To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Świętokrzyskie - Luźne rozmowy o wszystkim...

Wiktor - 25-11-2007, 13:51

co do nart to ja jezdze, dopiero od jakis 3 lat ale coraz bardziej mnie to wciaga
Robson86 - 25-11-2007, 17:21

Robert napisał/a:
Czasem, chociaz osobiscie preferuje Deske

no to pieknie :D ...tez w zeszlym sezonie probowalem (wypozyczylem sobie) snowboard, ale nie dosyc ze warunki byly tragiczne to jeszcze co kazde 5 metrow musialem sie podnosic :lol: W zyciu sie tak nie ubrudzilem-caly mokry bylem :D :D
Ciezkie sprawy -chociaz po 2 godzinach jezdzenia coraz lepiej mi szlo, ale i tak zostane przy nartkach :)
Wiktor napisał/a:
co do nart to ja jezdze

ale klasycznie, czy zaczynasz juz jezdzic technika "ciętą" (carving) czy moze juz jezdzisz Carvingowo hmmm :?:
Wiktor napisał/a:
dopiero od jakis 3 lat ale coraz bardziej mnie to wciaga

piekny sport :)
Pytam bo moze gdyby pare osob jezdzilo na nartkach od nas , mozna by sie kiedys uwowic pod telegrafem czy na tumlinie np. i posmigac troszke czasu :)
Pozdroo

Krzys - 25-11-2007, 20:31

Cytat:
Pytam bo moze gdyby pare osob jezdzilo na nartkach od nas , mozna by sie kiedys uwowic pod telegrafem czy na tumlinie np. i posmigac troszke czasu

Osobiscie ani na nartach,ani na desce nie smigam,ale Robson86 my tu na spot sie niemożemy ugadac a Ty chcesz na narty jechac... :evil:

Robson86 - 25-11-2007, 20:56

Krzys napisał/a:
ale Robson86 my tu na spot sie niemożemy ugadac a Ty chcesz na narty jechac...

:oops: :oops: ...faktycznie sie troche pospieszylem :D :D
No coz zobaczymy co tam bomba powie jak sie pojawi i bedziemy cos kombinowac :)
pozdroo

Robert - 26-11-2007, 21:40

Robson86 napisał/a:
mozna by sie kiedys uwowic pod telegrafem czy na tumlinie

dlaczego nie :?: tylko moze jakies spotkanie doszlo by do skutku.
Krzys napisał/a:
Osobiscie ani na nartach,ani na desce nie smi

polecam sprobowac, bardzo wciaga i jaka przyjemnosc :)
pzdr

Robson86 - 26-11-2007, 21:42

o jakis ruch na swietokrzyskim :D :D :D
A co robicie w Andrzejki :?: :?:
Jakas impreza czy moze spokojnie w domkach :?: :?:
Pozdroo

Anonymous - 28-11-2007, 19:21

panowie co do spotu to narazie mi morda wyjechał i go nie ma a on chce strasznie jechać powinien wrócic w ten tydzien. Byllem w firmie tego kolesia od Evo i stało tam nawet ale tego koesia nie było bo miał wyjazd gdzies :x a do tej eclipse nowki zajze na dniach! do niej mam kilkaset metrow! Dokładnie Wam powiem co i jak wtedy jak morda wróci i jak zastane kolesia od Evo :mrgreen: Narazie SORY za opóznianie! Ale działam
PzdR

Robson86 - 01-12-2007, 16:36

No a ja dzisiaj na nartki do zakopca uderzam :) . Czeka mnie pewnie niezly korek na zakopiance, ale warto bedzie :twisted:
Pozdroo

Robert - 03-12-2007, 19:31

Robson86 napisał/a:
No a ja dzisiaj na nartki do zakopca uderzam

no i jak bylo? Warto tam w gory w ogole jechac?
pzdr.

Robson86 - 03-12-2007, 19:45

Robert napisał/a:
no i jak bylo? Warto tam w gory w ogole jechac?

Bylo w miare oka, snieg lepki i mokry (ciezki), przede wszytskim wolny wiec nie bylo mowy o jakiejs przyjemnosci z jazdy...ale jak na pierwszy raz :D ...poza tym bylo juz widac po paru godzinkach jazdy ziemie gdzie nie gdzie :? ...teraz to nie wiem czy w ogole cos tam jest :?
Bylem dzis na premierze nowego Lancerka w Kielcach. Ogolnie bardzo mi sie spodobal :) Wyglad revelka, wnetrze spox, pozycja za kiera wardzo wygodna ...szkoda troszke ze twarde materialy wykonczeniowe...ale i tak chcialbym go miec :twisted:

...no podoba mi sie poprostu :twisted:
ehh mialem jeszcze pare fotek ale niechca wskoczyc na stronek :(
Pozdroo

Robert - 03-12-2007, 19:49

ładny, ładny. Jak bede w Kielcach to bez watpienia zajrze i go obejrze-bo widze, że jest co. Jakie sa oferowane silniki :?:
pzdr.

Robson86 - 03-12-2007, 20:05

Robert napisał/a:
Jakie sa oferowane silniki

1,5 109KM benzyna oraz 2,0 DID 140KM turbo diesel...na razie.
Bo od przyszlego roku ma jeszcze powiekszyc oferte fajniusi silniczek beznynowy 1,8 143KM oraz....2,0 Turbo 295KM :twisted: :twisted:
Pozdroo

[ Dodano: 09-12-2007, 18:46 ]
ale ciszzaaa znowu na swietokrzyskim :evil:
Adam czemu sie nie zapiszesz do Mitsumaniakow (klub) dostaniesz numerek klubowy itp :?: :)
Pozdroo

Robson86 - 26-12-2007, 21:39

Jaka ciszaaaaa :evil: :evil: ...znowu
Pozdroo

Anonymous - 26-12-2007, 23:44

.....helo..... hello.... cisza jest bo nie ma o czym pisać a po co pisać głupoty :lol: lepiej nic nie pisać! jak po świetach?? teraz jeszcze sylwek , wkręci sie styczen i ruszamy na dobre z przygotowaniem do spotu!

PzdR

[ Dodano: 26-12-2007, 23:51 ]
Robson86 napisał/a:
Ogolnie bardzo mi sie spodobal :) Wyglad revelka, wnetrze spox, pozycja za kiera wardzo wygodna ...szkoda troszke ze twarde materialy wykonczeniowe...ale i tak chcialbym go miec :twisted:

co do lancerka: tez go widziałem bo byłem w Kiecach przed swietami noi nie ominąłem salonu! wg mnie to tył ma mazdy 6(gdyby nie lampy podniesione troche do gory) , gril ze zderzakiem przednim troche od audi :evil: ) a z boku to jakos niewinnie wygląda :? Wnętrze nie powiem bo całkiem ładne :P ale jak pamietam go w conceptach to chyba sie lepiej zapowiadał.... [Ale w galerii jakie Evo Wam extra stało - Sołowowa :D :D ]

PzdR

Robson86 - 27-12-2007, 10:48

bomba napisał/a:
.....helo..... hello.... cisza jest bo nie ma o czym pisać a po co pisać głupoty

hehe popatrz na inne pd fora, tam tez o niczym gadaja :P
bomba napisał/a:
to tył ma mazdy 6

hehe ooo :D takiej opinii jeszcze nie slyszalem :D

ale skoro tak mowisz :lol: :D heh
bomba napisał/a:
gril ze zderzakiem przednim troche od audi

ale sie czepiasz...po tylu latach nareszcie jakies ladne osobowe Mitsu :P
bomba napisał/a:
Ale w galerii jakie Evo Wam extra stało - Sołowowa

wiem, przejechalem sie nim po parkingu :twisted: :twisted: (nie bujam zeby nie bylo)
Stalo na nim tez jeszcze Clio sport, Clio testowe i Evo testowe
Pozdroo