Świętokrzyskie - Kolejny spocik II/2008
Anonymous - 23-02-2008, 16:07
Dobra,widzę że niewypał pozostaje tylko odwołać :/
Na Twoim miejscu nie kupowałbym Rovera Sion, mieszkając w uk gdzie są one dosyć popularne w jednym domu z mechanikiem samochodowym nasłuchałem się duuużo o tym,jak bardzo awaryjne i badziewne to auta. Gość robił je praktycznie codziennie i nieustannie twierdził,że w życiu nie chciałby Rovera. Takie małe ostrzeżenia ode mnie
Robert - 23-02-2008, 18:13
Panowie sprobujmy sie umowic za dwa tygodnie. Czasu bedzie duzo i zeby skonczyc sesje i w razie czego z gory zaplanowac ten dzien i moze Sion kupi juz Carisme albo Galanta
Pzdr.
Anonymous - 23-02-2008, 18:29
No cóż...dla mnie 1 marca to jest "Wszystko albo nic" bo planuje wyjazd w pierwszym tygodniu następnego miesiąca.
sion2002 - 23-02-2008, 22:34
Przepraszam za dzisiejszą "zmyłkę" z tym spotkaniem - mnie niestety tez to nie cieszy - cały czas albo leżę albo siedzę na kibelku - tragedia. We wtorek dwóch - trzech znajomych jedzie do Niemiec po samochody, jak się uda zabiorę się z nimi - może upatrzę jakąś okazję. Na aukcjach nie widze ani jednej Carismy- tym bardziej w rozsądnej cenie, o Galancie nawet nie mam co marzyć - strasznie mało w dieslu ich się sprzedaje, zaczekamy, zobaczymy
Norb - ja znowu na temat Rovera 620 SDi słyszałem też sporo od 2 mechaników i jednego handlarza - podobno to jest dokładnie to samo co Accord - różni się tylko blachą i wyposażeniem wewnątrz. Fajnie byłoby spotkać się zanim wyjedziesz.
Mam nadzieję, że uda się znaleźć coś ciekawego.
Pozdrawiam
Robert - 27-02-2008, 13:37
...i znowu cisza (miejmy nadzieje ze przed burza )
Pzdr.
Robson86 - 28-02-2008, 20:58
ok ...chcialem powiedziec ze na 99,5% zakonczylem sesje (te 0,5 zostawiam na wyjatek gdybym dostal jeszcze jeden termin, w co watpie), wiec moze wykombinujemy cos Byle nie w ten weekend
pozdroo
Anonymous - 29-02-2008, 00:34
Jeszcze nie mam osłony:(((((((((((((( nie wiem skąd kupić:((((((((((( przeszukałem ok 50 szrotow polskich i albo nie ma albo (tak jak w JAPANCAR[jedynie gdzie jest]) kosztuje 200zł;/;/ to teraz troche za duzo jak dla mnie bo wymieniłem sporo przy moim galusiu i szukam czegoś tanszego;) obecność obiecuje z ostrowcem tylko musze sie usprawnić. No i niestety tak sie to wszystko ma nieszczesliwie:/.
PzdR
sion2002 - 29-02-2008, 08:25
A ja już mam nowy samochodzik. Klekot (diesel) straszny - zobaczymy teraz czy będą te oszczędności. Jeszcze czeka mnie parę rzeczy do zrobienia w nim (zamek od kierowcy, poduszka pod skrzynia, jakaś drobna blacharka) no i rejestracja (jeszcze tłumaczenie, skarbowy, akcyza i na końcu urząd).
Aaa. Tak wogule to stanęło na Carismie (1998 1,9 TD na kiepskim wyposażeniu).
Jeśli chodzi o spocik to postaram się dopasować do daty, którą ustalicie.
Robson86 - 29-02-2008, 16:20
sion2002 napisał/a: | Tak wogule to stanęło na Carismie (1998 1,9 TD na kiepskim wyposażeniu). |
Gratuluje Ale ogolnie jestes zadowolony z autka czy czujesz pewien niedosyt
I pamietaj o zdjeciach
bomba napisał/a: | obecność obiecuje z ostrowcem tylko musze sie usprawnić |
poczekamy zebys juz to kupil, bo jak sie spotkac to w kupie
Wiecie moze czy norb, polecial do Anglii czy nie
PS Pare chwil temu przejechalem sie BMW 530d 204km qumpla... ...tak sie czuje Ale odjazd
pozdroo
Anonymous - 05-03-2008, 01:39
Ja myślę,rwd i taka moc w dieselu muszą ownować fizyke w małym stopniu
Jestem jestem...aż do niedzieli. Więc jeśli bylibyście tak mili i spotkali się jeszcze w sobotę na spocie miałbym miły ostatni wieczór w pl ;]
Robson86 - 05-03-2008, 08:55
norb napisał/a: | Jestem jestem...aż do niedzieli |
..szkoda czuje ze ciezkie sprawy beda...ale mozemy sprobowac
Pozdroo
sion2002 - 05-03-2008, 10:32
Ja sie pisze. W sobote zakładają mi alarm ale podejrzewam, ze do wieczora się wyrobią. Chętnie się spotkam. Tak jak ostatnio koło KCK? o której?
Robson86 - 05-03-2008, 20:09
Ja mam ostatni egzamin sesyjny w piatek wiec weekendzik prawdopodobnie bede mial woolny ...istnieje jeszcze opcja ze (w koncu 8smy marca jest w sobote) spedze ten czas z dziewczyna...dlatego ciezko cos powiedziec.
Ale spotkac bym sie z checia spotkal
sion2002, Ty jak zwykle chetny, Bomba jak sprawy
Pozdroo
Wiktor - 05-03-2008, 21:30
jak spot wypali to bede raczej na 99 %
Robson86 - 05-03-2008, 22:03
W takim razie badzmy w kontakcie przez forum do ostatniej chwili
Wstepnie...Sobota, parking KCK godzina...18-19
Pozdroo
|
|
|