leon9995 - 10-05-2008, 11:57 Kowalewskiego nie bierze na zgrupowanie czyli raczej mierne szanse na wyjazd na Euro, jest za to Boruc, Kuszczak i Fabiański. A swoją drogą Detlef fajna ta Twoja [H]Anonymous - 10-05-2008, 14:40
leon9995 napisał/a:
Kowalewskiego nie bierze na zgrupowanie czyli raczej mierne szanse na wyjazd na Euro, jest za to Boruc, Kuszczak i Fabiański.
Kowalewski raczej pogodził się z tym, że obejrzy Euro przed TV.
leon9995 napisał/a:
A swoją drogą Detlef fajna ta Twoja [H]
Heh, dzięki leonleon9995 - 10-05-2008, 22:59
detlef napisał/a:
Kowalewski raczej pogodził się z tym, że obejrzy Euro przed TV.
Albo i nie będzie oglądał żeby się nie stresować Anonymous - 15-05-2008, 09:57 Powiem szczerze, że zaczynam nabierać dużych wątpliwości co do wyboru Matusiaka na Euro. Wiem, że jeszcze nie został powołany (to tylko zgrupowanie) ale w takiej formie (a raczej z takim brakiem formy) mam duże obawy co do wyjścia z grupy..Morfi - 15-05-2008, 19:56 Ciezko to widze ale ufam trenerowi (jak narazie)leon9995 - 15-05-2008, 22:57 Moim zdaniem zrobi źle nie powołując Brożka, bo tu tak naprawde chodzi o to że Leo go nie lubi, a Brożek jest jednym z lepszych polskich napastników więc to dla nas spora strataakbi - 15-05-2008, 23:13
leon9995 napisał/a:
Moim zdaniem zrobi źle nie powołując Brożka, bo tu tak naprawde chodzi o to że Leo go nie lubi
Gdyby Leo powolujac zawodnikow na mecze kierowal sie tym kogo lubi a kogo nie lubi, to bylby trenerem ... gora 2-ligowych zespolowleon9995 - 16-05-2008, 13:55 Nie chce mi się teraz szukać artykułu, ale Leo powiedział że Brożek jest zbyt pewny siebie, i nie powołując go do kadry utrze mu nosa a widać że Brożek nie jest pierwszy lepszy grajek co udowodnił królem strzelców w tym sezonieakbi - 16-05-2008, 14:20
leon9995 napisał/a:
widać że Brożek nie jest pierwszy lepszy grajek co udowodnił królem strzelców w tym sezonie
no wiesz ... ciekawe ile strzeliłby bramek grając w Zagłębiu Sosnowiec
...oczywiście nie chcę mu ujmować w żaden sposób, ale nie podchodźmy też do niego jak do Boga.
Jak Leo stwierdził, że się nie nadaje, tzn, że się nie nadaje ... i nawet nie śmiem z nim polemizować, bo kim ja czy Ty ...zwykli kibice jesteśmy w porównaniu do Lea leon9995 - 16-05-2008, 14:25 Nie no oczywiście że ja moge sobie tylko teoretyzować, ale wydaje mi się że Brożek mógł by pomóc Polakom na Euro. No ale cóż nie ja jestem selekcjonerem i nigdy nie będe Anonymous - 16-05-2008, 20:35 Słyszałem albo czytałem taki wywiad z Leo jak mówił co jest ważne dla niego przy ustalaniu składu. Z tego wynikało, że na pierwszym miejscu jest morale drużyny i dobry klimat, zrozumienie między piłkarzami i jeśli ktoś jest zbyt pewny siebie czy nie kompatybilny do drużyny to jaką gwiazdą by nie był u niego nie zagra. Dlatego nie powołał Kuszczaka i Brożka. Przynajmniej tak mówił Anonymous - 21-05-2008, 12:40 Piłkarze reprezentacji Francji na mecze czerwcowych mistrzostw Europy w Austrii i Szwajcarii podróżować będą ... pociągiem.
Do dyspozycji reprezentacji "Trójkolorowych" będą specjalnie przygotowane i wyposażone trzy wagony. Znajdą się w nich m. in. gabinet masażu i jadalnia, a chętni będą mogli także podróżować na leżąco.
Jedzie pociąg z daleka, a w nim... piłkarze "Trójkolorowych" (sxc.hu)
- Zależało nam na tym, by podróżować w całkowitym spokoju i pociąg będzie spełniał ten warunek - napisano na stronie internetowej Francuskiej Federacji Piłkarskiej (FFF) po podpisaniu stosownej umowy z Państwowymi Kolejami Szwajcarskimi (SBB).akbi - 03-06-2008, 12:50 Beenkahher to oszust - brutalny atak Świerczewskiego
Cytat:
Beenhakker i spółka robią wała ze społeczeństwa! O co chodzi 70-krotnemu reprezentantowi Polski?
Ostatnie mecze reprezentacji wskazują na to, że Leo Beenhakker i spółka po prostu oszukują społeczeństwo. To brutalne słowa, ale nie wypowiadam ich bez zastanowienia - mówi na łamach dzisiejszego „Dziennika Polskiego” Piotr Świerczewski, piłkarz Groclinu Dyskobolii Grodzisk Wielkopolski.
Dlaczego w kadrze nie ma Arkadiusza Głowackiego, Pawła Brożka czy Radosława Majewskiego, a do Austrii pojechali Tomasz Zahorski i Michał Pazdan? - zadaje publicznie pytanie popularny „Świr”.
I zaraz sam sobie odpowiada.
To jakaś paranoja. Główną rolę w powołaniach odgrywają jakieś układy menedżerskie. Ten Jan de Zeeuw i inni... Nie boję się o tym mówić otwartym tekstem. Niech ludzie wiedzą. Na razie ludzie łaskawym okiem patrzą na Beenhakkera, ale dopiero po finałach będzie wiadomo co naprawdę potrafi. Bo co on takiego dokonał?
Dwa lata temu Paweł Janas wywalczył awans na MŚ, a wcześniej dokonał tego Jerzy Engel i jakoś nikt z tego powodu pomników im nie budował - grzmi w rozmowie z Dziennikiem Polskim, Świerczewski.