To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Gadzety - Flagi MitsuManiakow

Leppe - 27-01-2006, 13:41

Oczywiście ja też chcę.
Rafal_Szczecin - 27-01-2006, 13:50

DOBRA TO KTO JESZCZE CHCE NIECH SIE ZGLASZA NARAZIE WSTEPNIE FLAGE CHCIELI :

MARKHEIM
TAGi
ZACHAR
PIWKOTOM
DYZIO I SABA
BOBEKM
MACIEK
ROCH27
FIREBEE
HUBEEERT
TNT
LEPPE
IGI
JACKIE
RADDEX

KTO JESZCZE CHCE NIECH SIE DOPISUJE !!!! :)

igi - 27-01-2006, 14:12

Misiaki lista chętnych na flagi jest TUTAJ

Robi sie burdel :? malutki. Jeżeli wygodniej wam tutaj wpisywac to kasuje tamto. Tutaj mieli się ludzie tylko wpisywac kto chce a prawdziwa i ostateczna lista byla i jest narazie w tamtym miejscu

Rafal_Szczecin - 27-01-2006, 14:18

ale IGI tamto jest zamkniete :| (zglosili sie juz dodatkowo Hubi, TNT i inni i nie ma kto tego dodac)

hmm wg mnie powinien byc temat gdzie tylko i wylacznie zglaszaja sie chetni i tyle, gdzie mozna napisac (moze byc i tamten tylko zeby go odblokowac i napisac ze tylko i wylacznie zgloszeina, kto sie nie dostosuje - ostrzezenie)

np.
ja - szt 1

i nic wiecej zeby faktycznie burelku nie bylo bo tutaj sie coraz wiekszy robi

igi - 27-01-2006, 14:27

TAGi napisał/a:
Temat w którym rozmawiamy o flagach to Flagi MitsuManiaków, w tym temacie proszę także o zgłaszanie chęci zakupu takiej flagi, lub ewentualnie do mnie na pm, tak żeby nasz kochany mod Igi mógł dodać chętnych do listy.

Tak sie umawiałem z Tagim ze raz na jakis czas bedzie mi podawał nowe osoby a ja bede edytował jego posta i dopisywal ludziska.

Anonymous - 30-01-2006, 18:13

Igi masz rację, tylko że ja zawiodłem i nie zaglądałem na forum od pewnego czasu dlatego nie poprosiłem Cię o dopisanie kolejnych chętnych, ale wiedzę, że dałeś rade. thx

Rafał zapytaj sie brata co i jak zamiast nabijać posty :wink:

A co do flag i listy chętnych osób to proszę o wypowiedzenie się, osób które się zapisały na flagę o to do kiedy czekamy na ewentualnych pozostałych chętnych ? chodzi o to żeby nie składać potem kolejnego zamówienia, i o to aby to zamówienie było jak najtańsze=najkorzystniejsze dla nas wszystkich.

pozdrawiam

Anonymous - 31-01-2006, 10:07

Patrzę sobie, a tu lista tych co chcą flagi.
A mnie na niej nie ma.
tzn. na liście nie na fladze :lol:
No to sobie myślę - flaga, flaga - muszę ją mieć
Zapiszcie mnie na 1 sztukę proszę Was, zapiszcie mnie :)

Anonymous - 31-01-2006, 12:00

Ja również miszę sie na taka przyjemność....Z takim "gadżetem" to można cały nasz kraj przejechać na zlocik...
Anonymous - 31-01-2006, 15:40

Meth napisał/a:
Z takim "gadżetem" to można cały nasz kraj przejechać na zlocik...

można można ale wtedy jedziemy tylko do 80km/h bo inaczej możemy ją zobaczyć wtedy za sobą, co prawda jechaliśmy z nią nawet i 90 dyszek a od producenta usłyszelismy że ktoś tam atakował z nią 120 i wszystko było okej ale producent daje gwarancje ze do 80 dyszek bedzie wszystko git a potem to juz na własną odpowiedzialność. pozdro

Anonymous - 31-01-2006, 17:12

czy można jeszcze dopisać się do listy chętnych na flagę mitsumaniaków :o
Anonymous - 31-01-2006, 19:47

To ja chyba pobije jakiś rekord...Przygotuje Miśka i flage i polecimy jak na skrzydłach... :)
Anonymous - 01-02-2006, 10:46

Meth już jesteś na liscie,

Sebulbon - jasne ze można, nadal czekamy na kolejnych chetnych.

pozdro

Serek - 01-02-2006, 14:46

Również piszę się na 1 szt.
Anonymous - 01-02-2006, 16:00

witajcie to ja sie pisze na 1 szt podajcie mi jak jest z zapłatą za flagę i jak można ją odebrać :lol:
Anonymous - 01-02-2006, 19:52

Sebulbon, z zapłatą to jest tak ze flaga będzie kosztowała max 50 zł, wszystko masz opisane w topicu FLAGI MITSUMANIAKÓW - TYLKO LISTA CHĘTNYCH , a rozsyłać będe ja jak już flagi będą wykonane (musze wymyślić tylko w co zapakować taką flagę) jeżeli bedą szły np. 3 flagi do wawy to wyslę wtedy jednej osobie i wtedy niech ona już rozprowadza. czekam teraz na plik z logiem flagi od Raddexa, i myślę że będzie można niedługo przedstawić wstępną ofertę. pozdrawiam