Małopolskie - Luźne gadki - off topic :D
waldi-1 - 01-09-2007, 10:25
Ło kurna , ale się zamotałem , tak to jest jak sie nieczyta dokładnie tematów
Tybek - 01-09-2007, 11:00
szczeslaw napisał/a: |
Może by tak np. zapewnić Adze i Bubu nocleg i iść na jakąś imprezkę w sobotę?? |
Poczułem się odrzucony
waldi-1 - 01-09-2007, 11:02
powiedz przez kogo to sie pomści
szczeslaw - 01-09-2007, 11:39
BUBU napisał/a: | Julek by strasznie protestował |
Sorki, nie pomyślałem o tym co z Julkiem
Tybek napisał/a: | Poczułem się odrzucony |
Dla was w razie czego też by się coś znalazło
Ale spoko - plan i tak upadł
BUBU - 01-09-2007, 13:22
Szczesław myślcie o miejscówce na grilla , spot już za tydzień
Najlepiej tak gdzieś miedzy 15.00-16.00
Pozdrav
Adaho_krak - 01-09-2007, 15:18
BUBU napisał/a: | Szczesław myślcie o miejscówce na grilla , spot już za tydzień |
Ja tym razem podjołem postanowienie, (odgapiłem od Marcinka), że z okazji "rocznicy", nie będę się wtrącał w plany, tylko sie podporządkuje.
I CZEKAM !!!!!!
karolgt - 01-09-2007, 15:30
to ja tez czekam na postanowienia
waldi-1 - 01-09-2007, 15:34
Jak wszyscy czekają to kto ma podjąc decyzje???
Marcin-Krak - 01-09-2007, 16:01
Adaho_krak, nie ładnie tak odgapiać pomysły od innych
Ale jako autor tego wątku mam propozycję:
robimy grilla- tylko gdzie ?? (u Fica w ogródku )
a może zastanowić się nad zorganizowaniem czegoś np w karczmie "Pod Blachą" - tam gdzie raz byliśmy Tylko pewnie to wiązałoby się z jakimiś kosztami
A jak będzie brzydka pogoda to cóż zostaje nam chyba tylko Plaza
Kolejna kwestia to godzina - Bubu i familija chcą wcześniej - damy radę o 16
Ja w każdym bądź razie teraz wybywam na spacer i jak wrócę liczę że coś sensownego się pojawi tutaj.
Poza tym jest moderator - pozwalam mu podjąć decyzję - byle sensowną
waldi-1 napisał/a: | Jak wszyscy czekają to kto ma podjąc decyzje??? |
Napisałbym że Ty - ale jakoś się boję
waldi-1 - 01-09-2007, 16:12
Marcinku niebojaj sie bedzie dobrze. A więc mam taka propozycje, jeśli pogoda nam dopisze to proponuje zamiast grila zrobić ognicho i kiełbachy na potyku, a co do miejsca to niemam pojęcia, ale napewno gdzieś za miastem gdzie jest duzo przestrzeni. wstęp oczywiscie z kiełbaską by był , niech kazdy ma co lub
Dziękuję
Aga - 01-09-2007, 16:49
Marcin-Krak napisał/a: | Kolejna kwestia to godzina - Bubu i familija chcą wcześniej - damy radę o 16
|
chłopaki, jeżeli wcześniejsza godzina do dla Was problem, to nie ma sprawy, najwyżej nie przyjedziemy
nie ma się co przejmować
jeszcze nie raz się spotkamy
BUBU - 01-09-2007, 17:05
Hmn chodzi o czas dojazdu i powrotu , nie tylko my ale i Tybek mamy jednak parę kilometrów do domciu .
Wiadomo że im później , tym krócej się będziemy widzieć
Co do miejscówek to bez jaj , macie dolinki pod Krakowem (Kobylańska , Będkowska itp.)
Dla leniwych Zakrzówek pozostaje
Tak że do roboty i uzgadniać co i jak
waldi-1 - 01-09-2007, 18:57
Moze miałbym ładne miejsce na tego spota, jadąc do krakowa po lewej stronie na zakrecie mijam tamie skałki czy to moze wapiennik jest tez, miejsca jest tam sporo na miski i na ognisko , jest to około 15 km od krakowa, moze pasuje wam to miejsce?
Adaho_krak - 01-09-2007, 19:20
waldi-1 napisał/a: | jadąc do krakowa po lewej stronie na zakrecie mijam tamie skałki czy to moze wapiennik jest tez, miejsca jest tam sporo na miski i na ognisko , jest to około 15 km od krakowa, moze pasuje wam to miejsce? |
A to wiem gdzie Nie wiem jak inni, dla mnie może być
karolgt - 01-09-2007, 20:41
waldi-1 napisał/a: | Moze miałbym ładne miejsce na tego spota, jadąc do krakowa po lewej stronie na zakrecie mijam tamie skałki czy to moze wapiennik jest tez, miejsca jest tam sporo na miski i na ognisko , jest to około 15 km od krakowa, moze pasuje wam to miejsce? |
a tam pewnie
|
|
|