To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Legnum VR-4 by Krzyś

Jogurt - 13-04-2008, 23:30

śliczności. tylko czemu nikt nie robi sedanów? każdy z psem na wakacje jeździ czy co ? :)
Marcino - 13-04-2008, 23:48

Fajny bo cały srebrny bez zadnych czarnych dodatków .. no i ten silnik...
Anonymous - 13-04-2008, 23:53

Krzys musisz zrobić ładne zdjęcia coby ukazać ten 'srebrny' kolor :mrgreen:
Krzys - 14-04-2008, 01:43

SWEEPER napisał/a:
Bardzo ładny, ja nie mam szyberka

Krzyś napisz proszę jakie graty mam dokupić np (maglownica od wersji usa) ?

Co do gratów to musisz pytać autoR-a magiel tak USA ale jeszcze trzeba go zmodyfikowac :?

Wiktor - 15-04-2008, 12:31

moje gratulacje, widze ze wreszcie bedzie mozna go zobaczyc w ck,

widze ze juz zalozyles normalny halogen czyli co dalekosiezne nie aktualne? mozliwe ze mnie uda sie zalatwic cos na wzor tej ramki do dalekosieznego, umawialem termin z lakiernikeim i podobno ma kogos co takie rzeczy dorabia, ale musze mu dac zderzak i ramke zeby to dopasowal, odebrałes to maja ramke, jesli tak to mozemu do niego podjechac i zagadac w tej sprawie...

Anonymous - 19-04-2008, 20:58

Zajeżdżaj jutro na lubelski tor, pośmiejesz się ze mnie jak będę dostawał baty od evo i subaryn :mrgreen: No i może przewrócę moją na dach? :biggrin:
I jak tam nowe rekordy prędkości Panie? Mam nadzieję, że już nie testujesz, sory to była chwila zapomnienia.

Marcino - 20-04-2008, 10:08

autoR napisał/a:
Zajeżdżaj jutro na lubelski tor, pośmiejesz się ze mnie jak będę dostawał baty od evo i subaryn :mrgreen: No i może przewrócę moją na dach? :biggrin:
I jak tam nowe rekordy prędkości Panie? Mam nadzieję, że już nie testujesz, sory to była chwila zapomnienia.

Daj jakąś relacje jak VR4 sie sprawowało na torze..:)

NYSAN - 02-07-2009, 23:50

A że tak se odświeżę kotlecika, jak tam trójeczka , wchodzi już bez zgrzytu , a tak z innej beczki to ładnie by ten fałerek wyglądał na jakimś męskim bibiesie , tak ze 16" najlepiej
Krzys - 13-07-2009, 13:46

a juz autko poskladane 8) autko juz smiga bez zarzutu,jeszcze wydeszek by sie przydal :)
a co do bbs-a to moznaby,moznaby(na tor,czy cus...)bo teraz traflo mi sie cos "wiekszegooo" i testuje :D :D :D
z racji weekendu i odebrana autka to troche posiedzialem,poczyscilem,podlubalem,pokleilem,poskladalem(a latwo nie bylo :? ) no i wyszlo takie cus :D

[img][/img]

Anonymous - 13-07-2009, 13:58

Takiego smaka narobiłeś jednym zdjęciem, że proszę o więcej ;) Fajnie wygląda.
jkrzysztof80 - 13-07-2009, 21:26

Dołączam się do prośby Gucia :wink:
pawliku - 13-07-2009, 22:58

hmmm a o obniżeniu zawieszenia nie myślisz bo jakoś wysoko stoi :P
londolut - 13-07-2009, 23:09

Krzys, co to 18"? Zacne :D Żaden BBS [-X
Krzys - 13-07-2009, 23:47

pawliku napisał/a:
hmmm a o obniżeniu zawieszenia nie myślisz bo jakoś wysoko stoi :P

a bo taki teren niebardzo rowny i tak wyszlo... a swoja droga mysle,mysle :D

londolut napisał/a:
co to 18"? Zacne Żaden BBS

19" 8)
bbs cool,po za tym by wrocil do pierwotnego wlasciciela i auta :wink: co nie NYSAN
bo na tych troche szkoda wariowac :D

Gucio napisał/a:
Takiego smaka narobiłeś jednym zdjęciem, że proszę o więcej Fajnie wygląda

no niestety weekend sie skonczyl,praca sie zaczela :( w wolnej chwili cos jeszcze pstrykne :wink:

pawliku - 13-07-2009, 23:51

Krzys napisał/a:
a swoja droga mysle,mysle
hmm a może gwintowane co? :)