Nasze Miśki - Legnum VR-4 by Krzyś
Jogurt - 13-04-2008, 23:30
śliczności. tylko czemu nikt nie robi sedanów? każdy z psem na wakacje jeździ czy co ?
Marcino - 13-04-2008, 23:48
Fajny bo cały srebrny bez zadnych czarnych dodatków .. no i ten silnik...
Anonymous - 13-04-2008, 23:53
Krzys musisz zrobić ładne zdjęcia coby ukazać ten 'srebrny' kolor
Krzys - 14-04-2008, 01:43
SWEEPER napisał/a: | Bardzo ładny, ja nie mam szyberka
Krzyś napisz proszę jakie graty mam dokupić np (maglownica od wersji usa) ? |
Co do gratów to musisz pytać autoR-a magiel tak USA ale jeszcze trzeba go zmodyfikowac
Wiktor - 15-04-2008, 12:31
moje gratulacje, widze ze wreszcie bedzie mozna go zobaczyc w ck,
widze ze juz zalozyles normalny halogen czyli co dalekosiezne nie aktualne? mozliwe ze mnie uda sie zalatwic cos na wzor tej ramki do dalekosieznego, umawialem termin z lakiernikeim i podobno ma kogos co takie rzeczy dorabia, ale musze mu dac zderzak i ramke zeby to dopasowal, odebrałes to maja ramke, jesli tak to mozemu do niego podjechac i zagadac w tej sprawie...
Anonymous - 19-04-2008, 20:58
Zajeżdżaj jutro na lubelski tor, pośmiejesz się ze mnie jak będę dostawał baty od evo i subaryn No i może przewrócę moją na dach?
I jak tam nowe rekordy prędkości Panie? Mam nadzieję, że już nie testujesz, sory to była chwila zapomnienia.
Marcino - 20-04-2008, 10:08
autoR napisał/a: | Zajeżdżaj jutro na lubelski tor, pośmiejesz się ze mnie jak będę dostawał baty od evo i subaryn No i może przewrócę moją na dach?
I jak tam nowe rekordy prędkości Panie? Mam nadzieję, że już nie testujesz, sory to była chwila zapomnienia. |
Daj jakąś relacje jak VR4 sie sprawowało na torze..:)
NYSAN - 02-07-2009, 23:50
A że tak se odświeżę kotlecika, jak tam trójeczka , wchodzi już bez zgrzytu , a tak z innej beczki to ładnie by ten fałerek wyglądał na jakimś męskim bibiesie , tak ze 16" najlepiej
Krzys - 13-07-2009, 13:46
a juz autko poskladane autko juz smiga bez zarzutu,jeszcze wydeszek by sie przydal
a co do bbs-a to moznaby,moznaby(na tor,czy cus...)bo teraz traflo mi sie cos "wiekszegooo" i testuje
z racji weekendu i odebrana autka to troche posiedzialem,poczyscilem,podlubalem,pokleilem,poskladalem(a latwo nie bylo ) no i wyszlo takie cus
[img] [/img]
Anonymous - 13-07-2009, 13:58
Takiego smaka narobiłeś jednym zdjęciem, że proszę o więcej Fajnie wygląda.
jkrzysztof80 - 13-07-2009, 21:26
Dołączam się do prośby Gucia
pawliku - 13-07-2009, 22:58
hmmm a o obniżeniu zawieszenia nie myślisz bo jakoś wysoko stoi
londolut - 13-07-2009, 23:09
Krzys, co to 18"? Zacne Żaden BBS
Krzys - 13-07-2009, 23:47
pawliku napisał/a: | hmmm a o obniżeniu zawieszenia nie myślisz bo jakoś wysoko stoi |
a bo taki teren niebardzo rowny i tak wyszlo... a swoja droga mysle,mysle
londolut napisał/a: | co to 18"? Zacne Żaden BBS |
19"
bbs cool,po za tym by wrocil do pierwotnego wlasciciela i auta co nie NYSAN
bo na tych troche szkoda wariowac
Gucio napisał/a: | Takiego smaka narobiłeś jednym zdjęciem, że proszę o więcej Fajnie wygląda |
no niestety weekend sie skonczyl,praca sie zaczela w wolnej chwili cos jeszcze pstrykne
pawliku - 13-07-2009, 23:51
Krzys napisał/a: | a swoja droga mysle,mysle | hmm a może gwintowane co?
|
|
|