| 

| Nasze Miśki - Frankenstein CC5A

Anonymous - 26-10-2008, 20:22

Mhhh Miód malina
   McDoune - 27-10-2008, 01:59

ładniutki, gratki
   londolut - 27-10-2008, 07:13

A ja już wiedziałem wcześniej
  Tak czy siak graty Piotruś   roch_27 - 27-10-2008, 07:40

Gratulacje Maniaku GTi

pozdro
 pawela - 27-10-2008, 11:22

to czym się teraz będziesz harp poruszał?
   GRATKI!
 harpagan - 27-10-2008, 12:39

Dzieki dzieki

| pawela napisał/a: |  	  | to czym się teraz będziesz harp poruszał? | 
 Autobusem bo w obydwu opary a portfel schudl
   pawela - 27-10-2008, 13:57

| harpagan napisał/a: |  	  | 

| pawela napisał/a: |  	  | to czym się teraz będziesz harp poruszał? | 
 Autobusem bo w obydwu opary a portfel schudl
   | 

o to tak ja ja ostatnio
   harpagan - 29-10-2008, 11:40

Kolejny raz Mateusz okazal sie mistrzem
 Wczoraj dostarczyl mi do rak wlasnych:
 C50
 - kompletny rozrzad (pasek, napinacz, 2 rolki), uszczelniacze walu i walka, pompe wody i uszczelke dekla
 CA0
 - przewody WN
 harpagan - 10-11-2008, 21:19

W koncu przyszedl dlugi i co wazne cieply weekend i w koncu moglem zabrac sie za samochodowa dlubaninke
   Obiecałem sobie ze graty lezace w domu oraz te ktore zamontowane sa byle jak zostana w te piekne dni ulozone w miejscach docelowych.
 Zaczne w takim razie chronologicznie.
 Plus minus miesiąc temu w moje rece wpadła calkiem ladna kierka.
 Model wyciągniety z Evo V sygnowany logiem Momo. (dzieeeeekuuuuujeeee Matejko)
 Zamontowana zostala wlasciwie odrazu, ale nie dosc ze stala krzywo to jeszcze nie dzialal poganiacz, a jak wiadomo bez poganiacza zadna przyjemnosc
   Teraz juz wszystko jest jak nalezy i prezentuje sie o tak:

Drugi i zarazem ostatni gadzet ktory w tej chwili grzecznie siedzi we franku to wymarzone od dawien dawna kubelki. Przyznam, że nie mam zielonego pojecia z czego zostaly wyjete, jedyne dane jakie dostalem od sprzedajacego to ze przyjechaly z Niemiec
  . Tak więc troche w ciemno bojąc się ze ich nie upchne do takiej pchly jak colt zdecydowalem sie na zakup. Dwa dni pozniej odebralem wielka paczke z poczty.
 Rozpakowalem w domu i wielki usmiech pojawil sie na mojej twarzy. Zaden wałek prawdziwe RECARO. Przyznam szczerze, ze dokladnie czegos takiego szukalem. Zakochalem sie w nich od pierwszego wejrzenia i nie zrazala mnie nawet kilkudniowa walka z rzezbieniem mocowan. Tutaj duze podziekowania dla Trawora za ori prowadnice od starych foteli!
 Foteliki sa wygodne a zarazem dosc twarde. Swietnie trzymaja i dla takiego chudego zadu jak moj pozwalaja nawet na minimalne odwrocenie po wrzuceniu wstecznego. Posiadaja wbudowana regulacje pochylenia oparcia i mozliwosc szybkiego ugiecia je na maxa w przod. Przerobka mocowan od orginalnych siedzen pozwolila mi na zostawienie suwnic wiec kazdy z kublow mozna w cywilizowany sposob zarowno zlozyc jak i przesunac.
 Oczywiscie sa tez minusy tego montazu.
 Przez zachowanie regulacji kubly sa ciut wyzej niz standardowe fotele, ale od poczatku do konca to ma byc w pelni uzyteczny samochod i nie chcialem sobie pozwolic na montowanie ich na stale.
 No i drugi o ktorym chyba nie powinienem pisac. Testuje je na prawie kazdym zakrecie ...

Kilka amatorskich zdjec zupelnie nie oddajacych uroku ani kolorystyki tych foteli:

Dodatkowo udalo mi sie wyciszyc pare pierdol irytujacych moje ucho w pewnym zakresie obrotow. Miedzy innymi wibrujace lusterko wstecznego (Wyrzezbiony kołnierz z tertytki prawie jak z fabryki by Bartek
  ) 
 Nie jest jeszcze idealnie, ale musze przyznac ze tych pare zmian jeszcze bardziej przyblizylo mnie do franka ( w morde jak to zabrzmi
  ) i ostatnio nie wiele rzeczy sprawia mi taka przyjemnosc jak przemieszczanie sie nim. pawela - 10-11-2008, 22:12

jestem pod naprawdę wielkim wrażeniem! I kierownica i fotele wyglądają jak fabryczne! Wspaniałe! Zamawiam 'posiedzenie z polataniem w zakręcie'
   McDoune - 10-11-2008, 22:18

zajefajnie to wszystko razem wygląda
   londolut - 10-11-2008, 23:17

Super kiernia i super kubły. Pozazdrościć   
 W końcu po to one są 	  | harpagan napisał/a: |  	  | Testuje je na prawie kazdym zakrecie ...   | 

A ja zaraz za Pawłem 	  | pawela napisał/a: |  	  | Zamawiam 'posiedzenie z polataniem w zakręcie'   | 
   McDoune - 11-11-2008, 00:52

a i jeszcze dodam że mam nadzieję iż w grudniu zgłosisz Franka do wyborów Mitsu miesiąca, mój głos za masz
   Anonymous - 11-11-2008, 01:22

Cieszę się razem z Tobą
   Matejko - 11-11-2008, 01:34

Piotrek tylko uwazaj zeby ci jasiek nie wystrzelil jak zatrabisz
   zdecydowanie lepiej w colcie ta kierownica wyglada niz w cari, mnie sie zupelnie nie podobala

|  | 
 |  |