Forum ogólne - Jak trafiłeś/-aś na nasze forum ?
Anonymous - 03-06-2006, 22:25
Witam. Ja kupilem miśka Space Wagon. No i jestem. A wciągnął mnie kolega wojtasek5. Jest nas już dwóch. Postaramy się o większą ekipę mitsumaniaków z Elbląga.
Pozdrawiam
Anonymous - 04-06-2006, 21:11
Kupiłem wagonik , założyłem internet - oczywiście w domu nie w miśku , padł mi wtrysk- też w miśku ,no i jestem z Wami !!!
Anonymous - 18-06-2006, 11:55
Miałem swoje forum kiedyś (NKM), ale ruch na nim był praktycznie żaden, bo działało MMC. Jak padło i nie mieliście się gdzie podziać to na moim była awaria i też nie działało. Powstały Mitsumaniaki i moje forum zostało naprawione, ale jak przed przerwą ruch raczej znikomy. Poszedłam za głosem Firka i jestem. Moje forum przyszło razem ze mną
Anonymous - 18-06-2006, 19:18
A ja trafiłem na Mitsumaniaki prosto ze strony Mitsubishi Klub Polska.Jakos tam,gdzies przeczytałem o tym klubie i jestem...zagladam tu codziennie i czytam
Anonymous - 21-06-2006, 17:45
raddex napisał/a: | no ja to juz gdzies o tym pisalem - powtorze sie (pewnie Hubi znowu o jakis kotach i siersciuchach napisze ale co tam )
no wiec bylo sobie na poczatku MKP i jest dalej (ale nie mozna sie tam wykazac), a potem Trojmiasto odwiedzil Hubeert i zakomunikowal, ze jest nowa strona, inne podejscie i inne realia - zgadza sie i tak tu trafilem - choc pozno sie dosyc zarejestrowalem |
Ja w zasadzie tak jak Radex. Troche MKP w zasadzie M3M intensywnie ale zostalismy wchlonieci przez Was . A prawda jest taka ze jak wiele razy to powtarzalem naprawde nie zajmuje mnie pod jaka to jest nazwa, na jakich zasadach, najwazniejsze ze sa tu moi osobisci znajomi i osobisci nieznajomi ktorych interesuje wszystko co dotyczy Mitsubishi. Nawet jak zmienimy nazwe na Mitsupopierdulki to jesli nadal w tym towarzystwie to prosze mnie bez pytania dopisac.
[ Dodano: 21-06-2006, 16:48 ]
Przepraszam Bartku NKM na twoim tez bylem i dobrze ze jestes z nami.
cns80 - 21-07-2009, 13:39
Czas odświeżyć, żeby nowe osoby też się wypowiedziały
romero - 21-07-2009, 14:25
Ja najpierw szukałem samochodu.Trafiłem (wybrałem) MIŚKA.Potem internet i znalazłem forum.Navara odpadła ze względu na tylną kanapę,Hilux ze względu na silnik.Nie byłem świadomy co do napędu.Teraz się bardzo cieszę,że wybór był taki a nie inny.Pozdrawiam wszystkich i dzięki za to forum.
Trik - 21-07-2009, 14:41
Jak Lancer "trafił mnie w głowę", to potem postanowiłem znaleźć coś na temat samej marki. Padło na forum. Przez jakieś pół roku zaglądałem tu jako gość. Po zakupie nastąpiła rejestracja
Zafirah - 21-07-2009, 14:54
Kiedy zdecydowałam się na kupno samochodu to zaczęłam przeglądać strony na temat różnych aut. Potem ktos mnie uświadomił o istnieniu Coltów i zaczęłam przeglądać wszystko co znalazłam na ich temat. Tą prostą dróżką trafiłam na forum - dzięki temu kupiłam moją czarną strzałę i powiększyłam zasób informacji o samochodach
Jackie - 21-07-2009, 16:12
U mnie to tak było:
Dawno, dawno temu, kiedy jeszcze nie było Klubu Mitsumaniaków, założyłem sobie malutkie forum na stronie dealera. Napisał do mnie jakiś facecik, że może by coś innego zrobić no a ja się zgodziłem...
I tak od jakiegoś czasu 2.04m tego facecika robi bałagan i się awanturuje tworząc Forum Mitsumaniaków
Pozdrawiam
czekoladka_1981 - 21-07-2009, 17:03
Ja trafiłam przez przypadek przeglądakąc internet na temat coś o Galantach i częściach do nich , gdyż ujeżdżałam jeszcze model porzedniej gemeracji . I tak zostałam
londolut - 21-07-2009, 17:25
Ja kupiłem colta w którym świecił się Check Potrzebowałem naprawcy więc znalazłem was sobie
Misiek :) - 21-07-2009, 23:17
napocztku był chuck norris, potem był chaos... trochę później moi rodzice kupili Colta CZ5 (ja namówiłem, bo, mi się w miarę spodobał porównując do konkurencji), potem znalazłem starsze colty (cj i ca) i zacząłem szukać info o Nich. Znalazłem to forum z dużą ilością informacji, potem kupiłem mojego Colta i się zapisałem
halbog - 22-07-2009, 09:02
Ja trafiłem za pośrednictwem google
Pozdrawiam
Bogdan
earphorny - 22-07-2009, 09:26
Szukałem informacjo o nowym lancerze i na jakimś forum gazeta.pl dobra dusza dała linka do mitsumaniaków... a wtedy to już się wtopiłem całkowicie...
|
|
|