To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Świętokrzyskie - Kolejny spocik II/2008

Anonymous - 23-02-2008, 16:07

Dobra,widzę że niewypał :( pozostaje tylko odwołać :/

Na Twoim miejscu nie kupowałbym Rovera Sion, mieszkając w uk gdzie są one dosyć popularne w jednym domu z mechanikiem samochodowym nasłuchałem się duuużo o tym,jak bardzo awaryjne i badziewne to auta. Gość robił je praktycznie codziennie i nieustannie twierdził,że w życiu nie chciałby Rovera. Takie małe ostrzeżenia ode mnie

Robert - 23-02-2008, 18:13

Panowie sprobujmy sie umowic za dwa tygodnie. Czasu bedzie duzo i zeby skonczyc sesje i w razie czego z gory zaplanowac ten dzien i moze Sion kupi juz Carisme albo Galanta :twisted:
Pzdr.

Anonymous - 23-02-2008, 18:29

No cóż...dla mnie 1 marca to jest "Wszystko albo nic" bo planuje wyjazd w pierwszym tygodniu następnego miesiąca.
sion2002 - 23-02-2008, 22:34

Przepraszam za dzisiejszą "zmyłkę" z tym spotkaniem - mnie niestety tez to nie cieszy - cały czas albo leżę albo siedzę na kibelku - tragedia. We wtorek dwóch - trzech znajomych jedzie do Niemiec po samochody, jak się uda zabiorę się z nimi - może upatrzę jakąś okazję. Na aukcjach nie widze ani jednej Carismy- tym bardziej w rozsądnej cenie, o Galancie nawet nie mam co marzyć - strasznie mało w dieslu ich się sprzedaje, zaczekamy, zobaczymy

Norb - ja znowu na temat Rovera 620 SDi słyszałem też sporo od 2 mechaników i jednego handlarza - podobno to jest dokładnie to samo co Accord - różni się tylko blachą i wyposażeniem wewnątrz. Fajnie byłoby spotkać się zanim wyjedziesz.

Mam nadzieję, że uda się znaleźć coś ciekawego.

Pozdrawiam

Robert - 27-02-2008, 13:37

...i znowu cisza (miejmy nadzieje ze przed burza :D )
Pzdr.

Robson86 - 28-02-2008, 20:58

ok :) ...chcialem powiedziec ze na 99,5% zakonczylem sesje (te 0,5 zostawiam na wyjatek gdybym dostal jeszcze jeden termin, w co watpie), wiec moze wykombinujemy cos :?: Byle nie w ten weekend :P
pozdroo

Anonymous - 29-02-2008, 00:34

Jeszcze nie mam osłony:(((((((((((((( nie wiem skąd kupić:((((((((((( przeszukałem ok 50 szrotow polskich i albo nie ma albo (tak jak w JAPANCAR[jedynie gdzie jest]) kosztuje 200zł;/;/ to teraz troche za duzo jak dla mnie bo wymieniłem sporo przy moim galusiu i szukam czegoś tanszego;) obecność obiecuje z ostrowcem tylko musze sie usprawnić. No i niestety tak sie to wszystko ma nieszczesliwie:/.

PzdR

sion2002 - 29-02-2008, 08:25

A ja już mam nowy samochodzik. Klekot (diesel) straszny - zobaczymy teraz czy będą te oszczędności. Jeszcze czeka mnie parę rzeczy do zrobienia w nim (zamek od kierowcy, poduszka pod skrzynia, jakaś drobna blacharka) no i rejestracja (jeszcze tłumaczenie, skarbowy, akcyza i na końcu urząd).

Aaa. Tak wogule to stanęło na Carismie (1998 1,9 TD na kiepskim wyposażeniu).

Jeśli chodzi o spocik to postaram się dopasować do daty, którą ustalicie.

Robson86 - 29-02-2008, 16:20

sion2002 napisał/a:
Tak wogule to stanęło na Carismie (1998 1,9 TD na kiepskim wyposażeniu).

Gratuluje :) Ale ogolnie jestes zadowolony z autka czy czujesz pewien niedosyt :?:
I pamietaj o zdjeciach :!: :)
bomba napisał/a:
obecność obiecuje z ostrowcem tylko musze sie usprawnić

poczekamy zebys juz to kupil, bo jak sie spotkac to w kupie :)
Wiecie moze czy norb, polecial do Anglii czy nie :?:
PS Pare chwil temu przejechalem sie BMW 530d 204km qumpla... :oops: :oops: :shock: :D ...tak sie czuje :D Ale odjazd :)
pozdroo

Anonymous - 05-03-2008, 01:39

Ja myślę,rwd i taka moc w dieselu muszą ownować fizyke w małym stopniu :D

Jestem jestem...aż do niedzieli. Więc jeśli bylibyście tak mili i spotkali się jeszcze w sobotę na spocie miałbym miły ostatni wieczór w pl ;]

Robson86 - 05-03-2008, 08:55

norb napisał/a:
Jestem jestem...aż do niedzieli

..szkoda :( czuje ze ciezkie sprawy beda...ale mozemy sprobowac :?: :!:
Pozdroo

sion2002 - 05-03-2008, 10:32

Ja sie pisze. W sobote zakładają mi alarm ale podejrzewam, ze do wieczora się wyrobią. Chętnie się spotkam. Tak jak ostatnio koło KCK? o której?
Robson86 - 05-03-2008, 20:09

Ja mam ostatni egzamin sesyjny w piatek wiec weekendzik prawdopodobnie bede mial woolny :) ...istnieje jeszcze opcja ze (w koncu 8smy marca jest w sobote) spedze ten czas z dziewczyna...dlatego ciezko cos powiedziec.
Ale spotkac bym sie z checia spotkal :)
sion2002, Ty jak zwykle chetny, Bomba jak sprawy :?:
Pozdroo

Wiktor - 05-03-2008, 21:30

jak spot wypali to bede raczej na 99 %
Robson86 - 05-03-2008, 22:03

W takim razie badzmy w kontakcie przez forum do ostatniej chwili :P
Wstepnie...Sobota, parking KCK godzina...18-19 :?:
Pozdroo