Nasze Miśki - CA5A Browar
Anonymous - 20-09-2009, 19:52
Panowie wreszcie moge sie pochwalic - co nie zabije to wzmocni
i tutaj czarno popielata perła
Koyocik - 20-09-2009, 19:55
Lakier piękny. Felgi... ładne ale nie do Colta, o 100km na takie koła za mało jak dla mnie.
pawela - 20-09-2009, 20:01
kupiłeś ten paskudny zderzak na tył ble
przednia dokładka, mimo, że ori, też nie leży
ale lakier i fele razem - miód!
Anonymous - 20-09-2009, 20:05
Pawel a mnie sie twoja podkladka nie podoba ,nie wypowiadalem sie wczesniej bo sa gusta i gusciki a o tym sie nie dyskutuje.Jakto nazywasz"customowego" stuffu nie robie bo nie mam na to czasu a zderzaczek udalo mi sie kupic po dobrych pieniadzach i wcale nie jest przesadzony komponuje sie z reszta bodykitu jest ze smaczkiem.Felgi - dla mnie istnieja tylko biale szprychy...
londolut - 20-09-2009, 20:12
NARESZCIE STARY
W końcu odzyskałeś swój pocisk, wariacie Teraz nie masz wyjścia - pokazuj się u Jogurta i trzeba oblać ten twój wózek po REANIMACJI
karolgt - 20-09-2009, 20:39
Browar napisał/a: | Pawel a mnie sie twoja podkladka nie podoba |
spoko, pawela wiekszosc coltow krytykuje, mój po dołożeniu progów porównał do motorówki
wygląda super, wpadaj na zlot koniecznie. A zderzak tylni też super, tylko wydechu coś nie widze;]
pyjte - 20-09-2009, 20:40
Colcik malina Delikatna ingerencja w wygląd (łatwo tu przesadzić z stylizacją), piękne felgi no i ten lakier- z bólem serca muszę przyznać, że to jeden z bardziej właściwych dla Colta w szczególności Gti .
Pozdrawiam!
londolut - 20-09-2009, 20:42
Koyocik napisał/a: | 100km na takie koła za mało jak dla mnie | Znaczy co? 140 kucy to mało, żeby potoczyć 7" cali szerokie lacze?
mkm - 20-09-2009, 20:45
Browar, a co on taki czarny?
No teraz to on wyglada…
Nawet te dokładki ladne. I widze, ze z listew zrezygnowałeś…
Tylko gdzie sa kubly?
londolut - 20-09-2009, 20:50
mkm napisał/a: | widze, ze z listew zrezygnowałeś | Wygląda 'czyściej'.
mkm napisał/a: | gdzie sa kubly? | W monsterze
Koyocik - 20-09-2009, 20:53
londolut napisał/a: | Koyocik napisał/a: | 100km na takie koła za mało jak dla mnie | Znaczy co? 140 kucy to mało, żeby potoczyć 7" cali szerokie lacze? |
Nie o to mi chodzi. Moje subiektywne zdanie po prostu, że białe wieloramienne to od 250km i 4x4 a inaczej przerost formy nad treścią - ale nikomu się moim zdaniem przejmować nie każę
mkm - 20-09-2009, 20:53
Browar, londolut, wydaje mi sie, ze wlasnie zostalem przekonany co do “perly”…
Anonymous - 20-09-2009, 20:54
hehe no mam swoich ludzi widze haha, tak kubly w monsterze siadaja, tak naprawde to tak do konca nie jest czarny lakier na zywo trzeba zobaczyc zeby ocenic
londolut napisał/a: | Teraz nie masz wyjścia - pokazuj się u Jogurta i trzeba oblać ten twój wózek po REANIMACJI |
tylko powiedz kiedy - jestem
rosomak1983 - 20-09-2009, 20:57
Browar, jestem pod naprawde dużym wrazeniem... Jest piekny.
Tylny zderzak to istna rewelacja... Co to za wynalazek??? Komponuje sie idelanie...
Fele jak najbardziej pasuja i sa piekne. To OZ Racing???
Popraw zderzak z przodu bo od strony pasazera jest niespasowny dokładnie
Kolejna rzecz wywal te naklejki na szybach białe... Zaburzaja styl.
Swiadomosc ze tak siedzi silniczek Gti dodaje apetytu na niego
Anonymous - 20-09-2009, 21:11
rosomak1983, dzieki za uzanie.Zderzak jest spasowany dobrze to lakier sie tak mieni w sloncu ze odbijaja sie w nim lampy i kierunkowskaz zrob se zooma fotki nie sa takiej zlej jakosci, ale tez sie na tym zlapalem i poszedlem zobaczyc - lezy dobrze .Zderzka tylni kupilem zupelnie spotanicznie na alledrogo bo spodobala mi sie jego delikatna linia.Zazwyczaj sa takie "betonowe klonkry" typu DJtunning chyba dobrze kojarzycie blee paskudy...Felgi to seria Exclusive line malowana przez zaprzyjazniona firme w Wieliczce w ktorej zawsze robie z kołami .Naklejki sa flagowe z Rajdu Mazurskiego bo bylismy 2 Coltami z klubowiczem.W krakowie jezdza takie 2 colty - mój i kolegi Pab'a.
MkM listwy nie leza z progami dlatego je kazalem sciagnac jak smak to bez zbytecznych zaburzen w lini pojazdu
|
|
|