Warmińsko - Mazurskie - Pozdrowienia z ulic Warmińsko-Mazurskiego
tomusn - 28-05-2008, 00:24
doli73 napisał/a: | tomusn napisał/a: | bo ja własciwie to z Ornety jestem |
To dlaczego cię na spotach nie widać |
troszkę miałbym daleko ze Żnina
Anonymous - 30-05-2008, 23:01
doli73 napisał/a: | Maniakowy Miło cię widzieć mimo tego BaMbejoWoza
Wpadnij kiedyś na spota.
Ps. Jak mnie widzisz to truknij, żebym wiedział że to ty. |
heheh nie no to teraz nazwales moja pieknosc.. brzydko!:D
na spota to sie troche wstydze:P juz to widze jak byscie po mnie pojechali:) ale powiem szczerze ze jeszcze lezka do dzisiaj jest po starym aucie.. a jak go widze to w ogole lament:(
a co do samego zauwazania:P to ogolnie mam taka, a nie inna prace - non stop na miescie:P malo tego. nie raz Ci machalem:P ale chyba nie spogladasz na auta tego typu )
[ Dodano: 02-07-2008, 09:47 ]
hehe pozdro dla doli'iego73
tym razem widziany na Ogolnej przy petli dla przecinakow.. jak katowal swojego rekinka przyczepka )
Cezar - 06-07-2008, 12:46
ja pozdrawiam kierownika ciemnego gala EA na ilawskich blachach, ktorego widzialem wczoraj pod basenem w Dobrym Miescie
Anonymous - 07-07-2008, 21:25
maniakowy napisał/a: | hehe pozdro dla doli'iego73
tym razem widziany na Ogolnej przy petli dla przecinakow.. jak katowal swojego rekinka przyczepka ) |
Robson udało ci się mnie wyparzyć, ale co do katowania rekinka to tak źle nie było.
Dawał sobie super radę
Anonymous - 15-07-2008, 21:23
Pozdrowienia dla doliego73
dziś 12 lutego po 16!!!! (12-ego lutego -nazwa ulicy, bo wyszło jakbym w pętli czasu został)
Anonymous - 16-07-2008, 17:34
Dzięki dudo. Dla ciebie też pozdrowionka.
kungfumiszcz - 16-07-2008, 19:49
akbi napisał/a: | Pozdrawiam kierowcę (chyba kobieta) Colta CJ, o nr rej NO xx101, który w piątek ok godz 21 wyjechał na wysokości Małdyt na krajową "Siódemkę" tuż przed nadjeżdżającym autem
... przy dalszej takiej jeździe, to w najlepszym wypadku będzie na forum do sprzedania kolejny Colt na części. |
czy to byl czarny colt, mloda kobitka z czarnymi wlosami? jak tak, to juz 2 razy przegiela pale na trasie barczewo-jeziorany. nie chce krakac, ale faktycznie ten kolt bedzie na czesci niedlugo.
akbi - 17-07-2008, 08:30
kungfumiszcz napisał/a: | czy to byl czarny colt |
hm... nie pamiętam czy czarny, ale na pewno ciemny
kungfumiszcz napisał/a: | mloda kobitka z czarnymi wlosami? |
raczej młoda (choć ciężko to dokładnie ocenić, zwłaszcza gdy jest szaro/ciemno) kolorów włosów, też nie pamiętam
Anonymous - 17-07-2008, 22:31
mam nadzieje ze po tym niedzielnym spocie i ja będę mógł kogoś obtrąbić aż miło, albo chociaż światłami mrugnąć... pozdrowionka
Anonymous - 24-07-2008, 18:22
doli73: troche spoznilem sie z tym postem.. ale jakis tydzien temu jadac 12 lutego w strone hetmanskiej wyprzedziles mnie a ja CI dawalem dlugimi!:) widziales czy nie:PP hehe
Anonymous - 27-07-2008, 19:31
W piątek na "7" wieczorem ja wracałem ze Stegny a moraś darł w kierunku Gdańska
Anonymous - 28-07-2008, 05:27
maniakowy napisał/a: | doli73: troche spoznilem sie z tym postem.. ale jakis tydzien temu jadac 12 lutego w strone hetmanskiej wyprzedziles mnie a ja CI dawalem dlugimi!:) widziales czy nie:PP hehe |
Nie widziałem że mi mrugałeś, ale przypominan sobie jakiegoś BaMbejWoza.
Dudo napisał/a: | W piątek na "7" wieczorem ja wracałem ze Stegny a moraś darł w kierunku Gdańska |
Ja też jechałem w piątek wieczorem do Stegny.
Anonymous - 29-07-2008, 22:05
"Pozdrawiam" BABSKO które wołało swojego pieska, a stało z dzieckiem po drugiej stronie ulicy. Jak było do przewidzenia pies wbiegł na jezdnię. Trafiłem zwierzaka przy ok. 40 km/h. Słyszałem tylko krzyk dziecka i skowyt psa. Mało tego jechałem z żoną -myślałem ze urodzi przed czasem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szczęście w nieszczęściu pies uciekl na 4 łapach, zderzk niepołamany, żona nieurodziła uffff...!
Minusy - psiak ze strachu się sfajdolił, cały zderzak i chłodnica w .................., Cleaner sobie z tym poradził!!!.
Anonymous - 30-07-2008, 20:10
H...................j z psem. Dobrze że żona nie urodziła i że misiak cały.
Anonymous - 30-10-2008, 18:33
Pozdrowienia dla bordowego Lancera c6x widzianego na parkingu e leclerc około 17tej
|
|
|