To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Mitsumaniak widziany

Anonymous - 11-03-2008, 23:16

arek_lbn napisał/a:
srebrny Colt CJO - na Głębokiej
srebrny CJO na Nadbystrzyckiej. Może ten sam i w tym samym czasie :mrgreen:
A wieczorkiem jasny fioletowy Proton na Czechowie...

Anonymous - 12-03-2008, 15:23

ehh.. śliczny, czarny, nowy Lancerek - wyjezdzał z Nałęczowskiej :)
Tomekp - 12-03-2008, 15:29

Ciemno-czerwony CA0 parę minut przed jedenastą dziś pod UMCSem :) numery na LPA
Mario - 12-03-2008, 19:19

Taki sam colt co maklakaus (ten czarny) godzina 9:15 ul. Pogodna :D
macia - 12-03-2008, 21:26

Kurde, ale bezsensowny ten wątek :doubt:
Sory, to tylko moje zdanie :lol:

Marino - 12-03-2008, 21:47

ja dziś widziałem protona w łęcznej pod biedronką i pewnie zwróciłbym uwagi na niego gdyby nie fakt, że moja Kochana Małżonka wymusiła na nim pierwszeństwo i to mocno.... Pan dostał piany z pyska na tą okoliczność... a Żona zakaz siadania za kółko do odwołania.... wstyd jak cholera.... :P
Mario - 13-03-2008, 20:21

A ja dzisiaj widziałem xD dwa w jednym można powiedziec :P
Srebrny Space Star holował białą Carisme po liftingu...:P
Ul. Krańcowa koło OBI:\ :twisted:

Anonymous - 14-03-2008, 10:41

wczoraj trasa Leżajsk-Lublin 2 śliczne carismy
Anonymous - 14-03-2008, 11:28

kurde strasznie bezsensowy ten watek bo Galantow nie zauwazacie ;) albo tak malo ich jezdzi, tak powaznie to sporo Carism widuje w Lbnie i okolicach jakos ostanio, stala sie chyba popularnym samochodem, to dobrze...
lipa40 - 14-03-2008, 18:07

A ja dzisiaj widziałem , ładną czerwoną Carismę w Świdniku przy wjeździe na parking do Kauflanda :) , szkoda tylko że kolega wymusił pierwszeństwo i było by niezłe buuumm :mrgreen: ( ciekawe kto to taki :?: :D )
Anonymous - 14-03-2008, 20:59

Widzialem Colta cao pod tesco czerwony, LPU....
i drugi Pod WSEI na Męgiewskiej?

pawela - 15-03-2008, 09:22

Colt GTI ten czarno pomaranczowy, pod Decathlonem, Colt GTI pawla129 :) , i niestety widzialem jak wczoraj na Inzynierskiej swoj zywot zakonczyl Galant, uderzony przez Celice...
Anonymous - 15-03-2008, 09:52

pawela napisał/a:
i niestety widzialem jak wczoraj na Inzynierskiej swoj zywot zakonczyl Galant, uderzony przez Celice...

potwierdzam, szkoda galanta :(

macia - 15-03-2008, 12:07

pawela napisał/a:
widzialem jak wczoraj na Inzynierskiej swoj zywot zakonczyl Galant, uderzony przez Celice...

Nooo, galant należy do pracownika ASO w Lublinie... Debile się ścigali na Inżynierskiej i ucierpiał przypadkowy kierowca :evil: Dobrze, że nic mu się nie stało, choć auto do kasacji. A wiecie co jest najgorsze? Milicja stwierdziła, że to wina galanta, bo przed skrętem w lewo (miał włączony kierunkowskaz!) nie sprawdził dokładnie w lusterku, czy ktoś go wyprzedza...
Pewnie, celiką rodziców jechał gówniarz z Krasnegostawu, popylał 100km/h i wyprzedzał galanta, który włączył kierunkowskaz w lewo przy prędkości może 20km/h. A te barany z milicji wlepiły mandat niewinnemu człowiekowi, który nawet na odszkodowanie nie może liczyć, bo przecież jego wina :evil:

Anonymous - 15-03-2008, 12:55

okolice UMCS Pajero i Lancer Kombi na warszawskich blachach oraz srebrny Eclipse III

a co do wypadku, to niestety policja zawsze ma swój punkt widzenia... szkoda tylko, że tak często robią z poszkodowanego winowajcę...