac i wypic troszke trunkow:P moze nastepnym razem beda lekko sfermentowane:) Zapraszam do bydgoszczy. jaky ktos byl gdzies w zasiegu i czul sie zgubiony niech daje znac. gg:939939 pomoge:) no to buziaki mitsumaniaki. CU na asfalcie...
Ps. I.tyjL.ruY.rruiM.,cerA...Y.uitldeA.fj,u.I.tui,uM.tuitr,DgtrnwrA.egnetnT....TIME... - powodzenia :P

Anonymous - 02-04-2007, 20:22

W morde jeża..... ji jeszcze raz, jesuuu żebym zryżał,,, a łysy jestem,, obejrzałem fotki i już jestem chory,, rany robaczki bardzo chciałem być z wami ale niestety, mam nadzieję że to nie ostatni spocik grupy War - Maz, przyjaciele jestem z wami i foty są extra, oglądam i oglądam, dzięki może ktoś ma jeszcze,, hehe na któreś fotce jakaś czarna sqo (sory bez urazy) cosik kręci lub fotografuje.
pzdrawiam serdecznie i do najbliższego spotkania

Anonymous - 02-04-2007, 20:51

Axer napisał/a:
czarna sqo (sory bez urazy)

do kogo to powiedziałeś?? :evil: chcesz przysłowiowy wpier.....??? <sorry bez urazy>

Anonymous - 02-04-2007, 21:01

Sqo... hmmm Łysy to ja jestem i jakos z tym nic nie moge zrobic. Nawet obecność na spocie mi nie pomogla. Jak tak oglądasz i oglądasz to pewnie dostrzegles Vincenta (siuksa) :P ... Nastepny zlocik - Bydgoszcz. Zapraszam... W BARWACH WOJENNYCH :P :P:P Pozdrowero... :) :)
Ps. Sr4jK46j7h46Ł4j7O46vjj7J46jEetnynSethTetyhM-O^$$%hnJrthErtwgMwrtgOvgvvJwqswsd43EergbMwbvtygbbO56%^^%J@$%&(bbtyerrEetyhetbbb
:*

Anonymous - 02-04-2007, 21:10

do kogo to powiedziałeś?? :evil: chcesz przysłowiowy wpier.....??? <sorry bez urazy>[/quote]

No jasne że chcę............... nawet nie wiesz jak bardzo hihi,,,, a tak na poważnie to miło być wśród was, jest razem z wami choć narazie duchem ale wiem że przyjdzie czas i spokamy się razem, liczę na to.