Opolskie - Jak rozruszać region opolski?
Juiceman - 01-09-2008, 07:03
No to zapraszamy na kolejny spot we wroc za jakies 2 tyg:)
Marti - 01-09-2010, 10:15
Odświeżę temat bo zastój w opolskim straszny. Zachęcam do udziału w planowanym spocie. Szczegóły TU. Może w końcu coś dygnie........
solo - 21-11-2010, 17:14
mam tak propozycje aby wybrac sie na spot organizowany przez grupe dolnoslaska skoro na opolskim mowicie ze sie taki zastoj zrobil...co wy na to...?
Marti - 21-11-2010, 21:14
solo napisał/a: | mam tak propozycje aby wybrac sie na spot organizowany przez grupe dolnoslaska skoro na opolskim mowicie ze sie taki zastoj zrobil...co wy na to...? |
Chętnie zabiorę się na przyczepkę bo póki co moja fura nie nadaje się do jazdy na dystansach dłuższych niż 15km tylko kiedy ten spot bo chyba właśnie się odbył.
solo - 22-11-2010, 16:56
no wlasnie spot juz byl wczoraj..ale bede sliedzil tamat na forum i wrazie czego dam znac tutaj... badz na temacie spoty..Moze jeszcze ktos by sie dolaczyl czy cos. pozdrawiam
SiMa - 06-01-2011, 15:12
Witam wszystkich.
Dopiero niedawno zostałem mitsumaniakiem i wszedłem w posiadanie MSS.
Widzę, że w naszym regionie panuje marazm nad marazmem...trochę szkoda , bo fajnie byłoby mieć zgraną ekipę na "swoim podwórku".
Pozdrawiam
[ Dodano: 07-01-2011, 21:39 ]
Tak się trochę dziwię sobie, że wcześniej nie wpadłem na ten pomysł.
Można by zareklamować nasz region (tzn. uzmysłowić większemu gronu posiadaczy "trzech diamentów") poprzez MMOpole pisząc na początek jeden artykuł odnośnie tego, że w ogóle istniejemy .
Piszcie co o tym sądzicie
Pozdrawiam
Anonymous - 12-01-2011, 19:25
SiMa, ambitny plan Ale rozruszać ten region to będzie sztuka i kawałek. Mimo to jestem za
SiMa - 12-01-2011, 19:36
Czytałem właśnie, że tutaj ciężko z tym regionem
Ale może coś się jednak da zrobić
geckon dzięki za wsparcie
Anonymous - 12-01-2011, 19:41
SiMa napisał/a: | geckon dzięki za wsparcie |
Nie ma za co. To kiedy jakiś zlot...znaczy się spot?
SiMa - 12-01-2011, 20:11
Będzie zlot, to będzie i spot
A tak na serio, to mogłoby to być pomocne, bo by się zareklamowało na mm .
Na marginesie - jak chodzę na uczelnię, to zawsze mijam takiego srebrnego Space Runnera OPO .... Całkiem fajnie optycznie wygląda...Ciekawe czy jest na "mitsumaniakach"?
Anonymous - 13-01-2011, 07:28
SiMa napisał/a: | Na marginesie - jak chodzę na uczelnię, to zawsze mijam takiego srebrnego Space Runnera OPO .... |
A gdzie studiujesz? Bo ja w drodze na uczelnię mijam kilka Mitsubishi, ale wątpię, żeby którekolwiek było na tym forum zarejestrowane.
SiMa - 13-01-2011, 08:59
geckon napisał/a: | A gdzie studiujesz? |
Na UO w Instytucie Psychologii. Ten SR stoi na Katowickiej zaraz przy skrzyżowaniu Katowickiej z Ozimskiej.
Anonymous - 13-01-2011, 09:14
SiMa napisał/a: | Na UO w Instytucie Psychologii. |
Haha świat jest mały Jakbyś przeszedł przez parking przy głównym budynku, to stoi często Lancer. Po schodkach w górę-biały Colt Ralliart. Trochę dalej, między akademikami, padł mi na oczy żółty Colt CA0 na śląskich tabliczkach w czerwone kwiatki (powaga!). O ile wiem, że Lancerem jeździ jeden z wykładowców, to kto ma białego Colta Ralliart już niestety nie wiem.
SiMa - 13-01-2011, 09:22
geckon napisał/a: | żółty Colt CA0 na śląskich tabliczkach w czerwone kwiatki (powaga!). |
należy pewnie do jakiejś damy
Powiem szczerze, że do głównego do chodzę tylko jak do dziekanatu idę, i to zazwyczaj od strony akademików (ostatnia wizyta w październiku ). Ale lancera to coś chyba kojarzę .
geckon napisał/a: | Haha świat jest mały |
Rozumiem, że Ty też w IP, czy może inny wydział/instytut?
Anonymous - 13-01-2011, 09:29
SiMa napisał/a: | Rozumiem, że Ty też w IP, czy może inny wydział/instytut? |
Wydział Matematyki, Fizyki i Informatyki
|
|
|