Eclipse - Techniczne - [1G 90-94] Sprzęgło do Mitsubishi Eclipse 1G
zenek_bb - 11-02-2011, 00:53
ciężko mi powiedzieć, kupiłem auto z tarczą valeo której niewiele zostało życia niby, a jeżdżę na niej 2 lata już i się skończyć nie chce... nowy kpl leży i czeka... sądzę, że będzie ok, ale niech się ktoś jeszcze wypowie, bo nie wiem jak w GST się Valeo zachowuje
wojtas gst - 11-02-2011, 15:54
tzn mi chodzi o to czy srednica dobra, czy wielowpust dobry i ogolnie czy da sie je zalozyc :]
barteski - 16-02-2011, 10:46
VALEO A PHC VALEO to nie jest to samo !! NIE MYLIC
PHC zakładali fabrycznie w KIA , HYUNDAI TOYOTA AVENSIS czy inne nie wiem nie zmieniałem
VALEO w wiekszosci francji
kolega ma sorento i bawi sie troche w rajdach PHC valeo 245tys od nowosci wytrzymało
docisk idealny lozysko i okładzina natomiast scieło nity na tarczy
w GS mam PHC VALEO i gdyby nie jak u vadera podlewan oliwa ze skrzyni do dzis bylo by ok zrobiłem 50tys i lala do dzis chodzi ale jako sprzegło mokre z powodu braku czasu
exedy nie mam pytan zakładałem do hondy crx turbo sachs skonczył sie po 4000 tys obcielo nity a exedy jak narazie fruwa jak cos to monitoruje to wiec dam znac
wojtas gst - 01-03-2011, 22:05
tak wiec kupilem to, w tym tygodniu przyjdzie:
http://moto.allegro.pl/55...1410302128.html
powinno pasowac
barteski - 06-03-2011, 15:02
znam sklep
wojtas gst, jak przyjdzie daj znac na priw
krzypolo - 27-05-2011, 13:43
I złomek padł ................. piszę w tym temacie bo podejrzewam sprzęgło ...........
otóz od kilku dni przy ruszaniu autko mi lekko szarpało ..... a w poniedziałek w czasie jazdy do pracy usłyszłem metaliczny pisk ale tylko na biegu .... dojechałem na parking (poziom -2 i jak go teraz wyciągnąć ) wieczorem po pracy przy odpalaniu mały trzask i juz nie mogę wrzucic na pracującym silniku zadnego biegu .... mam obiecane że jutro doktor złomka przyjedzie po niego i go weżmie ....... do 4G37 widziałem komplety sprżegieł do 300 zł czyli nie za dobre ?
Plymouth Laser 91 silnik 4G37
|
|
|