To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Gadzety - Kubek Klubowy - Mitsumaniaki II Edycja

akbi - 29-03-2008, 06:23

raddex napisał/a:
Te 3 co je masz są już sprzedane, więc nic z nimi nie rób. :mrgreen:

nie nie ... ja mam jeszcze dodatkowe 3 szt :D ... o tych 3szt dla Ciebie to pamietam :P

(dla jasnosci - obecnie mam 6:P)

Anonymous - 29-04-2008, 23:14

witam,
czy mozna jeszcze zalapac sie na kubek??
jestem chetny..na kubek :) )
pozdrawiam

raddex - 06-05-2008, 16:31

niestety na chwilę obecną kubki się skończyły - przykro mi bardzo
tyraeel - 30-06-2008, 13:23

Czemu te kubki takie małe? Potrzebne są takie, żeby choć jedno piwko weszło :lol: hehh
A poważnie: jest opcja na inny kolor niż biały?
- uzasadnienie pytania: Zbyt często trzeba myć.... :lol: :roll: :wink:

raddex - 30-06-2008, 19:30

tyraeel napisał/a:
A poważnie: jest opcja na inny kolor niż biały?

Oczywiście że jest, ale musisz zamówić minimum 100 szt. takie jest zamówienie minimalne.
Dostaniesz wtedy lepszą cenę :)

tyraeel - 04-02-2009, 20:12

Hej, ale z tego co wiem, to czarnych nie ma. Sam chciałem czarne, ale nie było bata - 100 sztuk minimalne zamówienie... Musiałby sie troche chętnych na 'czarna wersję' nazbierać.... Chyba, że coś się zmieniło od pierwszej "kubeczkowej edycji"? ;-)
A mam taki pomysł - może byłaby opcja :arrow: ZRÓBMY SOBIE KUBKI TERMICZNE Z NADRUKIEM KLUBOWYM ? :idea:
Co Wy na to? raddex ? Da radę :?:
Każdy mógłby sobie kawkę popijać w swoim miśku podczas trasy. A w razie czego :arrow: przecież taki stalowy kubek wygląda całkiem przyzwoicie - w pracy czy w domciu też się sprawdzi - a co najważniejsze - z reguły mają pojemność ok 0,5 l. !!! (nawet browarek w razie czego wejdzie :lol: :badgrin: )

raddex - 04-02-2009, 22:16

Temat kubków termicznych (Nowe gadżety) był poruszany na forum i umarł śmiercią naturalną. Jak chcesz się tym zająć tyraeel to nie ma problemu - zorganizuj jakąś ofertę przynajmniej od 2 dostawców. Dowiedz się jaka jest ilość minimalna do zamówienia i podeślij do mnie. Założymy temat i zobaczymy ilu jest chętnych.
tyraeel - 05-02-2009, 07:44

Postaram sie rozeznać w wolnej chwili w takim razie co i jak.
Nie wiedziałem, że ktoś juz proponował kubki termiczne - musiało mi umknąć.... Wiesz jak jest - niby kryzys mamy - a pracy w pizdoo :evil:
Pytanko w takim razie - jakby były kubki, to nadruk jesteś w stanie załatwić, czy tez szukać jakiejś porządnej drukarni zajmującej sie tego typu sprawkami?
Pzdr!

raddex - 05-02-2009, 21:49

Z kubkami nie ma problemu - na Allegro jest ich pełno. Najważniejsze jest to, żeby mieć produkt finalny, czyli gotowy kubek z nadrukiem lub grawerowaniem. No i drukarnia się tym nie zajmie - prędzej firma handlująca artykułami reklamowymi - ci znowu zdzierają ze zwykłych ludzi jak nie wiem.
Mam teraz właśnie problem z kubkami - bo inny właściciel przejął firmę, gdzie poprzednio zamawiałem kubki porcelanowe z logiem MM i pomimo zapewnień, że warunki współpracy będą takie same - oczywiście tak nie jest (ale mam plan).

Pamiętaj aby wziąć pod uwagę mycie kubka w zmywarce - co by nadruk do kanalizy nie odpłynął. Z grawerką też można zamówić, ale koszty pewnie większe. Poszukaj raczej wykonawcy docelowego, który sprzeda nam kubek razem z logiem MM.

tyraeel - 05-02-2009, 21:55

wiem wiem,
spoko.
poszperam tu i tam i dam cynk jak coś będzie na rzeczy.

u157 - 08-02-2009, 21:23

A może na takie kubeczki byłoby 50 chętnych.

Cena wydaje się być atrakcyjna a kubeczek z logo MM byłby super.

adres strony allegro

jaca71 - 10-02-2009, 14:17

Wszystko fajnie tylko nie nadaje sie do zmywarki :( Miałem takie dwa 9tego typu - szronione szkło) reklamowe i wyblakły. Trzeci myję ręcznie i jest ok.
Anonymous - 20-02-2009, 13:14

Witam

Tak się składa że jestem producentem tych kubków.
Dokładnie to jest moja aukcja. Daję gwarancję że nadruk nie zchodzi podczas mycia w zmywarce. Kolego może i miałeś taki kubek ale technika nadruku była inna najprawdopodobniej sublimacja, ja to robię inną techniką farbami szklarskimi.
Z racji że cena jest już wyśrubowana nie mogę super zniżki dać dla Mitsumaniaków ale coś tam w gratisie się dorzuci.

Pozdrawiam
Piotr

Makos - 20-02-2009, 15:47

50szt. za 250zł, wychodzi po 5zł za kubek, nawet niech dojdą do tego jeszcze koszty wysyłki do każdego osobno to oferta i tak wydaje mi się atrakcyjna. Pytanie tylko jak będzie z dopasowaniem kolorów wydruku do naszego logo? Czarny, czerwony i biały, czyli teoretycznie możliwości są :) Co na to inni?
Pexu - 20-02-2009, 17:58

Ja jestem jak najbardziej za, no i rzecz jasna - gdyby co - piszę się na kubeczek :)