To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - POMORSKI SPOT - 15-stego

novy - 31-08-2007, 12:37

Moim zdaniem obecne miejsce, pomimo tego, że jest w "centrum", jest trochę schowane. Juz lepsze miejsce jest obok na pasie startowym, gdzie inni ludzie mogą zobaczyć, że coś się dzieje.

A parking koło reala? Hm....już bardziej byłbym za jakimś otwartym miejscem ale bliżej centrum...

sruba - 31-08-2007, 14:38

Krzyzak napisał/a:
Byloby mniej wiecej posrodku

z tym sie musze zgodzic.

Krzyzak napisał/a:
no i niebagatelne znaczenie ma to, ze wiekszosc nie musialaby sie zapuszczac w centrum miasta

hehe, ale jak juz w centrum jestes, to z niego wyjezdzac nie musisz...

w sumie mnie jest obojetnie gdzie.
sie przystosuje.

akbi - 31-08-2007, 15:14

Mi miejsce też jest obojętne, ale:
1 - musi być parking na co najmniej 15 autek
2 - musi być w pobliżu miejsce, aby gdzieś usiąść i ew coś wypić czy zjeść

Jakoś ten parking pod Realem to mi średnio pasuje ... bo tam zawsze będzie multum ludzi, ale faktycznie póki co sam też innego pomysłu nie mam :|

Krzyzak - 31-08-2007, 15:25

pamietacie ta mapke, ktora zamieszczalem 1.5 roku temu? - ma na mysli to samo miejsce
tam bylo luzu na 100 aut, wiec sie bez problemow zmiescimy
(chodzi o byly Geant a obecnie Real w Osowie)
jak to w hiperach sa tam tez i knajpki - catteringu nie zabraknie :)

ludziom znajacym 3miast to jezdzenie po centrum problemu nie robi, ale dajmy na to, ze ktos chce nas odwiedzic i przyjedzie z Malborka czy Pruszcza (tudziez inne mniejsze miasta) i wtedy wygodniej jest mu nie zapuszczac sie w centrum
wiekszosc z nas bedzie miala podobna droge do przejechania

edit: mapka:

edit2: a tak to wyglada z satelity - jak widac zaznaczony obszar jest pusty i jeszcze sie nie spotkalem by (poza naszymi spotami sprzed 1.5 roku) ktos tam parkowal :)

Anonymous - 31-08-2007, 15:31

My jesteśmy za rękoma i nogami :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Krzyżak piękna mapka - Ty geodetą powinieneś zostać :D :D

Kibloo - 02-09-2007, 20:23

oki dla mnie ganz egal, chciałbym tylko wiedzieć jakies 15 minut wcześniej żeby trafic na miejsce... hi hi ;)
Anonymous - 03-09-2007, 10:08

HEHE Pruszcz to wcale nie jest "mniejsze" miasto :P Choć nieraz określenie Puszcza Podgdańska mimo wszystko jest słuszne ;)

Jak dla mnie 30 minut jest potrzebne żeby do brzeźna dojechać, obwodową do Geanta 15 (z Pruszcza)

akbi - 04-09-2007, 08:57

A ja mam jeszcze jedną propozycję:
Jana Pawła II - parking koło pizzerii Krokodyl.

Parking jest wystarczający ... zmieści się nawet 60 autek, do tego przeważnie jest w dużej mierze pusty.
Zjeść i wypić można w Krokodylu ... i nie palą tam papierosów i nie ma głośnej muzyki :mrgreen: , a latem można posiedzieć na świeżym powietrzu pod parasolami

Krzyzak - 04-09-2007, 08:59

akbi napisał/a:
Zjeść i wypić można w Krokodylu ... i nie palą tam papierosów i nie ma głośnej muzyki :mrgreen: , a latem można posiedzieć na świeżym powietrzu pod parasolami

ha ha - z Krokodyla zrezygnowalismy jakies 2-3 lata temu - wszystko przesiaka smrodem frytek w takim stopniu, ze moja kurtka smierdziala przez 2 tygodnie ciagle zmieniajac nute zapachowa :)
a i jedzenie bylo przecietne (tzn. znam lepsze pizzerie na zaspie za podobna cene)

raddex - 09-09-2007, 23:06

Ja tam przyjadę gdzie będzie spot. Może być i parking pod Realem.
akbi - 10-09-2007, 09:59

Proponuję najbliższego Spota zrobić jednak w starym miejscu - parking na JPII, a na spocie porozmawiamy sobie o nowej lokalizacji.
Postaram się dzisiaj wysłać .... "przypomnienie" do wszystkich :wink:

Krzyzak - 10-09-2007, 16:31

troche niedobrze - w sobote sa kozlaki bielkowskie - chcialem byc, a z JP2 bedzie duuuuzo dalej (razem bede mial ponad 50 km do zrobienia, wiec niewykluczone, ze musze ten spot odpuscic...)
Anonymous - 10-09-2007, 16:42

Akbi jak będzie tak lało to nie za wiele można zdziałać na JPII....
novy - 10-09-2007, 18:17

Krzyzak napisał/a:
kozlaki bielkowskie

A co to jest????

PS. Wielkie podziękowania za wymianę świec dla Ciebie:D :D :D :D
Przybyło mi jakieś 50KM :P

Krzyzak - 10-09-2007, 19:03

novy napisał/a:
Krzyzak napisał/a:
kozlaki bielkowskie

A co to jest????

taka impreza organizowana corocznie przez Browar Bielkowko - mam jakies 3 km piechota, wiec chcialem byc - tym bardziej, ze rok temu sobie obiecalem, ze tym razem nie odpuszcze

chce to zobaczyc - te zarcie kaszubskie, hektolitry piwa, biesiady itd....