Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - POMORSKI SPOT - 15-stego
novy - 31-08-2007, 12:37
Moim zdaniem obecne miejsce, pomimo tego, że jest w "centrum", jest trochę schowane. Juz lepsze miejsce jest obok na pasie startowym, gdzie inni ludzie mogą zobaczyć, że coś się dzieje.
A parking koło reala? Hm....już bardziej byłbym za jakimś otwartym miejscem ale bliżej centrum...
sruba - 31-08-2007, 14:38
Krzyzak napisał/a: | Byloby mniej wiecej posrodku |
z tym sie musze zgodzic.
Krzyzak napisał/a: | no i niebagatelne znaczenie ma to, ze wiekszosc nie musialaby sie zapuszczac w centrum miasta |
hehe, ale jak juz w centrum jestes, to z niego wyjezdzac nie musisz...
w sumie mnie jest obojetnie gdzie.
sie przystosuje.
akbi - 31-08-2007, 15:14
Mi miejsce też jest obojętne, ale:
1 - musi być parking na co najmniej 15 autek
2 - musi być w pobliżu miejsce, aby gdzieś usiąść i ew coś wypić czy zjeść
Jakoś ten parking pod Realem to mi średnio pasuje ... bo tam zawsze będzie multum ludzi, ale faktycznie póki co sam też innego pomysłu nie mam
Krzyzak - 31-08-2007, 15:25
pamietacie ta mapke, ktora zamieszczalem 1.5 roku temu? - ma na mysli to samo miejsce
tam bylo luzu na 100 aut, wiec sie bez problemow zmiescimy
(chodzi o byly Geant a obecnie Real w Osowie)
jak to w hiperach sa tam tez i knajpki - catteringu nie zabraknie
ludziom znajacym 3miast to jezdzenie po centrum problemu nie robi, ale dajmy na to, ze ktos chce nas odwiedzic i przyjedzie z Malborka czy Pruszcza (tudziez inne mniejsze miasta) i wtedy wygodniej jest mu nie zapuszczac sie w centrum
wiekszosc z nas bedzie miala podobna droge do przejechania
edit: mapka:
edit2: a tak to wyglada z satelity - jak widac zaznaczony obszar jest pusty i jeszcze sie nie spotkalem by (poza naszymi spotami sprzed 1.5 roku) ktos tam parkowal
Anonymous - 31-08-2007, 15:31
My jesteśmy za rękoma i nogami
Krzyżak piękna mapka - Ty geodetą powinieneś zostać
Kibloo - 02-09-2007, 20:23
oki dla mnie ganz egal, chciałbym tylko wiedzieć jakies 15 minut wcześniej żeby trafic na miejsce... hi hi
Anonymous - 03-09-2007, 10:08
HEHE Pruszcz to wcale nie jest "mniejsze" miasto Choć nieraz określenie Puszcza Podgdańska mimo wszystko jest słuszne
Jak dla mnie 30 minut jest potrzebne żeby do brzeźna dojechać, obwodową do Geanta 15 (z Pruszcza)
akbi - 04-09-2007, 08:57
A ja mam jeszcze jedną propozycję:
Jana Pawła II - parking koło pizzerii Krokodyl.
Parking jest wystarczający ... zmieści się nawet 60 autek, do tego przeważnie jest w dużej mierze pusty.
Zjeść i wypić można w Krokodylu ... i nie palą tam papierosów i nie ma głośnej muzyki , a latem można posiedzieć na świeżym powietrzu pod parasolami
Krzyzak - 04-09-2007, 08:59
akbi napisał/a: | Zjeść i wypić można w Krokodylu ... i nie palą tam papierosów i nie ma głośnej muzyki , a latem można posiedzieć na świeżym powietrzu pod parasolami |
ha ha - z Krokodyla zrezygnowalismy jakies 2-3 lata temu - wszystko przesiaka smrodem frytek w takim stopniu, ze moja kurtka smierdziala przez 2 tygodnie ciagle zmieniajac nute zapachowa
a i jedzenie bylo przecietne (tzn. znam lepsze pizzerie na zaspie za podobna cene)
raddex - 09-09-2007, 23:06
Ja tam przyjadę gdzie będzie spot. Może być i parking pod Realem.
akbi - 10-09-2007, 09:59
Proponuję najbliższego Spota zrobić jednak w starym miejscu - parking na JPII, a na spocie porozmawiamy sobie o nowej lokalizacji.
Postaram się dzisiaj wysłać .... "przypomnienie" do wszystkich
Krzyzak - 10-09-2007, 16:31
troche niedobrze - w sobote sa kozlaki bielkowskie - chcialem byc, a z JP2 bedzie duuuuzo dalej (razem bede mial ponad 50 km do zrobienia, wiec niewykluczone, ze musze ten spot odpuscic...)
Anonymous - 10-09-2007, 16:42
Akbi jak będzie tak lało to nie za wiele można zdziałać na JPII....
novy - 10-09-2007, 18:17
Krzyzak napisał/a: | kozlaki bielkowskie |
A co to jest????
PS. Wielkie podziękowania za wymianę świec dla Ciebie:D
Przybyło mi jakieś 50KM
Krzyzak - 10-09-2007, 19:03
novy napisał/a: | Krzyzak napisał/a: | kozlaki bielkowskie |
A co to jest???? |
taka impreza organizowana corocznie przez Browar Bielkowko - mam jakies 3 km piechota, wiec chcialem byc - tym bardziej, ze rok temu sobie obiecalem, ze tym razem nie odpuszcze
chce to zobaczyc - te zarcie kaszubskie, hektolitry piwa, biesiady itd....
|
|
|