To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum Dla Pań - SZPILKI [za czy przeciw]

Cezar - 14-11-2007, 01:12

czarna napisał/a:
Ale nie poddaje się :mrgreen: Będę twarda :P

....ale ja juz wymiekam :lol: :lol: :lol: :P

czarna - 14-11-2007, 07:21

Nie możesz :!: :!: :!:
Ty też musisz być twardy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: i basta :P

Monia - 14-11-2007, 20:45

Trochę nie w temacie, ale odp.po prostu na pyt :)

Wg.mnie to szpileczka w odpowiednim stroju na pewno przyciąga wzrok:) więc jak najbardziej jak też czytałam kawałek wypowiedzi podobają się tez mężczyznom gdy widzą takie butki na stopach kobiet :)
Generalnie lubię zimowe szpilki w sensie kozaki myślę, ze fajnie wyglądają no i nadają seksowności kobiecie tym bardziej, gdy ma na sobie mini spódniczkę :)
np. http://i1.tinypic.com/7wp6xkx.jpg :p :wink: :oops:

czarna - 14-11-2007, 22:03

Monia, faktycznie ten widok przyciągnołoby wzrok każdego pana :wink: tylko czemu twarz zasłonięta :?: :?: :?:
Monia - 15-11-2007, 21:02

bo mowa tu o bucikach, szpilkach itp :) ale co do prowadzenia, to faktycznie nie jest zbyt komfortowo... ale kobieta potrafi także nie ma dla nas problemu :)
Anonymous - 19-12-2007, 09:38

Ja w szpilkach chodzę dosłownie wszędzie: na zakupy, do pracy, na spacer - po prostu nie mam innych butów :D Kozaczki, pełne, odkryte, sandałki - nie ma znaczenia pora roku: szpilki i cześć ;)
Posiadam jedynie parę adidasów na jakieś "terenowe" wypady.
Owszem, nie przeczę, że ważna jest umiejętność chodzenia w takim obuwiu i nie każda kobieta będzie dobrze sie prezentować, ale to chyba kwestia wprawy ;-)
Coniektórzy twierdzą, że to szkodliwe dla zdrowia. hmmm... Może dla niektórych tak, ale ja póki co nie posiadam żadnych żylaków, wad postawy itp. A na starość... (nie wiem jaki wiek określacie "starością"), ale tym na razie się nie martwię... ta postepująca medycyna ;)
Dla mnie najważniejsze jest przede wszystkim moje samopoczucie. A nosząc ładne, zgrabne, dobrane do ubioru i oczywiście wygodne szpilki czuję się przede wszystkim bardzo kobieco, lekko i mam świadomość, że cieszę tym wyglądem oko mężczyzn (przede wszystkim mojego męża) ;)
A przecież ważnym jest aby mężczyzna z którym się idzie był dumny również z wyglądu swojej partnerki.

To tyle w skrócie :P

Aaaaa... i jeszcze jedno: prowadzenie samochodu w szpilkach tez nie jest problemem (przynajmniej dla mnie), nawet jeśli chodzi o terenowe: wcześniej bez przeszkód radziłam sobie z Fronterąa i teraz jak czasami mąż użyczy mi Pojarkę - radzę sobie spokojnie :)
A wrażenie jakie robi kobietka na panach wysiadająć gdzieś na mieście z takiej kolubryny w szpileczkach - bezcenne :D

Gene - 19-12-2007, 11:26

jestem pelen podziwu :wink:
arekp - 19-12-2007, 11:30

Gene napisał/a:
jestem pelen podziwu :wink:

Ja rowniez ... musialem dwa razy przeczytac czy to czasem nie jakas podpucha ;)

[ Dodano: 2007-12-19, 11:31 ]
Jessica__ napisał/a:
To tyle w skrócie :P

Bardzo prosze o rozwiniecie :D

ps. nie masz siostry blizniaczki? :P

Anonymous - 19-12-2007, 14:27

arekp napisał/a:
Ja rowniez ... musialem dwa razy przeczytac czy to czasem nie jakas podpucha

Arek zapewniam Cię, że żadna ;)

arekp napisał/a:
ps. nie masz siostry blizniaczki?

Siostrę posiadam, ale:
1. nie bliźniaczkę, tylko młodszą o rok :)
2. jest już zajęta (mąż)
3. ona nie lubi szpilek (jak twierdzi: są dla niej za wysokie)

Poza tym jestem przekonana, że nie jestem dinozaurem w kwestii noszenia szpilek i na pewno znajdzie się wiele kobietek, które szpilki traktują podobnie jak ja ;)

arekp - 19-12-2007, 15:49

Jessica__ napisał/a:
Poza tym jestem przekonana, że nie jestem dinozaurem w kwestii noszenia szpilek i na pewno znajdzie się wiele kobietek, które szpilki traktują podobnie jak ja ;) [/color]

Ja juz dawno pozbylem sie takich zludzen :(

Moominek - 20-12-2007, 22:52

arekp napisał/a:

Arek przestań, nie szata zdobi człowieka :) Faktem jest, że miło popatrzeć i wsłuchać się w stukot ;)

arekp - 20-12-2007, 23:36

Moominek napisał/a:
arekp napisał/a:

Arek przestań, nie szata zdobi człowieka :) Faktem jest, że miło popatrzeć i wsłuchać się w stukot ;)

No wiec o to 'milo popatrzec' mi chodzi :)

Anonymous - 17-04-2008, 16:53

Szpilki tak, ale jak jade samochodem i na krotko gdzies mam wyskoczyc. W pracy tylko plaskie, bo taka mam prace ze nie ryzykowalabym wylozenia sie na sliskiej podlodze przed klientami. (pracuje w Urzedzie Pocztowym o bardzo nasilonym ruchu :twisted: ) ciagle biegam, no ale do figury doszlam. natomiast odkad jezdze Pojarką to wole kozaczki oficerki. Jakos tak mi pasuja bardziej zreszta w tym roku w zimie modne byly. Lubie tak sobie fiknac z Pojarki na rowne nogi i wskoczyc do wozika :mrgreen: . Jak ladna noga w szpilce ma wysiasc (tak jak w filmach amerykanskich) :mrgreen: to chyba z Mercedesa S klasy a nie z Pojarki no nie? dlatego teraz sportowe obstawiam. :)
Jassmina - 24-04-2008, 11:43

Ja wożę w bagażniku trampki :lol: I zawsze zmieniam jak mam prowadzić.
Ciekawie to wyglada jak się tak kotłuje na przednim siedzeniu usiłując zmienić szpilki na trampki, czy odwrotnie :wink: :wink:

czarna - 24-04-2008, 20:21

Jassmina napisał/a:
Ja wożę w bagażniku trampki :lol: I zawsze zmieniam jak mam prowadzić.

hehe pomysłowo :wink: