Świętokrzyskie - Luźne rozmowy o wszystkim...
Wiktor - 25-11-2007, 13:51
co do nart to ja jezdze, dopiero od jakis 3 lat ale coraz bardziej mnie to wciaga
Robson86 - 25-11-2007, 17:21
Robert napisał/a: | Czasem, chociaz osobiscie preferuje Deske |
no to pieknie ...tez w zeszlym sezonie probowalem (wypozyczylem sobie) snowboard, ale nie dosyc ze warunki byly tragiczne to jeszcze co kazde 5 metrow musialem sie podnosic W zyciu sie tak nie ubrudzilem-caly mokry bylem
Ciezkie sprawy -chociaz po 2 godzinach jezdzenia coraz lepiej mi szlo, ale i tak zostane przy nartkach Wiktor napisał/a: | co do nart to ja jezdze |
ale klasycznie, czy zaczynasz juz jezdzic technika "ciętą" (carving) czy moze juz jezdzisz Carvingowo hmmm Wiktor napisał/a: | dopiero od jakis 3 lat ale coraz bardziej mnie to wciaga |
piekny sport
Pytam bo moze gdyby pare osob jezdzilo na nartkach od nas , mozna by sie kiedys uwowic pod telegrafem czy na tumlinie np. i posmigac troszke czasu
Pozdroo
Krzys - 25-11-2007, 20:31
Cytat: | Pytam bo moze gdyby pare osob jezdzilo na nartkach od nas , mozna by sie kiedys uwowic pod telegrafem czy na tumlinie np. i posmigac troszke czasu |
Osobiscie ani na nartach,ani na desce nie smigam,ale Robson86 my tu na spot sie niemożemy ugadac a Ty chcesz na narty jechac...
Robson86 - 25-11-2007, 20:56
Krzys napisał/a: | ale Robson86 my tu na spot sie niemożemy ugadac a Ty chcesz na narty jechac... |
...faktycznie sie troche pospieszylem
No coz zobaczymy co tam bomba powie jak sie pojawi i bedziemy cos kombinowac
pozdroo
Robert - 26-11-2007, 21:40
Robson86 napisał/a: | mozna by sie kiedys uwowic pod telegrafem czy na tumlinie |
dlaczego nie tylko moze jakies spotkanie doszlo by do skutku. Krzys napisał/a: | Osobiscie ani na nartach,ani na desce nie smi |
polecam sprobowac, bardzo wciaga i jaka przyjemnosc
pzdr
Robson86 - 26-11-2007, 21:42
o jakis ruch na swietokrzyskim
A co robicie w Andrzejki
Jakas impreza czy moze spokojnie w domkach
Pozdroo
Anonymous - 28-11-2007, 19:21
panowie co do spotu to narazie mi morda wyjechał i go nie ma a on chce strasznie jechać powinien wrócic w ten tydzien. Byllem w firmie tego kolesia od Evo i stało tam nawet ale tego koesia nie było bo miał wyjazd gdzies a do tej eclipse nowki zajze na dniach! do niej mam kilkaset metrow! Dokładnie Wam powiem co i jak wtedy jak morda wróci i jak zastane kolesia od Evo Narazie SORY za opóznianie! Ale działam
PzdR
Robson86 - 01-12-2007, 16:36
No a ja dzisiaj na nartki do zakopca uderzam . Czeka mnie pewnie niezly korek na zakopiance, ale warto bedzie
Pozdroo
Robert - 03-12-2007, 19:31
Robson86 napisał/a: | No a ja dzisiaj na nartki do zakopca uderzam |
no i jak bylo? Warto tam w gory w ogole jechac?
pzdr.
Robson86 - 03-12-2007, 19:45
Robert napisał/a: | no i jak bylo? Warto tam w gory w ogole jechac? |
Bylo w miare oka, snieg lepki i mokry (ciezki), przede wszytskim wolny wiec nie bylo mowy o jakiejs przyjemnosci z jazdy...ale jak na pierwszy raz ...poza tym bylo juz widac po paru godzinkach jazdy ziemie gdzie nie gdzie ...teraz to nie wiem czy w ogole cos tam jest
Bylem dzis na premierze nowego Lancerka w Kielcach. Ogolnie bardzo mi sie spodobal Wyglad revelka, wnetrze spox, pozycja za kiera wardzo wygodna ...szkoda troszke ze twarde materialy wykonczeniowe...ale i tak chcialbym go miec
...no podoba mi sie poprostu
ehh mialem jeszcze pare fotek ale niechca wskoczyc na stronek
Pozdroo
Robert - 03-12-2007, 19:49
ładny, ładny. Jak bede w Kielcach to bez watpienia zajrze i go obejrze-bo widze, że jest co. Jakie sa oferowane silniki
pzdr.
Robson86 - 03-12-2007, 20:05
Robert napisał/a: | Jakie sa oferowane silniki |
1,5 109KM benzyna oraz 2,0 DID 140KM turbo diesel...na razie.
Bo od przyszlego roku ma jeszcze powiekszyc oferte fajniusi silniczek beznynowy 1,8 143KM oraz....2,0 Turbo 295KM
Pozdroo
[ Dodano: 09-12-2007, 18:46 ]
ale ciszzaaa znowu na swietokrzyskim
Adam czemu sie nie zapiszesz do Mitsumaniakow (klub) dostaniesz numerek klubowy itp
Pozdroo
Robson86 - 26-12-2007, 21:39
Jaka ciszaaaaa ...znowu
Pozdroo
Anonymous - 26-12-2007, 23:44
.....helo..... hello.... cisza jest bo nie ma o czym pisać a po co pisać głupoty lepiej nic nie pisać! jak po świetach?? teraz jeszcze sylwek , wkręci sie styczen i ruszamy na dobre z przygotowaniem do spotu!
PzdR
[ Dodano: 26-12-2007, 23:51 ]
Robson86 napisał/a: | Ogolnie bardzo mi sie spodobal Wyglad revelka, wnetrze spox, pozycja za kiera wardzo wygodna ...szkoda troszke ze twarde materialy wykonczeniowe...ale i tak chcialbym go miec |
co do lancerka: tez go widziałem bo byłem w Kiecach przed swietami noi nie ominąłem salonu! wg mnie to tył ma mazdy 6(gdyby nie lampy podniesione troche do gory) , gril ze zderzakiem przednim troche od audi ) a z boku to jakos niewinnie wygląda Wnętrze nie powiem bo całkiem ładne ale jak pamietam go w conceptach to chyba sie lepiej zapowiadał.... [Ale w galerii jakie Evo Wam extra stało - Sołowowa ]
PzdR
Robson86 - 27-12-2007, 10:48
bomba napisał/a: | .....helo..... hello.... cisza jest bo nie ma o czym pisać a po co pisać głupoty |
hehe popatrz na inne pd fora, tam tez o niczym gadaja bomba napisał/a: | to tył ma mazdy 6 |
hehe ooo takiej opinii jeszcze nie slyszalem
ale skoro tak mowisz heh
bomba napisał/a: | gril ze zderzakiem przednim troche od audi |
ale sie czepiasz...po tylu latach nareszcie jakies ladne osobowe Mitsu
bomba napisał/a: | Ale w galerii jakie Evo Wam extra stało - Sołowowa |
wiem, przejechalem sie nim po parkingu (nie bujam zeby nie bylo)
Stalo na nim tez jeszcze Clio sport, Clio testowe i Evo testowe
Pozdroo
|
|
|