To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Nasza www :)

karolgt - 22-02-2008, 04:09

Odświeże temat bo sprawa ucichła :D

dużo osob ostatnio dolaczylo do nas wiec moga nie wiedziec o tym ze cos takiego jak strona małopolski powstała (tzn ciagle powstaje :D )

wiec...zachecam do wysylania do mnie swoich opisow, zdjec (swoich i samochodow), zeby ta www zaczela konkretnie wygladac i funkcjonowac.

Marcin-Krak - 22-02-2008, 11:02

karolgt, jakby Cię nie znał, to bym pomyślał że np nie wiem zależy Ci, cy cuś w te klimaty .... ale Ty po prostu zwykły leń jesteś i szukasz tematów zastępczych :D

A pszczelarstwo czeka - będziesz mógł dilować na spotach :finga: :D

karolgt - 22-02-2008, 12:13

Marcin-Krak napisał/a:

A pszczelarstwo czeka - będziesz mógł dilować na spotach :finga: :D

Mogłbys nie robic OT w temacie ktory zalozylem? przyjdzie tu jakis nowy, chetny na zrobienie swojego opisu, danie zdjec, a Ty go drazu zniechecisz :D

i opis wyślij :D

Marcin-Krak - 22-02-2008, 13:11

karolgt napisał/a:
opis wyślij

Nawet nie wiesz co masz na stronie :!: :P
Miałeś zrobić dwie rzeczy - o co prosiłem z pół roku temu :P
- zrobić mój nick na zielono
- ma być Krak, a nie krak :finga:

Mimo wszystko pozdrawiam :P

karolgt - 22-02-2008, 13:19

Marcin-Krak napisał/a:
karolgt napisał/a:
opis wyślij

Nawet nie wiesz co masz na stronie :!: :P

za duzo ich juz mam:D

Marcin-Krak napisał/a:

Miałeś zrobić dwie rzeczy - o co prosiłem z pół roku temu :P
- zrobić mój nick na zielono
- ma być Krak, a nie krak :finga:

no.....ale to TY prosiles :P

Marcin-Krak napisał/a:

Mimo wszystko pozdrawiam :P

zastanowie sie czy Cie pozdrawiac.
bedziesz dzisiaj u Marty? :D

waldi-1 - 22-02-2008, 13:39

haaha teraz ja was opiernicze, NIEZAŚMIECAĆ TEMETAAAAAAAAA
karolgt - 13-12-2009, 23:56

W związku z licznymi uwagami dzisiaj na spocie odnośnie www, proszę o napisanie zainteresowanych

- co chcecie mieć na www

a ja to zrobie :)

pod warunkiem, że jeśli zażyczycie sobie własnych opisów z samochodami i zdjęciami to mi je doślecie :twisted: tylko żeby nie było jak poprzednio że prawie nikt ich nie wysłał :roll:

więc czekam na propozycje. Moga być tez linki do innych www jak ktoś nie wie jak opisac o co mu chodzi :)

Dla przypomnienia, adres www

p.s jeśli ktoś ma zastrzeżenia że strona mu się źle wyświetla, to proponuje zmiane przeglądarki na normlaną. IE6 mam gdzieś i nie będe pod nią przerabiał strony, a to marne kilka % rynku więc nie ma co się szarpać. Wszystkie FF, Opera i IE powyżej 7 działają ok.

Marcin-Krak - 14-12-2009, 00:11

To ja zrobię upadate ;)
Co by dać przykład :P
W końcu jestem tym jednym z niewielu, któremu się chciało kiedyś tam coś napisać ;)

karolgt - 22-12-2009, 10:26

no i tak się kończy sprawa z www :doubt:
j-rules - 27-12-2009, 14:34

Cytat:
p.s jeśli ktoś ma zastrzeżenia że strona mu się źle wyświetla, to proponuje zmiane przeglądarki na normlaną. IE6 mam gdzieś i nie będe pod nią przerabiał strony
no, halo.. z takim podejsciem to nie dziwne ze sprawa umiera przed narodzeniem ;)
karolgt - 27-12-2009, 14:59

j-rules napisał/a:
Cytat:
p.s jeśli ktoś ma zastrzeżenia że strona mu się źle wyświetla, to proponuje zmiane przeglądarki na normlaną. IE6 mam gdzieś i nie będe pod nią przerabiał strony
no, halo.. z takim podejsciem to nie dziwne ze sprawa umiera przed narodzeniem ;)

i tak działa pod IE6 dobrze.

pozatym umówmy się. Każdy wspiera do badziewie i po co? tak to nigdy IE6 nie zostanie wycofane. A już od conajmniej 3 lat powinno byc niewspierane.

Zresztą google, youtube i yahoo juz niedługo zablokują swoje strony całkowicie dla IE6.

Anonymous - 27-12-2009, 15:46

b
karolgt napisał/a:

pozatym umówmy się. Każdy wspiera do badziewie i po co? tak to nigdy IE6 nie zostanie wycofane. A już od conajmniej 3 lat powinno byc niewspierane.

Zresztą google, youtube i yahoo juz niedługo zablokują swoje strony całkowicie dla IE6.

ja konsekwentnie wszystkie strony i wszystkie aplikacje sieciowe robia z blokada na IE6, niech sie w koncu naucza, zeby korzystac z czegos innego :D

HouseM - 29-12-2009, 02:44

Zawsze można wkleić taki kod:
Kod:
!--[if lt IE 7]><font size="2">Używasz Internet Explorer w wersji wcześniejszej niż 7 przez co strona może wyświetlać się niepoprawnie. Ściągnij już dziś alternatywną przeglądarkę <a href="http://opera.com/">opera</a>, <a href="http://firefox.pl">firefox</a>, <a href="http://www.google.com/chrome/">google chrome</a> lub <a href="http://www.apple.com/safari/download/">safari</a> i zacznij korzystać z internetu wygodniej!</font> <!--<![endif]-->