Forum Dla Pań - SZPILKI [za czy przeciw]
Cezar - 14-11-2007, 01:12
czarna napisał/a: | Ale nie poddaje się Będę twarda |
....ale ja juz wymiekam
czarna - 14-11-2007, 07:21
Nie możesz
Ty też musisz być twardy i basta
Monia - 14-11-2007, 20:45
Trochę nie w temacie, ale odp.po prostu na pyt
Wg.mnie to szpileczka w odpowiednim stroju na pewno przyciąga wzrok:) więc jak najbardziej jak też czytałam kawałek wypowiedzi podobają się tez mężczyznom gdy widzą takie butki na stopach kobiet
Generalnie lubię zimowe szpilki w sensie kozaki myślę, ze fajnie wyglądają no i nadają seksowności kobiecie tym bardziej, gdy ma na sobie mini spódniczkę
np. http://i1.tinypic.com/7wp6xkx.jpg
czarna - 14-11-2007, 22:03
Monia, faktycznie ten widok przyciągnołoby wzrok każdego pana tylko czemu twarz zasłonięta
Monia - 15-11-2007, 21:02
bo mowa tu o bucikach, szpilkach itp ale co do prowadzenia, to faktycznie nie jest zbyt komfortowo... ale kobieta potrafi także nie ma dla nas problemu
Anonymous - 19-12-2007, 09:38
Ja w szpilkach chodzę dosłownie wszędzie: na zakupy, do pracy, na spacer - po prostu nie mam innych butów Kozaczki, pełne, odkryte, sandałki - nie ma znaczenia pora roku: szpilki i cześć
Posiadam jedynie parę adidasów na jakieś "terenowe" wypady.
Owszem, nie przeczę, że ważna jest umiejętność chodzenia w takim obuwiu i nie każda kobieta będzie dobrze sie prezentować, ale to chyba kwestia wprawy
Coniektórzy twierdzą, że to szkodliwe dla zdrowia. hmmm... Może dla niektórych tak, ale ja póki co nie posiadam żadnych żylaków, wad postawy itp. A na starość... (nie wiem jaki wiek określacie "starością"), ale tym na razie się nie martwię... ta postepująca medycyna
Dla mnie najważniejsze jest przede wszystkim moje samopoczucie. A nosząc ładne, zgrabne, dobrane do ubioru i oczywiście wygodne szpilki czuję się przede wszystkim bardzo kobieco, lekko i mam świadomość, że cieszę tym wyglądem oko mężczyzn (przede wszystkim mojego męża)
A przecież ważnym jest aby mężczyzna z którym się idzie był dumny również z wyglądu swojej partnerki.
To tyle w skrócie
Aaaaa... i jeszcze jedno: prowadzenie samochodu w szpilkach tez nie jest problemem (przynajmniej dla mnie), nawet jeśli chodzi o terenowe: wcześniej bez przeszkód radziłam sobie z Fronterąa i teraz jak czasami mąż użyczy mi Pojarkę - radzę sobie spokojnie
A wrażenie jakie robi kobietka na panach wysiadająć gdzieś na mieście z takiej kolubryny w szpileczkach - bezcenne
Gene - 19-12-2007, 11:26
jestem pelen podziwu
arekp - 19-12-2007, 11:30
Gene napisał/a: | jestem pelen podziwu |
Ja rowniez ... musialem dwa razy przeczytac czy to czasem nie jakas podpucha
[ Dodano: 2007-12-19, 11:31 ]
Jessica__ napisał/a: | To tyle w skrócie |
Bardzo prosze o rozwiniecie
ps. nie masz siostry blizniaczki?
Anonymous - 19-12-2007, 14:27
arekp napisał/a: | Ja rowniez ... musialem dwa razy przeczytac czy to czasem nie jakas podpucha |
Arek zapewniam Cię, że żadna
arekp napisał/a: | ps. nie masz siostry blizniaczki? |
Siostrę posiadam, ale:
1. nie bliźniaczkę, tylko młodszą o rok
2. jest już zajęta (mąż)
3. ona nie lubi szpilek (jak twierdzi: są dla niej za wysokie)
Poza tym jestem przekonana, że nie jestem dinozaurem w kwestii noszenia szpilek i na pewno znajdzie się wiele kobietek, które szpilki traktują podobnie jak ja
arekp - 19-12-2007, 15:49
Jessica__ napisał/a: | Poza tym jestem przekonana, że nie jestem dinozaurem w kwestii noszenia szpilek i na pewno znajdzie się wiele kobietek, które szpilki traktują podobnie jak ja [/color] |
Ja juz dawno pozbylem sie takich zludzen
Moominek - 20-12-2007, 22:52
arekp napisał/a: | Ja juz dawno pozbylem sie takich zludzen |
Arek przestań, nie szata zdobi człowieka Faktem jest, że miło popatrzeć i wsłuchać się w stukot
arekp - 20-12-2007, 23:36
Moominek napisał/a: | arekp napisał/a: | Ja juz dawno pozbylem sie takich zludzen |
Arek przestań, nie szata zdobi człowieka Faktem jest, że miło popatrzeć i wsłuchać się w stukot |
No wiec o to 'milo popatrzec' mi chodzi
Anonymous - 17-04-2008, 16:53
Szpilki tak, ale jak jade samochodem i na krotko gdzies mam wyskoczyc. W pracy tylko plaskie, bo taka mam prace ze nie ryzykowalabym wylozenia sie na sliskiej podlodze przed klientami. (pracuje w Urzedzie Pocztowym o bardzo nasilonym ruchu ) ciagle biegam, no ale do figury doszlam. natomiast odkad jezdze Pojarką to wole kozaczki oficerki. Jakos tak mi pasuja bardziej zreszta w tym roku w zimie modne byly. Lubie tak sobie fiknac z Pojarki na rowne nogi i wskoczyc do wozika . Jak ladna noga w szpilce ma wysiasc (tak jak w filmach amerykanskich) to chyba z Mercedesa S klasy a nie z Pojarki no nie? dlatego teraz sportowe obstawiam.
Jassmina - 24-04-2008, 11:43
Ja wożę w bagażniku trampki I zawsze zmieniam jak mam prowadzić.
Ciekawie to wyglada jak się tak kotłuje na przednim siedzeniu usiłując zmienić szpilki na trampki, czy odwrotnie
czarna - 24-04-2008, 20:21
Jassmina napisał/a: | Ja wożę w bagażniku trampki I zawsze zmieniam jak mam prowadzić. |
hehe pomysłowo
|
|
|