To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Moje maleństwo:]

Anonymous - 14-06-2008, 08:29

Tył jest superczarny a przód delikatnie czarny. Wszystko w granicach rozsądku i norm (70%) :wink:

Twaróg - 14-06-2008, 09:54

Lancerek zajefajny. Obserwuje jak go ulepszasz i widzę, że nie jest Ci obojętny - to się chwali :) Wlasnie nie podoba (rzecz gustu) mi się oklejenie tylnych szyb na super-czarno, mysle ze lepiej by to wygladalo jak by jednak bylo na srednio-czarno, zeby lepszy prześwit był. No ale to Twoje autko i to Ty wybierasz :) Ja w przyszłym tygodniu planuje kilka zmian do mojego CeJota to takze sie pochwale w swoim wątku :)
Hugo - 14-06-2008, 10:11

Twaróg napisał/a:
Wlasnie nie podoba (rzecz gustu) mi się oklejenie tylnych szyb na super-czarno, mysle ze lepiej by to wygladalo jak by jednak bylo na srednio-czarno
Dokładnie tak. Wszystkie szyby równo na najjaśniejszy odcień.
Anonymous - 14-06-2008, 11:06

Miało być gangsta :wink:
To pewnie tylko tymczasowe, myślę nad lustrami z tyłu...

Twaróg - 14-06-2008, 16:26

Oooooo tylko nie lustra, zreszta chyba zabronione jest klejenie taka folia, bo odbija promienie sloneczne i oslepia innych kierowcow ;P
swistak865 - 19-07-2008, 14:51

Sarąbista furka pozdawiam:) :D
Anonymous - 20-07-2008, 11:43

Sienek86 napisał/a:
Wszystko w granicach rozsądku i norm (70%) :wink:

jakakolwiek folia na szybach przednich w naszych autach (no chyba że antywłamaniowa) i niestety 70% przepuszczalości już nie bedzie, a to ze względu że szyby w miśkach są standardowo barwione i przez to już w jakimś minimalnym stopniu 5% przyciemnione.

i nie wierz w atesty którymi można sobie podetrzeć ....

a lancerek wygląda całkiem fajnie 8)

Anonymous - 29-07-2008, 11:55

Z powodu tego, ze pracuje i caly czas przebywam w Holandii sprzedalem swojego Misia....... Smutno bez niego, ale jego miejsce zastapi niedlugo czarny Galant sedan po 1997r.
Pozdrowka dla wszystkich MitsuManiakow!!!!