To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - VI Zlot Mitsumaniaków Grudziądz 2008 !

ruslana81 - 23-01-2008, 16:15

przyszedł mi do głowy pomysł, żeby zorganizować konkurs, pod kontrowersyjnym tytułem: "Baba za kółkiem" :mrgreen: np. równe parkowanie między liniami/palikami przy jak najmniejszej liczbie "łamania się", albo rozpoznawanie elemntów pod maską samochodu (coś w stylu nakrętka z nr 710 :biggrin: ), albo zmiana koła na czas :mrgreen: Coś dla kobiet po prostu...
Kibloo - 23-01-2008, 17:52

ale żeby nie było zbyt łatwo, to L200...

pozdro...

Aga - 23-01-2008, 18:45

ruslana81 napisał/a:
przyszedł mi do głowy pomysł, żeby zorganizować konkurs, pod kontrowersyjnym tytułem: "Baba za kółkiem" :mrgreen: Coś dla kobiet po prostu...

pomysł świetny!
mnie nie będzie, więc konkurencja niewielka :) :)
kobiet u nas mało...

Anonymous - 23-01-2008, 21:27

W nowym aucie to zbyt wiele nie widać pod maską, dajcie jakiegoś poloneza to powalczymy.Pozdrawiam. Kaśka. :mrgreen:
Anonymous - 24-01-2008, 01:08

Aga napisał/a:
mnie nie będzie, więc konkurencja niewielka

Moja żona właśnie zdaje na prawko ......hehe :lol:
tymcio napisał/a:
dajcie jakiegoś

poloneza to powalczymy

a i poloneza też miałem i to nie jednego :D

akbi - 24-01-2008, 08:52

Aga napisał/a:
kobiet u nas mało...

forumowiczek mało ... ale szanownych małżonek Mitsumaniaków będzie na pewno wieeeeeeeeele :D
ruslana81, pomysł fajowy ... mam nadzieję, że uda się go jakoś zrealizować Firkowi.

Bolek - 24-01-2008, 22:22

Dobra to tak ciut w stronę tematu głównego.
Mnie się strasznie podobał konwój przez Białystok, ludzie mówili podobnie o tym w Łodzi. Większość była bardzo zadowolona. Jeżeli sytuacja pozwoli uważam Firebee że mógłbys mieć tę atrakcje na uwadze.
Kolejna sprawa to gry i atrakcje w sobote. Zawsze wszyscy mają 1000 pomysłów na to co i jak zorganizować a potem jak przychodzi do organizacji to sie okazuje ze trzeba by mieć dobę co ma 50 godzin, armie ludzi zeby to pilnowac przeprowadzac i koordynować i ze 100 hektarów ziemi najlepiej płaskiej, z miekkązieloną trawką 25mm. Wiem że każdy chciałby w kilku wziąść udział i miło by było mieć sproą ilość konkursów do wyboru ale to nie jest łatwe. Przed zlotem łódzkim sporo było główkowania czy by nie ponakłądac konkursów na siebie zeby ludzie nei stali bezczynnie wokół tego jednego co sie w danym momencie odbywa. Nie wiem, to juz musisz Firebee sam, ale ludzie generalnie lubią jak sie sporo dzieje. Miejsca do siedzienie muszą być zwłaszcza na wieczór ,jakies zaciszne koło ogniska czy cos.
Zdaje sie ze masz szeroko zakrojone plany na ten zlot, trudno cos sugerować jezeli juz w znacznej mierze ułozyłej jakis plan. z tego co czytałem nie bedzie fajerwerków. dla mnie małą strata ale sądze ze to sie Mitsumaniakom podobało. Mógłbys kazać wyjść na scene kilku charakterystycznym postaciom z forum i troszke ich spaszkwilować ale delikatnie, jakis wesoły cytat, wierszyk ale to z kolei zajmuje czas wiec powinno byc krótkie. Mysl o wskoczeniu na scene i przedstawieniu sie jest miła, musisz jednak z góry wiedziec ile osób ma to zrobic, powinienes miec ich liste i przewidziec ile to ma zająć czasu. Jakiegos fascynata dobrego samarytanina mozesz pstawić do witania nowych Ludzi. Niektórzy płakali ze dojazd w łodzi w sobote byłsłąbo oznaczony. Juz sam bedziesz wiedział cz yto jest czy nei ejst potrzebne.
No bo to sie juz długie robi. tak mnie naszedł napad zeby napisac. Moze to ktos skomentuje podejmiemy polemike. Bedzie przynajmniej pozytecznei dla sprawy.

cns80 - 25-01-2008, 07:53

Bolek napisał/a:
Mnie się strasznie podobał konwój przez Białystok, ludzie mówili podobnie o tym w Łodzi. Większość była bardzo zadowolona.

Zwłaszcza harpagan i czarnuch23 :D :P

Ja pamiętam że w Strykowie konkursy się nakładały i na przykład na ogłoszeniu wyników z rozpoznawania części byłem na offroadzie, na który ledwie zdążyłem, bo wcześniej udało mi się załapać na ćwiczenia z pierwszej pomocy. Na jedzonko też się nie załapałem - nie pamiętam z jakiego powodu :wink: . A jakiś konkurs mnie podobno ominął. Bardzo mi to nie przeszkadzało, ale były osoby, które były zawiedzione.

igi - 14-03-2008, 13:26

a może wrócić do tematu (który się nie udał w Białymstoku) rozegrania meczu w kopaną MitsuMAniaków z podziałem na np: północ-południe lub wschód-zachód ?

O ile jest boisko dostępne gdzies w pobliżu :?: :!:

akbi - 14-03-2008, 13:28

igi napisał/a:
a może wrócić do tematu (który się nie udał w Białymstoku) rozegrania meczu w kopaną MitsuMAniaków z podziałem na np: północ-południe lub wschód-zachód ?

jestem ZAAA :!:
poza meczem piłki nożnej, można też by zrobić, (jeśli są warunki i możliwości) mecz koszykówki i siatkówki :badgrin:

Firebee - 14-03-2008, 17:09

akbi napisał/a:
igi napisał/a:

jestem ZAAA :!:
poza meczem piłki nożnej, można też by zrobić, (jeśli są warunki i możliwości) mecz koszykówki i siatkówki :badgrin:

całkiem realne.. wstępnie piątek siatkówka (plażowa;)), sobota(lub niedziela) piłka nożna

Anonymous - 15-03-2008, 10:20

Czy starczy nam czasu w jeden weekend na wszystko? :biggrin:
tomusn - 15-03-2008, 21:56

proszę o plakacik na szybę, jakieś zaproszenie (plan i atrakcje)...
czarnuch23 - 27-03-2008, 00:41

Pomimo mieszanych uczuc co do przejazdu kolumny przez Uć to jestem za zorganiozwoaniem podobnej na kolejnym zlocie :D
Jednak to serce rosnie jak sie jedzie w misku w kolumnie z kilkudziesieciu aut jednej slusznej marki:)

Co do rozgrywek Popieram siatkowke, bedzie smiechowo (w noznej to ja jestem pragnienie a pilka sprite tak wiec raczej sie nie nadam )

To co bylo fajne w lodzi to troleje, chodz placyk do zabaw byl maly i kolejka spora do samochodu,
Brakowalo mi wyzwan sprawnosciowych za kolkiem : cos jak proponowany slalom "z jajkiem" , Parkowanie z "pilotem" tu moze byc sporo zabawy.

To co fajnie bylo by poprawic wzgledem zeszlego roku to KAPELA... coz... byle jak to byle jak.. ale zeby dalej bawic sie przy muzyce z bagaznika KORKA to jzu porazka :D

Krzys - 27-03-2008, 09:56

Jesli można to wtrące swoje zdanie,niewiem jak u nas(bo niebyłem)
ale kiedys na jakimś filmie ogladałem zlot mitsu w USA.
i na tym filmiku auta były podzielone w/g modelu np: w jednym miejscu same Eclips-y(w/g generacji),itd... Co wy na to??
W kolumnie tez tak mozna zrobić...
Chyba wiecie o co mi mniejwiecej chodzi :D
Co Wy na to???