To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - Gadżety mitsumaniaki.com

Anonymous - 04-06-2005, 08:39

Efa! napisał/a:
TAK! TAK! TAK! NICK!!!

Ja też optuję za nickiem zamiast numeru. Mamy z tym dobre doświadczenia z forum MMC. Było bardzo wiele miłych, nieoczekiwanych spotkań na drodze właśnie dlatego, że na szybie był dobrze widoczny nick.

Chooper - 04-06-2005, 09:04

JCH napisał/a:
Chooper napisał/a:
ja nie mówie o projekcie naklejki w tym miejscu, tylko o formie naklejki z numerem klubowym zamiast NIcka

Taa .... A jak już spotkam kogoś w trasie to się będę zastanawiał kto to jest ten 074 :roll:
Nie lepiej nick żeby się prezentował na widocznym miejscu a numer klubowy ewentualnie gdzieś drobnym drukiem? Albo w ogóle ....

to wtedy but w podłoge, i wyprzedzasz rycząc klaksonem, co by zrobić taką zadymę aby wszyscy wiedzieli, że to...MITSUMAIAKI..8) masz gwarancję, że ted drugi też sie zatrzyma 8)

ja tak myślałem o tej szybie, żeby było tak jak jest (www.mitsumaniaki.com a gdześ po brzegach numerek klubowy...

"niech sie wstydzi ten, kto nie zna swoich towarzyszy w drodze ku chwale" :D

Anonymous - 05-06-2005, 10:39

Coś z allegro dla wielbicieli gadgetów :lol:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=52744441

Firebee - 05-06-2005, 20:42

sprawa do przemyślenia - czy będzie ktoś z Was zainteresowany smyczami z naszym logiem/czy ktoś z nas - mitsumaniaków nie zajmuje się przez przypadek produkcją takowych (niższa cena)/no i to wszystko:)
Pozdro
Firek

Grześku - 06-06-2005, 07:39

Ostatnio w pracy kazali nam nosić identyfikatory (jak byśmy się kurcze nie znali) i mamy je na smyczach, a skoro tak to dlaczego nie na klubowej smyczy? :wink:
Ja się piszę na to.
A co do naklejek to tylko z nickiem - numer nic nie mówi, tak jak napisał JCH głupia sytuacja mogła by wyniknąć na trasie, widzisz miśkę, widzisz numer, ale nie wiesz kto to za on :?

Anonymous - 06-06-2005, 10:42

Grześku napisał/a:
A co do naklejek to tylko z nickiem - numer nic nie mówi, tak jak napisał JCH głupia sytuacja mogła by wyniknąć na trasie, widzisz miśkę, widzisz numer, ale nie wiesz kto to za on :?

Dajesz pasażerowi potrzymać kierownicę, odpalasz laptopa i już wiesz kto zacz. Ale marudzicie chłopaki ;-)

Grześku - 06-06-2005, 11:19

Jak tylko dorobię się laptopa to tak zrobię - dzięki za (po)radę.
Anonymous - 07-06-2005, 17:43

Lepszy pomysł to NICK,z nr będą komplikacje.
Chciałbym pochwalić się chlopakom,ze mijała mnie Efa(TA EFA) a nie jakiś 015. :D

Efa! - 07-06-2005, 23:46

017 jakby co, LUTEK :wink:

A ja ostatnio mnóstwo czasu spędzam za kółkiem i naprawdę wiele misiów widuję. Ale one są albo jakieś niemrawe, albo za kierownicą siedzą osoby pod sześćdziesiątkę i już właściwie nie wiem, co myśleć. Czyżby brakowało Mitsumaniaków na drogach północnej części Polski???

Karwoś - 08-06-2005, 08:19

To samo zauważyłem - dziadek za kierownicą mitsubishi to standard, ale to świadczy dobrze o ich bezawaryjności-każdy dziadek to sobie ceni. Ale w Białystoku widuje wiele miśków, a w nich młodych kierowców, szczególnie w Carismach.
Firebee - 08-06-2005, 08:22

Pamiętaj że nie szukasz tylko miśków a również innych aut z naklejką mitsumaniaki.com na dupce:) To wtedy może trafisz na mnie:)
Dziś trasa Grudziądz-Bydgoszcz-Żnin..
To tak offtopic..

A w temacie.. Rozmawiałem z tym Panem od Allegro.. Więc sprawa sie ma tak.. Czy robimy 2 rodzaje smyczy czy tylko jedna (mam na mysli sam napis www.mitsumaniaki.com lub napis mitsumaniaki.com i jeszcze z naszym nowym logiem ktore wygra konkurs)
Bo mozemy zaczac juz dzialac, przygotowalbym kilka takich smyczy
Pozdrawiam
Firek

Anonymous - 08-06-2005, 09:19

Firebee napisał/a:
Dziś trasa Grudziądz-Bydgoszcz-Żnin..
To tak offtopic..

jakoś ostatnio w okolicach Żnina byłe 3 dzionki i miśków
tam brak zupełnie - biała plama :lol:

Firebee - 08-06-2005, 09:49

ja jade tam zinwentaryzowac jedno skrzyzowanie to w projekcie postawie jakis znak pierwszenstwa dla Mitsubishi albo cos:P
Pozdro
Firek

Efa! - 08-06-2005, 22:06

Jakoś pół dnia spędziłam za kółkiem, a Ciebie ni widu, ni słychu, Firek. No nic... jutro wieczorem będę jechała wiadomą trasą (;)) i pomacham Ci na pewno. A pojutrze wieczorkiem z powrotem i też pomacham.
Firebee - 08-06-2005, 22:28

a bylem w tym Żninie i spowrotem wyprzedzalem galusia ok '86, ktore mi nie chcialo zjechac z drogi(wiem - punta nie puszczamy:)) to pusc syg jak bedziesz jechala
tez pomacham
papa
Firek