Małopolskie - Nasza www :)
karolgt - 22-02-2008, 04:09
Odświeże temat bo sprawa ucichła
dużo osob ostatnio dolaczylo do nas wiec moga nie wiedziec o tym ze cos takiego jak strona małopolski powstała (tzn ciagle powstaje )
wiec...zachecam do wysylania do mnie swoich opisow, zdjec (swoich i samochodow), zeby ta www zaczela konkretnie wygladac i funkcjonowac.
Marcin-Krak - 22-02-2008, 11:02
karolgt, jakby Cię nie znał, to bym pomyślał że np nie wiem zależy Ci, cy cuś w te klimaty .... ale Ty po prostu zwykły leń jesteś i szukasz tematów zastępczych
A pszczelarstwo czeka - będziesz mógł dilować na spotach
karolgt - 22-02-2008, 12:13
Marcin-Krak napisał/a: |
A pszczelarstwo czeka - będziesz mógł dilować na spotach |
Mogłbys nie robic OT w temacie ktory zalozylem? przyjdzie tu jakis nowy, chetny na zrobienie swojego opisu, danie zdjec, a Ty go drazu zniechecisz
i opis wyślij
Marcin-Krak - 22-02-2008, 13:11
karolgt napisał/a: | opis wyślij |
Nawet nie wiesz co masz na stronie
Miałeś zrobić dwie rzeczy - o co prosiłem z pół roku temu
- zrobić mój nick na zielono
- ma być Krak, a nie krak
Mimo wszystko pozdrawiam
karolgt - 22-02-2008, 13:19
Marcin-Krak napisał/a: | karolgt napisał/a: | opis wyślij |
Nawet nie wiesz co masz na stronie
|
za duzo ich juz mam:D
Miałeś zrobić dwie rzeczy - o co prosiłem z pół roku temu
- zrobić mój nick na zielono
- ma być Krak, a nie krak
|
no.....ale to TY prosiles
Mimo wszystko pozdrawiam |
zastanowie sie czy Cie pozdrawiac.
bedziesz dzisiaj u Marty?
waldi-1 - 22-02-2008, 13:39
haaha teraz ja was opiernicze, NIEZAŚMIECAĆ TEMETAAAAAAAAA
karolgt - 13-12-2009, 23:56
W związku z licznymi uwagami dzisiaj na spocie odnośnie www, proszę o napisanie zainteresowanych
- co chcecie mieć na www
a ja to zrobie
pod warunkiem, że jeśli zażyczycie sobie własnych opisów z samochodami i zdjęciami to mi je doślecie tylko żeby nie było jak poprzednio że prawie nikt ich nie wysłał
więc czekam na propozycje. Moga być tez linki do innych www jak ktoś nie wie jak opisac o co mu chodzi
Dla przypomnienia, adres www
p.s jeśli ktoś ma zastrzeżenia że strona mu się źle wyświetla, to proponuje zmiane przeglądarki na normlaną. IE6 mam gdzieś i nie będe pod nią przerabiał strony, a to marne kilka % rynku więc nie ma co się szarpać. Wszystkie FF, Opera i IE powyżej 7 działają ok.
Marcin-Krak - 14-12-2009, 00:11
To ja zrobię upadate
Co by dać przykład
W końcu jestem tym jednym z niewielu, któremu się chciało kiedyś tam coś napisać
karolgt - 22-12-2009, 10:26
no i tak się kończy sprawa z www
j-rules - 27-12-2009, 14:34
Cytat: | p.s jeśli ktoś ma zastrzeżenia że strona mu się źle wyświetla, to proponuje zmiane przeglądarki na normlaną. IE6 mam gdzieś i nie będe pod nią przerabiał strony | no, halo.. z takim podejsciem to nie dziwne ze sprawa umiera przed narodzeniem
karolgt - 27-12-2009, 14:59
j-rules napisał/a: | Cytat: | p.s jeśli ktoś ma zastrzeżenia że strona mu się źle wyświetla, to proponuje zmiane przeglądarki na normlaną. IE6 mam gdzieś i nie będe pod nią przerabiał strony | no, halo.. z takim podejsciem to nie dziwne ze sprawa umiera przed narodzeniem |
i tak działa pod IE6 dobrze.
pozatym umówmy się. Każdy wspiera do badziewie i po co? tak to nigdy IE6 nie zostanie wycofane. A już od conajmniej 3 lat powinno byc niewspierane.
Zresztą google, youtube i yahoo juz niedługo zablokują swoje strony całkowicie dla IE6.
Anonymous - 27-12-2009, 15:46
b karolgt napisał/a: |
pozatym umówmy się. Każdy wspiera do badziewie i po co? tak to nigdy IE6 nie zostanie wycofane. A już od conajmniej 3 lat powinno byc niewspierane.
Zresztą google, youtube i yahoo juz niedługo zablokują swoje strony całkowicie dla IE6. |
ja konsekwentnie wszystkie strony i wszystkie aplikacje sieciowe robia z blokada na IE6, niech sie w koncu naucza, zeby korzystac z czegos innego
HouseM - 29-12-2009, 02:44
Zawsze można wkleić taki kod:
Kod: | !--[if lt IE 7]><font size="2">Używasz Internet Explorer w wersji wcześniejszej niż 7 przez co strona może wyświetlać się niepoprawnie. Ściągnij już dziś alternatywną przeglądarkę <a href="http://opera.com/">opera</a>, <a href="http://firefox.pl">firefox</a>, <a href="http://www.google.com/chrome/">google chrome</a> lub <a href="http://www.apple.com/safari/download/">safari</a> i zacznij korzystać z internetu wygodniej!</font> <!--<![endif]--> |
|
|
|