To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Mitsubishi Galant 2.0 GLS 1999 - Przeszłość i Przyszłość

Bzyk_R1 - 15-07-2018, 11:32

2.5 v6 ma super kulturę pracy. Po zamknięciu maski praktycznie nie słychać że pracuje, do tego jest tani w zakupie nie to co 4g63t
Martinsson - 15-07-2018, 13:55

Dzięki wszystkim za odpowiedzi :D Teraz oby sprzedać 2.0 i będę się rozglądał. Najchętniej automat ale jak trafi się jakiś fajny manual to nie będę wybrzydzał. Coś czuję, że już nigdy innego samochodu niż galant nie kupię, chyba że jako drugi. 8)
larelijux - 15-07-2018, 17:36

Kupisz kupisz, też kiedyś tak mówiłem a teraz nie mam Galanta :mrgreen:
bbandi - 15-07-2018, 20:03

Martinsson napisał/a:
Dzięki wszystkim za odpowiedzi :D Teraz oby sprzedać 2.0 i będę się rozglądał. Najchętniej automat ale jak trafi się jakiś fajny manual to nie będę wybrzydzał. Coś czuję, że już nigdy innego samochodu niż galant nie kupię, chyba że jako drugi. 8)

No powiem Ci że ja z roku na rok coraz bardziej się cieszę z Gala, po prostu jak do niego wsiadam to czuję się bardzo dobrze, wygląd tego auta przyciąga wzrok (oczywiście SE najbardziej :mrgreen: ) - widać po reakcjach ludzi.
Manual 2.5V6 mi odpowiada ale po zmianie drążka z ori na mniejszy bardziej poręczny. wyprzedzanie jest niezłe tak z 2-3bieg od 3k obr, z 3-4 jest też fajnie. Jakbym jezdzil codziennie i po mieście to wolałbym automat.

marcin.art - 15-07-2018, 20:32

A ja wam powiem że jeździłem galem 2,5v6 w automacie i to był samochód którym jeździłem najdłużej i sprzedawałem go z bólem serca. Potem jeździłem bmw e39. Po sprzedaży mimo wyglądu który nie do końca mi pasował wsiadłem znów do galanta tylko usa 3.8 też w automacie i znów się zakochałem. Żadne auto nie sprawiało mi takiej frajdy z jazdy jak galant :D Podejrzewam, że znów wróciłem na długo. na moje ulubione forum i do galanta który powoduje uśmiech na twarzy przy dodawaniu gazu
Martinsson - 22-08-2018, 22:32

Witam po dłuższej przerwie. Niestety nie jestem już posiadaczem galanta. Rozstałem się z bólem serca ale cóż. Zastanawiam się nad kolejnym autem. Gdyby nie ta ruda to na pewno byłby to gal 2.5 a tak nie wiem. Rozważam mercedesa W124. Tymczasem załączam kilka fotek ze spontanicznej sesji gala (widać, że brudny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

robertdg - 23-08-2018, 07:46

Martinsson napisał/a:
Zastanawiam się nad kolejnym autem. Gdyby nie ta ruda to na pewno byłby to gal 2.5 a tak nie wiem. Rozważam mercedesa W124.
W124 gnije lepiej od Galanta :P
Martinsson - 13-12-2018, 17:57

Witam kolegów i koleżanki po długiej nieobecności. Odkopuję temat z zapytaniem: Czy da się kupić fajną sigme w normalnej cenie? Bo to co widać na nielicznych ogłoszeniach nie zachwyca.
mkm - 13-12-2018, 18:06

Zerknij lub zapytaj w dziale Sigmy, ale temat z gatunku trudniejszych :D
abdul - 13-12-2018, 20:29

Oj coś kolega szybko się zniechęcił do Galanta...
Martinsson - 13-12-2018, 22:06

abdul napisał/a:
Oj coś kolega szybko się zniechęcił do Galanta...

Nad galantem też cały czas myślę :) i najprawdopodobniej go kupię :mrgreen: