To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

L200 Ogólne - No to wyleciałem z drogi

Witold_Rybarz - 17-03-2008, 12:00

Hiszpan napisał/a:
Pomijając sprawę automatu, szybkości jazdy, umiejętności itp. (bo nawet mistrzom się przytrafia) :?
Witold_Rybarz, napisz, proszę, jak się zakończyła wizyta w ASO, co tak naprawdę uległo uszkodzeniu :?:

Oczywiście przychylam się do wypowiedzi przedmówców w kwestii "dobrze, że Tobie się nic nie stało"

Spoko.
Wcześniej sam wziołem go na kanał i na "oko" tzn. raczej kreski na podkładce śruby - ustawiłem kąt pochylenia koła, oraz oszacowałem że nic poza zdemolowaniem pseudo osłony silnika się nie stało.
3 tygonie temu przy przeglądzie 40000km ustawili zawiecho, stwierdzając że i tak przy tym przeglądzie warto to zrobić - doliczyli za to coś (nie pamiętam) całość przedlądu ~1600.
Tak że zostało tylko uszkodzenie w psyche - jakoś tak mniej pewnie wchodzę w zakręty nawet na suchym

HugoOrmo - 17-03-2008, 12:41

Gene napisał/a:
W Lutym jezdzilem kilka razy tamtedy i na Palenice i do Zakopanego przez Jaszczurowke. Droga byla praktycznie pusta sporadycznie jakis plaskaty sie przedzieral nie chcac stac na Zakopiance. HugoOrmo musiales trafic fatalnie albo opony sie nie sprawdzily. Wspolczuje Ci z calego serca.

Dzieki Gene, droga wygladala tak jak na Twoim zdjeciu z wyjatkiem nawierzchni, ktora byla cala sniezno biala i swiecila sie jak psu cojones...a ruch rzeczywiscie znikomy...minalem tylko trzy auta z czego w jedno przylozylem...samochod juz po ogledzinach i moge jechac naprawiac, wymieniac i cokolwiek tam jeszcze...

pzdr

Anonymous - 17-03-2008, 14:23

HugoOrmo napisał/a:
zapiąłem 4x4 z blokada i jade dalej, droga coraz gorsza ESP mieli na kazdym zakrecie no i...

Blokada na zakręcie? Hmmmm.

Anonymous - 17-03-2008, 17:05

HugoOrmo napisał/a:
nie ma co dywagowac

Sorry ale upieram się że to ważne: jako przestroga dla pozostałych Mitsu-L-Maniaków.
HugoOrmo napisał/a:
kontrolka trakcji mrugala caly czas

Ale ASTC w pełni nie działał ...

HugoOrmo - 17-03-2008, 20:10

Witam,
W zalaczeniu zdjecia...szkod ogolnie duzych nie ma ale jest klopot...

pzdr

Anonymous - 17-03-2008, 22:56

o widze ze kolega w hiszpanii byl,a dokladnie gdzies rejon costablanca lub dalej.bo w rej barcelony to osiolki woza ;)
mielismy podobnego na poprzednim aucie,w tym roku mam nadzije ze uda nam sie tam dojechac l200

ps sor za offtop

HugoOrmo - 18-03-2008, 20:09

mugino napisał/a:
o widze ze kolega w hiszpanii byl,a dokladnie gdzies rejon costablanca lub dalej.bo w rej barcelony to osiolki woza ;)
mielismy podobnego na poprzednim aucie,w tym roku mam nadzije ze uda nam sie tam dojechac l200

jezdze od 1999 co roku z mala przerwa no i w tym roku nie dam rady niestety...bylem prawie wszedzie za wyjatkiem polnocy...a co do osiolkow to chyba szczegolnie sa w okolicach Toledo i Madrytu bo to z tamtad Don Cichote pochodzi...

pzdr