To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że...

Anonymous - 01-07-2007, 23:58

chce powiedziec ze dzieki temu forum od tygodnia jakos zyje i pomimo tego ze malo pisze to czytajac Was kochani spamerzy moj humorek sie poprawia
Anonymous - 02-07-2007, 20:48

A ja chce powiedziec ze właśnie się obroniłem i życie jest piękne...................bo nie musze isc do woja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
saphire - 02-07-2007, 22:31

Chcę powiedzieć że odliczam juz dni do wakacyjnego wypadu na Peloponez. Zostało niecałe 2 tygodnie i w drogę... :badgrin:
maxwell61 - 02-07-2007, 22:53

chce powiedzieć ze gratuluje obrony dm17 i... szkoda ze nie musi iść do woja :D
Anonymous - 02-07-2007, 23:08

maxwell61 napisał/a:
... szkoda ze nie musi iść do woja

To sie uśmiałem :mrgreen: :mrgreen: HA HA HA

ruslana81 - 03-07-2007, 08:58

...jestem wściekła :evil: :evil: :evil: , bo zdaje się, że od niedzieli jestem "alergikiem", chociaż do tej pory nigdy nie miałam z tym problemu...mam straszny katar, kicham, oczy mi łzawią, nie mam smaku ani powonienia, wszystko smakuje jak papier...nawet kawa i papierosy ...buuuu :cry: :cry: :cry:
JCH - 03-07-2007, 10:34

ruslana81 napisał/a:
nie mam smaku ani powonienia, wszystko smakuje jak papier...nawet kawa i papierosy ...buuuu
Rzuć papierochy a poczujesz, że zyjesz :P
gulgulq - 03-07-2007, 12:43

a moja Mała wyjeżdża na 3 tygodnie i nie będę jej widział wcale :( :(:(
Anonymous - 03-07-2007, 13:05

... chciałbym pracować fizycznie, kopać rowy czy coś takiego. Bez odpowiedzialności za wszystko inne, co mnie nie dotyczy, bez stresu i nerwów. Chciałbym znać szczegółowo zakres swoich obowiązków, być doceniany za ilość i jakość wykopanych dołów, mieć prawo do wypoczynku, a urlop moich współpracowników nie był ustalany i dawany za moimi plecami. Chciałbym w końcu wiedzieć, że jestem do czegoś potrzebny, a nie być jedynie maszynką do zap***

I chciałbym, by uczciwi ludzie byli uczciwie traktowani, a leserzy nie wozili na niczyich plecach...

Nie mam czasu, mam doła...

Chooper - 03-07-2007, 13:25

....fajna burza była wczoraj nad Łodzią (fotki nie moje):

a jeszcze troche tutaj

Cezar - 03-07-2007, 14:33

Pierwsza fota to prawie jak 'dzien niepodleglosci' :wink:
Marcin-Krak - 03-07-2007, 15:55

ruslana81 napisał/a:
bo zdaje się, że od niedzieli jestem "alergikiem",

Witam w klubie - ale może dobrze że to tylko A jedno, a nie AA - czyli alergik i astmatyk :P
Ale do wojska z alergią i tak Cię mogą wziąść :P
Poza tym nie łam się - można z tym żyć :wink:

Anonymous - 03-07-2007, 16:03

Marcin-Krak napisał/a:
Ale do wojska z alergią i tak Cię mogą wziąść :P
Z astmą też. :?
maxwell61 - 03-07-2007, 17:13

Cezar napisał/a:
Pierwsza fota to prawie jak 'dzien niepodleglosci'

a 2-ga jak w paszczy fiszbinowca :D

ruslana81 - 04-07-2007, 10:31

Marcin-Krak napisał/a:
Ale do wojska z alergią i tak Cię mogą wziąść

No Panie Kolego, to cudnie! Ja pierwsza do wojska...poważnie! Dawać mi mundur i karabin ...ja chce do woja, ja chce do woja!
Marcin-Krak napisał/a:
Poza tym nie łam się - można z tym żyć

nie wątpię...widziałam już ludzi z alergiami, astmami i innymi duperelami...żyjących. Mam nadzieję, że to chwilowe, dziś już jest lepiej, za to osłabłam nieco i nie miałam siły wyjść po schodach z metra... :|
Dziękuję za słowa otuchy...

ps. - to co z tym wojskiem?! :twisted: