Podkarpackie - Dogrywka :)
Monia - 19-02-2008, 19:54
misio, ewidentnie chcesz mnie spławić nie ładnie nie nie nie !! Masz kilka miesięcy wieć proszę się wziąć za siebie !! i nie zakrywaj się tu wiekiem....ja już stara też jestem i chce widzieć nagie klaty naszych podkarpackich Mitsumaniaków
Anonymous - 19-02-2008, 20:01
Monia napisał/a: | ja już stara |
ta idzie się załamać
Monia napisał/a: | chce widzieć nagie klaty naszych podkarpackich Mitsumaniaków |
masz mój brzuch
Monia napisał/a: | Masz kilka miesięcy wieć proszę się wziąć za siebie |
e nie bede robił z siebie pięknisia, podobno naturalnośc jest najważniejsza Monia napisał/a: | nie zakrywaj się tu wiekiem |
z wiekiem wszystko opada u kobiet też, narazie żuciło mi się na tors
Monia - 19-02-2008, 20:06
Wiek jest dla wszystkich XXI wiec słaby argument...
co do opadania to nie wiem ... nie sprawdzałam, nie widziałam a wiem, ze można zapobiegac ej mamy jechać na Polańczyk /Soline się opalac i będziesz misiał się rozebrac
Anonymous - 19-02-2008, 20:14
Czy mógłby mnie ktoś poratować????????????????????,
Ale czekaj oso a co z Twoją klatą właściwie się dzieje hę cwaniaczku Monio?
Monia - 19-02-2008, 20:23
misio, nikt Cię nie poratuję bo nasze forum nie żyje :/
ale przecież jest jeden na jeden
Moja klata no tak hmm... no właśnie przymierzam się do naprawy nią, aczkolwiek przykro mi że Cie rozczaruję ale to nie będzie operacja plastyczna
Anonymous - 19-02-2008, 20:29
Czyli co jest nas znowu dwoje eh, ale zawsze to dwoje
E nie rozczarowałaś mnie najważniejsza jest naturalność ja tam to najbardziej cenie.
Monia - 19-02-2008, 20:36
Bo do tanga trzeba dwojga i nasze dwa Mitsu
Hmm to ciesze się że cenisz naturalność w takim razie będę od dziś eksponować trochę bardziej tą naturalność
Nikon - 19-02-2008, 20:40
Misio to musisz trochę po ćwiczyć pewnie dla Moni może i ja coś po pracuje a swoją drogą to fajnie że Sanok wypadł bo w Sanoku byłem tylko raz i to dawno temu a teraz okazja żeby zwiedzić miasto i nie tylko ,Monia co do Twojej klaty to jeśli wygląda jak na awatarku to nic nie naprawiaj mi się podoba
Pozdrowionka i sorki za dłuższą nieobecność obiecuje sie poprawić
Anonymous - 19-02-2008, 20:42
Nikon napisał/a: | Misio to musisz trochę po ćwiczyć |
niedoczekanie
Nikon napisał/a: | ja coś po pracuje |
spadł mi kamień z serca, będzie klata dla Moni
Monia - 19-02-2008, 20:44
Nikon, a co Ty tam widzisz na tym awatarku bo ja tylko moje Mitsu Kochane ajjj
Wstępnie jest Sanok ale oczywiście, do maja może wszystko się zmienić: miejsce i data ale ważne że cos się planuje... bo już miałam się przenieść do innego województwa, tam gdzie się częściej spotykają ale tak to na razie zostaję tu :]
Widzę, ze ogólna motywacja do poprawienia naszego wyglądu oojjj jak tak teraz zaczniemy ćwiczyć to w lecie tylko skąpo ubrani będziemy
Anonymous - 19-02-2008, 20:45
Nikon odzywaj się człowieku częściej, przecież to forum publiczne
a ten Avatarek jakiś mały, masz chłopie wzrok
Nikon - 19-02-2008, 20:45
misio napisał/a: | niedoczekanie |
Hehe
misio napisał/a: | spadł mi kamień z serca, będzie klata dla Moni |
Czego sie nie robi dla pięknych kobiet
Anonymous - 19-02-2008, 20:47
Monia napisał/a: | miałam się przenieść do innego województwa | daj znać jadę z tobą byle nie na spot na Ukrainie bo wrócimy PKSem
Monia - 19-02-2008, 20:47
No ja tu widzę solidarność plemniczków ojjjjj nie dam się Silna i Twarda baba ze mnie i Was dwóch to jak ja razy trzy
Anonymous - 19-02-2008, 20:48
Nikon napisał/a: | Czego sie nie robi dla pięknych kobiet |
oj wielu rzeczy się nie robi nawet bardzo
|
|
|