To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - WAŻNE!!!! Zaginęły dwa aparaty Olympus na zlocie

Mario - 10-03-2008, 22:52

Szkoda tych aparatów, a co do :
TRAWOR76 napisał/a:
jak piłes przy ognisku to nie pytaj teraz o aparaty
To czy nie mógł się domyśleć tego ? :doubt:
arekp - 10-03-2008, 23:03

Najgorsze w calej sprawie jest to, ze na najblizszym zlocie nie bedzie juz tak rodzinnie ... bo jakiemus zlamasowi przykleilo sie cos do raczek :(

Czesto mam kontrowersyjne zdanie na rozne tematy (kurcze, dzis drugi raz o tym pisze na tym forum ;) ) ale zawsze bylem za obcinaniem reki za kradziez. Szkoda, ze nasze prawo na to nie zezwala ... sprzedawalbym protezy zamiast uslug sieciowch ;-)

Mario - 10-03-2008, 23:06

arekp napisał/a:
Najgorsze w calej sprawie jest to, ze na najblizszym zlocie nie bedzie juz tak rodzinnie
Mnie niestety nie będzie, ale także sądze, że po takim czymś atmosfera może się pogorszyć :evil:
arekp napisał/a:
sprzedawalbym protezy zamiast uslug sieciowch

Noi napewno byś dużo zarabiał....

Hubeeert - 10-03-2008, 23:32

W Grudziądzu wykluczone będzie "wbijanie się" na imprezę miejscowych. Ochrona tego dopilnuje. A oprócz tego bez identyfikatorów wejścia na teren ośrodka ani imprezy nie będzie.

Dałbym już spokój teorii spiskowej.

Rafal_Szczecin - 10-03-2008, 23:41

aj tam, atmosfera sie pogorszy, napewno nie , kto sie bedzie chcial dobrze bawic, ten napewno bedzie. na 10000000000000% beda tez nie zadowolone osoby, bo beda oczekiwac, ze kazdy do nich bedzie podchodzil i rozmawial

ja i tak wiem, ze bedzie suuuper , jami, sportowo :)

Bartek - 10-03-2008, 23:48

Rafal_Szczecin napisał/a:
napewno nie

Naucz się Rafi na pewno :) - teraz napisz to 10000 razy nie używając ctrl-C ctrl-V

Na pewno jeden zlamas kutany nie zmieni atmosfery ma zlocie (przynajmniej ja nie mam zamiaru się nic zmieniać)

akbi - 11-03-2008, 09:29

Bartek napisał/a:
Na pewno jeden zlamas kutany nie zmieni atmosfery

niestety .... to nie był odosobniony przypadek.
Nie wiem czy powinienem w ogóle pisać, lecz również w Strykowie jednemu z nas (nie wiem czy sobie życzy, więc nie podam o kogo chodzi) zginęły plastikowe osłony gniazd przednich reflektorów (te pod maską).

Traktuję Was wszystkich jak rodzinę i niestety wśród rodzin znajdują się tacy co brat bratu coś ukradnie .... ale jak przyłapię kogoś na kradzieży na Zlocie, Spocie czy gdziekolwiek, to strzał w r*j ode mnie, informuję wszystkich tu na forum i zgłaszam na Policje, bez względu kto to będzie.

Morfi - 11-03-2008, 10:27

A Kiedy jakiś ogólnopolski zlocik :) . akbi, to chyba wszystkie Arki sa takie wojownicze i w 100% Cie popieram
Firebee - 11-03-2008, 11:59

w grudziądzu bedzie duzo ochroniarzy i moich kolegow pilnujących waszych dobytkow i krecacych sie pomiedzy Wami. Auta praktycznie przez cala impreze beda pilnowane, wiec mam nadzieje, ze problemow u nas z kradziezami nie bedzie. ale zgadzam sie ze przez takie przypadki rodzina nam sie pier...
Matejko - 11-03-2008, 12:26

to mnie znowu na podtrzymanie rodzinnej atmosfery moga zaginac kluczyki i sie zjednoczy 100 par rak szukajacych kluczykow w trawie :D
Juiceman - 11-03-2008, 12:51

Osobnika złapac przywiązac do haka i zrobić sobie rajd ; ).... bo z tego co się orientuje to arekp jeszcze protez nie sprzedaje :wink:
akbi - 11-03-2008, 12:56

Morfi napisał/a:
A Kiedy jakiś ogólnopolski zlocik :)

29-31 sierpnia w Grudziądzu

tutaj masz kilka tematów o tym Zlocie
http://www.mitsubishi-gra...wforum.php?f=19

Rafal_Szczecin - 11-03-2008, 17:41

Bartek napisał/a:
Naucz się Rafi na pewno - teraz napisz to 10000 razy nie używając ctrl-C ctrl-V

dziekuje nauczycielu :)

TRAWOR76 - 11-03-2008, 21:03

Pomimo tego że tak się stało i straty zdjęć i aparatów było super!!! a nauczka dla mnie że trzeba pilnować tak kuszącego kąska ..zwłaszcza że krecili się tam obcy...jestem Wszstkim wdzięczny za zaangażowanie i zamknijmy sprawę..bynajmniej na forum ...takie przypadki zawsze moga się zdażyć i wszyscy powinnismy sie czuć jak w Rodzinie...ale nikt nie może ręczyć za Wszystkich ..chociaz uważam że gdyby nie było obcych obawy byłyby raczej minimalne...bo dużą Rodziną jesteśmy :)
Ja za swój bład odpokutowałem ,mówi sie trudno (co nie zmiena faktu że dopadłbym kolesia i :axe: wiadomo ...ale nie ma co psuć atmosfery przyszłego zlotu i jak wspomniałem chętnię sie wybiorę ponownie i nie mam obaw...na takich zawsze przychodzi kara ..wcześniej czy później...
a jeśli byśmy kogoś zobaczyli to pewne że cało by nie dotarł na komendę ... :finga: :twisted:
Dzieki za wsparcie i myślmy by kolejny zlot był też fajowy ,aparaty trudno się mówi ,ja uważam że przyszly zlot obedzie się bez takich przykrych zdarzeń i będziemy tylko miło wspominać;-)
sorki za monolog :?

tomusn - 11-03-2008, 23:38

Firebee napisał/a:
w grudziądzu bedzie duzo ochroniarzy
czy nie podnosi to kosztów imprezy?
Firebee napisał/a:
moich kolegow pilnujących
znaczy nas?