Forum Dla Pań - ...z NIM poszłabym........na kolację :)
Bolek - 04-12-2007, 00:46
A co z młodym Robertem Redfordem?
http://robert.redford.fil...onGaleria,id=86
Clintem Eastwoodem?
http://clint.eastwood.fil...nGaleria,id=122
Willem Smithem?
lub żeby wrócić do Polski co z Żebrowskim,
i tym Panem ( moja Pani mówi ze jest szalenie przystojny)
http://maciej.zakoscielny.filmweb.pl/
Ale ona mówi tak nawet o:
http://www.fotoszok.pl/al...oom_470x350.jpg
ruslana81 - 04-12-2007, 09:10
Panowie, czyżby temat Was poruszył?
Val Kilmer, w roli Jim'a Morrisona - o tak!
Ville Valo (HIM)...za głos, bo poza tym, jest bardzo "anorektyczny", a facet to musi mieć kawałek ciała, a nie same kości....
Nicolas Cage...niczego sobie
...zazwyczaj gangster - Michael Madsen
...hipnotyzujące oczy - Ray Liotta
..no i oczywiście nie byłoby życia bez Rourke za młodu! Teraz przypomina raczej Frankensteina...
...szczególnie w "Bullet"..."9 i pół tygodnia" i "Dzikiej orchidei"...no i jeszcze "Harry Angel"...
..i Harvey Keitel...gdziekolwiek się pojawi - czy to "Fortepian" czy "Wsciekłe psy" (tam nota bene jako Mr. White )..czy też "Zły porucznik" - zawsze "zły facet z klasą"
akbi - 04-12-2007, 10:49
Sruba napisał/a: | Vin Diesel - moim skromnym zdaniem niczego sobie... |
też mi się podobają filmy z nim ...w zeszłym tygodniu dwa leciały
...a co powiecie na Yahoo Serious'a w tym filmie
...niestety nie znalazłem lepszej fotki
Firebee - 06-12-2007, 09:44
dokładam się do Edwarda Nortona zdecydowanie (za filmy american story x, oraz fight club)
no a z tych co starzeją się najładniej mam jednego typa:
Anonymous - 11-12-2007, 23:19
...jak kolacja to napewno z....
no i panowie z forum cieszcie się...
że macie przewagę bo wiadomo każdy facet starzeje się z klasą...
Pozdrawiam SYLA
Krzyzak - 12-12-2007, 18:06
gdyby ktos chcial mi zrobic prezent i zaprosic na kolacje kogos do towarzystwa, to podpowiadam faworytki
oraz (preferowana)
a kiedys zaprosze na kolacje ta oto osobe:
(jak sie zgodzi, bo narazie ma 10 lat i jeszcze nie wstydzi sie chodzic ze mna za reke )
ruslana81 - 12-12-2007, 18:57
Krzyzak, temat brzmi: z NIM poszłabym......na kolację
Krzyzak - 12-12-2007, 20:11
przepraszam...
o mezczyznach sie nie wypowiem - nie jestem w stanie w zaden sposob oceniac ich pod katem wygladu zewn.
Anonymous - 13-12-2007, 11:18
Krzyzak napisał/a: | nie jestem w stanie w zaden sposob oceniac ich pod katem wygladu zewn. |
toż to hipokryzja..
a ja chętnie rozmawiam o mężczyznach, często mówię, że ten facet fajny, ten nie - (ostatnio spodobał mi się Hitman) poza tym noszę różowe koszule do pracy.. no i aby uciąć wasze podejrzenia - mam wspaniałą dziewczynę..
Krzyzak, widzisz różnicę między Bradem Pittem a Maciejem Orłosiem?
akbi - 13-12-2007, 11:22
detlef napisał/a: | a ja chętnie rozmawiam o mężczyznach, często mówię, że ten facet fajny, ten nie - (ostatnio spodobał mi się Hitman) poza tym noszę różowe koszule do pracy.. no i aby uciąć wasze podejrzenia - mam wspaniałą dziewczynę.. |
z tego co słyszałem ... to zawsze, któryś z tych dwóch .... to właśnie dziewczyna
Anonymous - 13-12-2007, 11:31
akbi napisał/a: | detlef napisał/a: | a ja chętnie rozmawiam o mężczyznach, często mówię, że ten facet fajny, ten nie - (ostatnio spodobał mi się Hitman) poza tym noszę różowe koszule do pracy.. no i aby uciąć wasze podejrzenia - mam wspaniałą dziewczynę.. |
z tego co słyszałem ... to zawsze, któryś z tych dwóch .... to właśnie dziewczyna |
to jakiś żart akbi czy głębsza myśl..?
ruslana81 - 13-12-2007, 14:35
detlef napisał/a: | ostatnio spodobał mi się Hitman |
czyli Timothy Olyphant - o tak, mnie również...mogłabym się z nim wybrać na kolację...
dokładnie w takim wydaniu, czyli bez włosów i z kodem kreskowym na tyle czaszki ..spluwa też fajna
karolgt - 14-12-2007, 04:28
ruslana81 napisał/a: | ..najprzystojniejszy pirat wszech czasów....powala na kolana
Obrazek
|
tego nigdy nie zrozumiem Nigdy tego filmu nie ogladalem - nie interesował mnie dlatego nawet nie wiedzialem czy głównym bohaterem jest facet czy kobieta - a zdjęcie, plakat z filmu, z "nim" nie powodowało ze znalem płeć głównego bohatera
ruslana81 - 14-12-2007, 14:57
Moim Koleżankom Mitsumaniaczkom życzę miłego weekendu
NN1
NN2 - ten mi się szczególnie spodobał
NN3
czarna - 14-12-2007, 17:40
ruslana81 napisał/a: | NN2 - ten mi się szczególnie spodobał
Obrazek
NN3
Obrazek |
hmmmm w takim towarzystwie kolacja mogłaby byś połączona ze śniadaniem
|