To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - Niech NAS widzą i My siebie na drodze!!!!

tomusn - 26-04-2006, 10:29

no to co? diamencik na lusterko? pewnie będą głosy że wygląda jak zakolczykowana krówka, albo że szpeci, czy coś, ale czasem może się przydac do rozpoznania mitsumaniaka.
BTW ja mam naklejkę zlotową na lewej tylnej szybie, więc jak mnie ktoś wyprzedza to widzi (chyba) i naklejkę serwisu Moto-Champ na dole tylnej szyby, z prawej strony.

Krzyzak - 26-04-2006, 11:13

Ja mam naklejkę MM i MKP z tyłu. Dodatkowo wsadziłem sobie przed przednią szybę wizytówkę MM - biała na czarnym tle. Widać ją nawet, jak szyba zaparuje :)

Ale przychylam się do znaczka samoprzylepnego na lusterko - biały/srebrny dla czarnych lusterek, czerwony/do wyboru - dla reszty.

Anonymous - 26-04-2006, 14:40

Róbmy już te naklejki, najłatwiej to jak zamieści się projekt na stronce i każdy we własnym zakresie. :mrgreen: może jakiś konkursik na projekt ?
TNT - 26-04-2006, 17:50

Ja z racji ze juiz nie mam miska a chcialbym byc nadal przez Was rozpoznawany jako ten szajbniety TNT proponuje cos co by nie specilo i nie robilo z auta choinki prostokat na lewym lusterku naklepiej odblaskowy mozna dobrac pod kolor auta i bedzie widoczny dla zainteresowanych.
Anonymous - 26-04-2006, 18:45

sam prostokat to bez sensu, gdzie tu powiazanie z mitsu???
mają byc 3 diamenty plus/lub cos jeszcze.... :? :P

Anonymous - 26-04-2006, 20:39

Ja tyz jestem za :)
Niedawno zaczelem pracowac w studiu reklamy wiec jutro sie dowiem co i jak no i za ile :) A i prydalby sie jakis fajny projekt moze po proctu cos takiego jak logo w tle na mitsumaniaki .com
Ja sie dowiem a wy dalej kombinujcie
Pozdrawiam

Maciek - 26-04-2006, 20:43

Tomba, - fluo, odblask tak coby z 2km było widoczne :)
Anonymous - 28-04-2006, 17:44

Maciek napisał/a:
Tomba, - fluo, odblask tak coby z 2km było widoczne :)

No wiec tak jesli chodzi o fluo na lusterka to jedyne co mozna zrobic to : albo te jasne zarowiaste --moim zdaniem beznadzieja albo prawdziwe fluo ale nie wiem gdzie dostac takie wiecie jak sie wiesza gwiazdki dla dzieci w pokojach na suficie co tez moim skromnym zdanie lipa. A jesli chodzi o klubowe na szyby to musze widziec projekt i rozmiary wtedy cos na ten temat bede mogl powiedziec:)))
No i to tyle chcialem powiedziec.

Maciek - 28-04-2006, 22:45

A takie naklejki dla rowerzystów robią z odblaskowego jakiegoś materiału?
igi - 29-04-2006, 08:29

Tomba napisał/a:
A jesli chodzi o klubowe na szyby to musze widziec projekt i rozmiary wtedy cos na ten temat bede mogl powiedziec:)))

Na pw podesłałem ci linka do projektu naklejek na szybe według projektu kordka. Plik corela

Anonymous - 29-04-2006, 15:37

ok super to da znac ale dopiero next week:)

[ Dodano: 29-04-2006, 17:29 ]
aa jakie rozmiary tych nalepek??

igi - 29-04-2006, 17:36

Tomba napisał/a:
aa jakie rozmiary tych nalepek??

Co do dokładnych rozmiarów to nie wiem ale na całą szybe a wysokosc taka zeby były czytelne.

Anonymous - 30-04-2006, 22:13

a może; pamiętacie wybór logo mitsumaniaków, pamiętam był tam taki misiu siedzący i ściskajacy trzy diamenty, i taką naklejke można by mieć wielkość np. taka jak oficjalna naklejka ze zlotu i też w okręgu można wtedy nakleić z przodu jak i tyłu i nikomu nie zeszpeci napewno auta a i wszyscy zainteresowani będą wiedzieć o co chodzi, pozdro
Anonymous - 01-05-2006, 09:51

no i zgadzam się z wolfem.nie kazdy chce mieć obklejoną całą szybę. maly gustowny znaczek i jest ok.
Anonymous - 03-05-2006, 20:15

no nie ma problemu tylko projekt potrzebuje :) )))
czekam na newsy