Forum ogólne - MitsuManiaCZKI
gulgulq - 12-09-2007, 07:33
nio i forum jest
ruslana81 - 12-09-2007, 08:56
przepraszam, a gdzie to forum? rozumiem, że tu, w temacie założonym przez czarną, tak? Jak dla mnie może zostać - będzie od początku (pomysłu czarnej), poprzez demokratyczną decyzję o utworzeniu takowego topicu, aż do początków dyskusji...Chyba, że dostaniemy swoje odrębne miejsce....
ps. my z czarną już coś uknujemy
JCH - 12-09-2007, 13:26
ruslana81 napisał/a: | przepraszam, a gdzie to forum? | Forum jest tu Forum dla Pań.
Tylko kto pierwszy odważy się w nim coś napisać (chodzi mi oczywiście o panów)
ruslana81 - 12-09-2007, 13:47
JCH, już znalazłam dziękuję.
Wyobraź sobie, że już się chętni znaleźli...
Aga - 12-09-2007, 14:07
dm17 napisał/a: | czarna napisał/a:
Otóż mam poczucie, że kobietki na Naszym forum są pomijane......
bo myśle ze odpowiedzią jest to:
czarna napisał/a:
A może jestem przewrażliwiona???
|
hehe, dobre, dobre
jak na razie to najczęściej spotykam na tym forum megaprzewrażliwionych na swoim punkcie i zapatrzonych w siebie co poniektórych facetów
czarna - 12-09-2007, 17:12
ruslana81 napisał/a: |
ps. my z czarną już coś uknujemy |
.....i będziemy knuły dalej
JCH - 12-09-2007, 19:41
czarna napisał/a: | i będziemy knuły dalej | Może stwórzcie grupę Mitsumaniaczki, dodajcie z miejsca wszystkie kobitki i jakimś mailem masowym można zachęcić pozostałe panie do częstszego odwiedzania Forum.
A dla panów jeszcze raz proponuję quiz - kto potrafi wymienić z pamięci jak najwięcej Mitsumaniaczek - tylko uczciwie, bez zaglądania w bazę użytkowników. W razie czego PW do mnie będziem notować W poprzedniej "edycji" napisał tylko akbi
Aga - 12-09-2007, 22:13
JCH napisał/a: | kto potrafi wymienić z pamięci jak najwięcej Mitsumaniaczek |
tylko takich zarejestrowanych na forum
bo ze zlotu to pewnie by się sporo dało wymienić ...
JCH - 13-09-2007, 08:33
Aga napisał/a: | tylko takich zarejestrowanych na forum | Tak, chodzi o nick pod jakim występuje ona na Forum.
|
|
|