To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Galant - Ogólne - Czyzby sie nam szykowal nowy Galant???

Anonymous - 19-02-2008, 23:57

zdiecie nigdy niepokaze realizmu...a w dodatku te...mysle ze trzeba poczekac
misjonarz. - 21-02-2008, 21:37

w taj kabinie nawet dowódca star treka by się nie połapał :D :D :D
Hubeeert - 29-02-2008, 21:45

macia - 29-02-2008, 23:02

Jest straszny... EA z każdej strony i każdej odległości wygląda dobrze. Nie trzeba robić retuszy i ustawiać modelki do specjalnych ujęć. A to coś? Dlaczego............................
Hubeeert - 29-02-2008, 23:05

Jak dzieci normalnie, jak dzieci.
A dlaczego kolejne generacje Colta są coraz mniej podobne do C5x?
Marketing, trendy, oczekiwania ble ble itd.

U nas i tak nie jest źle :D - popatrz na Subaru i Lanosa zamiast Imprezy :lol:

macia - 29-02-2008, 23:16

Wiesz Hubert, ja zawsze wolę porównywać się do lepszych aniżeli do gorszych :lol:
Hubeeert - 29-02-2008, 23:24

Akurat nie byłbym taki pewien czy gorszych. Miałem okazję przejechac się jako pasażer Imprezą WRX i powiem, że fajna, dużo miejsca, wygodnie, ale..... ten wygląd Lacettimprezy jakoś mnie odpycha :?
macia - 29-02-2008, 23:36

Chciałem tylko powiedzieć, że to, jakie panują trendy w stylistyce, to, że inne firmy też nieszczególnie (vide impreza) się popisują swoimi projektami nie zmienia, a tym bardziej nie usprawiedliwia faktu, że coś jest po prostu brzydkie... Jeśli mam coś nieładnego, to raczej marna dla mnie pociecha, że inni mają równie brzydką albo nawet paskudniejszą rzecz...Nie wiem, może i te samochody są dobre, ale nie wyglądają po prostu dla mnie, co je zupełnie dyskwalifikuje...
misjonarz. - 29-02-2008, 23:55

macia napisał/a:
może i te samochody są dobre, ale nie wyglądają po prostu dla mnie
i to jest racja, chociaż byłbym skłonny takowego galanta sobie zapodać, ze względu na wnętrze i te 3 diamenty :headbang:
akbi - 03-03-2008, 09:41

Gm ... mi też bardziej podoba się ten, który jest tu w pierwszym poście, anizeli ten co wstawił Hubeeert ... ten to może tylko do USA pojedzie :badgrin:
lukpaw - 12-03-2008, 16:34

Jak dla mnie to prototyp wygląda super trzeba tylko pochylić bardziej maske do przodu w kształcie rekina i będzie cudnie wyglądał, a środek no ...... technika idzie do przodu więc nie można zostawać w tyle z wyglądem środka poza tym fajnie jest odkryć coś nowego byle było to użyteczne a nie jak w BMFuuuuuuuuuuuu
tommyc1 - 19-03-2008, 20:55

jak dla mnie bomba:) troche wiecej dynamiki niech mu tylko dadza-jak w nowych lexusach IS250 i bedzie ok:)

a co aktualnego gala...na fotkach wyglada fatalnie w stosunku do EAX ale widzialem go kilka razy na zywo i musze przyznac ze robi wrazenie dosc pozytywne-kawal wielkiej fury, troche jak cadillac cts czy jak mu tam...;)

Anonymous - 23-03-2008, 12:03
Temat postu: Środek Kosmos !!!
....Coś na styl Enterpris'a z serialu Star Trek :-) Ale bryła zewnętrzna za bardzo podobna do niemieckiego chłamu typu Audi
yrdn - 23-03-2008, 18:14

Starszy Galant zdecydowanie ładniejszy. Juz nosze sie z zamiarem kupna kolejnego :P
A tu prosze. cos dla odmiany :mrgreen:
GALANT COUPE

Marcin-Krak - 23-03-2008, 19:18

Wygląda na mocno skrzywdzonego przez właściciela :evil:

Cena: 129 000 PLN / 36 507 EUR :twisted: :mrgreen: :roll:
Typ: Sedan / Limuzyna
Informacje:
Rok produkcji: 2000, Data rejestracji: 03/2000, Przegląd: 10/2008, Ubezpieczenie: 10/2008, 146 000 km, Skrzynia biegów: automatyczna, Moc: 346 KM (254 kW), Pojemność skokowa: 3798 cm3, benzyna, zielony-metalic, Liczba drzwi: 4/5,
Dodatkowe wyposażenie:

ABS, 4x4, hak, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, skórzana tapicerka, alufelgi, system nawigacji, szyberdach, kontrola trakcji, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, komputer, blokada skrzyni biegów, ksenony, tempomat, podgrzewane fotele
Dodatkowe informacje:

pierwszy właściciel, serwisowany w ASO, sprowadzony, bezwypadkowy, garażowany, zarejestrowany w Polsce
Opis pojazdu:

JEDYNY NA ŚWIECIE!!!
GALANT COUPE!!!!
SPRZEDANE!!!!

Skopiowałem - jakby ogłoszenie znikło :wink: