[92-96]Colt CA0 - [ALL] zdjecia felg
Anonymous - 10-04-2008, 12:05
a mialem zamiar tez zaczac zbierac na te felgi. Chyba zmienie zdanie hehe
Anonymous - 10-04-2008, 20:27
Mateo567 napisał/a: | kreti, juz wiem co to znaczy jak przez prawie 2 miesiace szlak mnie nie trafilto jest ok najgorszy jest z przodu osad z klockow pozdroo !! |
hehe dokładnie osad z klocków masakra ja mam juz 5 miesiecy " ozetki " i dalej cierpliwosc .pozdro
[ Dodano: 10-04-2008, 20:30 ]
SlaVkoEg napisał/a: | a mialem zamiar tez zaczac zbierac na te felgi. Chyba zmienie zdanie hehe |
no co ty ja innych bym w zyciu nie kupił no chyba że speedline białe , pamietaj oz racing superturismo wrc to legenda i historia pieknie pisana przez najlepszych kierowców rajdowych świata . pozdro
Anonymous - 10-04-2008, 21:06
macie problem z osadem z klockow?? i nie wiecie jak sie tego pozbyc?? hehe
na sposob domowy to najlepiej jakis odkamieniacz i gabka kuchenna ewentualnie mozecie podjechac na myjnie tam powinni miec chemie do tego
Brovvvar mi pisal na priva ze ktos ma na sprzedaz superturismo, kto chce je sprzedac??
Anonymous - 10-04-2008, 21:40
[quote="davido19pce"]macie problem z osadem z klockow?? i nie wiecie jak sie tego pozbyc?? hehe
na sposob domowy to najlepiej jakis odkamieniacz i gabka kuchenna ewentualnie mozecie podjechac na myjnie tam powinni miec chemie do tego
ja załatwiam na myjni aktywną piane i po sprawie wlaewam do buteleczki do mycia szyb(spryskiwacz) i nie rozrobiana sppryskuje potem pod cisnieniem splukuje i git
londolut - 10-04-2008, 22:30
davido19pce napisał/a: | macie problem z osadem z klockow?? i nie wiecie jak sie tego pozbyc?? | Dawid, problem jest tego rodzaju, że to samo pojawianie się osadu jest uciążliwe a nie jego mycie. Z myciem jest tak jak pisał kreti, myjka ciśnieniowa załatwia sprawę
|
|
|