Chcę Kupić Outlandera - Zakup Outlandera
nahar - 10-05-2018, 22:16
Jest serwis mitsumaniaków na oliwskiej. Ale nic nie wiem o nich bo nie byłem tam. Ja jeżdżę do KMG na Gilarskiej. Właściciel ma Pajero wcześniej miał chyba Diamante.
Co do opisu z ogłoszenia to umarłem - świetny stosunek dynamiki do spalania.... chyba mówimy o innym aucie. Ja uważam O1T za super auto, ale z ekonomicznym spalaniem to nie ma on za wiele wspólnego. Jak jeździsz dynamicznie to w mieście 14 litrów pali. A na trasie to zależy czy toczysz się 110 km/h czy jedziesz szybciej i wyprzedzanie wykonujesz dynamicznie (czyli przyciskasz gaz). Przy szybszej jeździe to miedzy 12-13 wychodzi w zależności o załadowania i wiatru.
Jaro1974 - 10-05-2018, 22:34
Każde auto, czy to turbiak czy też nie, jak się jeździ dość ostro to spali też więcej. Sam wiem na własnym przykładzie, jak mu dam trochę w palnik to na mieście te 11 litrów wciągnie, ale jak delikatniej go potraktuję to i w dyszce się zmieści. Na trasie to samo - ostrzej to 9-9,5 litra a jak delikatniej to ok 8,5 litra mu wystarczy. Oczywiście piszę tu o samej benzynie bo LPG nie posiadam w swoim O1 bez T
pawlad - 15-05-2018, 08:51
Nahar - dzięki za info o warsztatach - to moja okolica . Jaro również dzięki za info o spalaniu O1 bez T .
Pozdrawiam.
Mam jednego teraz O1T na oku w Radomiu ...
Bzyk_R1 - 15-05-2018, 13:05
pawlad, jeszcze raz powtarzam, kubeł zimnej wody, i żadnych pędzelkowanych słuchaj się kobity i szukaj z szyberem. A na Radom to się przygotuj i weź pomocników.
pawlad - 16-05-2018, 16:14
No szyber nie zaszkodzi, a może pomóc Niestety ten z Radomia ładna sztuka (na zdjęciach) gość też na razie niczym mnie nie zniechęcił, ale nie ma szybera ...
|
|
|