MitsuManiaki.com - Certyfikat Mitsumaniaków!
Rafal_Szczecin - 04-03-2006, 10:54
ej ja tez nic o tym nie wiem .
moze jakies wyjasnienie tutaj ? ?
czyzby MKP stracilo "autoryzacje" ?
Jackie - 04-03-2006, 10:58
Nic nie straciło. Miało autoryzację i ma ją nadal. Oficjalnym klubem za to jesteśmy my
Pozdrawiam
Rafal_Szczecin - 04-03-2006, 11:03
a oni nie ?
czyli co nie moga mowic ze sa oficjalnym klubem mitsubishi ?
Jackie - 04-03-2006, 11:06
Nie mogą. Mają pozwolenie na działanie. My mamy również wsparcie ze strony MMC oraz pozwolenie na używanie loga Mitsubishi Motors i reprezentację importera na spotkaniach. Dalej możemy się podeprzeć nimi przy zaproszeniach VIPów czy gości z zagranicy. Jest jeszcze kilka bramek które będziemy wykorzystywać ale to jeszcze nie teraz.
pozdrawiam
Firebee - 04-03-2006, 17:15
Dokladnie tak jak Jacus mowi. Nie ma sensu tu grzebac, ale MKP nie jest i nigdy nie bylo Oficjalnym Klubem Mitsubishi. MKP ma rekomendacje na dzialanie.
Natomiast mowiac o Oficjalnym Klubie Mitsubishi w Polsce - mowimy o Klubie Mitsumaniakow..
MKP nie moze i nie mowi o tym ze jest Oficjalnym Klubem (nie spotkalem sie bynajmniej)
Pozdrawiam
Firek
Anonymous - 05-03-2006, 12:57
widze że dobrze trafiłem !!!
Efa! - 06-03-2006, 02:16
jejku, ale wabik na nowych klubowiczów
Krzyzak - 06-03-2006, 08:26
to żeby konkretnie wyjaśnić co i jak, to Mitsumaniaki mają to co na stronie 1
MKP ma na pewno to, co poniżej (nie wiem, czy jeszcze jakiś dodatkowy dokument istnieje, czy nie):
Maciek - 08-03-2006, 08:19
Tak czy inaczej MITSU górą
Anonymous - 08-03-2006, 09:18
Szanowni Użytkownicy Samochodów Mitsubishi,
Jako przedstawiciel MMC Car Poland mam przyjemność poinformować, że oba kluby z naszego punktu widzenia są równoważne. Oba kluby są oficjalnie przez nas autoryzowane. Jak tylko możemy staramy się wspierać działania obu klubów. Bardzo proszę o zakończenie dyskusji w tym temacie, bo nie prowadzi ona do nikąd. Skończyły się już czasy kiedy byli „równi i równiejsi”. Apeluję również o zakończenie podziałów na MY i ONI. Wszyscy jesteście posiadaczami lub miłośnikami marki Mitsubishi i to powinno Was łączyć a nie dzielić. Jeśli spory będą trwały dalej to nie wnikając kto zaczął, kto jest bardziej winien, a kto mniej, będziemy zmuszeni cofnąć autoryzację obu klubom.
Oto stanowisko MMC Car Poland i nie zamierzam na jego temat dyskutować.
Pozdrawiam Miłośników Mitsubishi
Tomek Michalczewski
MMC Car Poland
Jackie - 08-03-2006, 10:19
Tomek, nie do końca. Nie będę tego roztrząsał na forum ale umowa z Odą była inna i nic mi nie wiadomo o zmianach. Nie mów, że kluby są rónoważne bo nie są - były istotne powody powstania Mitsumaniaków i ich aprobaty przez MMC.
Pozdrawiam
Karwoś - 08-03-2006, 21:15
Szkoda że nie ma po prostu 1 ogólnopolskiego klubu Miłośników Marki Mitsubishi - byłoby i prościej i dużo przyjemniej - jeden duży oficjalny klub - no różnie bywa, ale skoro to Mitsumaniaki są oficjalnie uznanym klubem to nie ma co tu się spierać i dyskutować.
Najważniejsze jest przecież to że cenimy tę markę - nieprawdaż?
Firebee - 08-03-2006, 21:18
niestety dla niektorych nie..
Prosze abysmy Ci co nie zainteresowani sporami pozostali ponad podzialami i dalej byli po prostu maniakami Mitsubishi
Pozdro
Firek
Efa! - 08-03-2006, 23:26
dołączam się do prośby Firka !!!
Anonymous - 09-03-2006, 09:32
Witam wszystkich,
Widzę, że powstało straszne zamieszanie w temacie tego kto jest oficjalny a kto nie. Wyjaśnijmy sobie to raz na zawsze i nie dyskutujmy o tym. Pomyślcie jak my wyglądamy w oczach ludzi, którzy wchodzą na to forum po raz pierwszy i czytają te kłótnie. To wygląda nie poważnie.
Dla mnie sprawa jest jasna i prosta. Kiedyś było MKP. Potem MKP przestało być aktywne dla niektórych użytkowników i powstało 2 forum i 2 klub dla użytkowników, którzy nie chcieli już być w MKP.
Bardzo się cieszymy, że jesteście aktywni. Organizujecie zloty i godnie nas reprezentujecie. Dodatkowo cieszę się, że jest w to zaangazowany dealer Mitsubishi w postaci firmy Grafix, który ma kontrolę nad tym co się dzieje i przekazuje wam najświeższe informacje.
Zgodziliśmy się na wasze działanie i uważam, że zasłużyliście na miano oficjalnego klubu. Nie jest ważne w tym momencie kto ma jaki status. Ważne jest to kto co robi i jak reprezentuje markę. Róbcie swoje i będzie ok.
Szczerze oddany mitsumaniakom...
Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia na zlocie...
Adam Męciński
MMC Car Poland
|
|
|