Nasze Miśki - o znaczkach i galantach :)
pepi - 05-01-2009, 20:42
a dzis w mrozie zakladalem nowy gadzet
pawliku - 05-01-2009, 22:32
pepi napisał/a: | a dzis w mrozie zakladalem nowy gadzet | ooo extra a to z anglii je ściągałeś bo widze że wyskalowane w milach
pepi - 10-01-2009, 16:18
Misio przeszedł kolejne 2 modyfikacje
Dostał radio CB i nowe siedziska
Cb wymagało trochę przeróbki bo nie chciałem żeby antena była na magnesie chciałem żeby była na stale ale wiadomo ze widać jak jest 2 antena ze ktoś ma radio wiec może się na nia połasić
Postanowiłem zdemontować standardowa radiowa i w jej miejsce wstawić antenę z Cd
Magnes znajduje się pod tapicerka ale nic nie widać, jak ktoś nie wie to nie zauważy
Do anteny tylko założyłem te plastikowa czapkę na dole.
Myślę ze wyszło całkiem nieźle
Radio samo zostało zamontowane w pod lokietniku zasilanie zabrałem z lampki w schowku
Wszystko funkcjonuje bardzo dobrze
No i 2 modyfikacja to fotele
Kupiłem całość z pasami i tapicerkami + bagażnik
Ale na razie założyłem tylko fotele, na przekładkę tapicerki dywaników poczekam jak pogoda trochę dopisze
londolut - 10-01-2009, 16:51
No Rafał powiem ci, że robisz z Gala prawdziwy gangstero-wóz Ładnie mu z tą skórką
Juiceman - 10-01-2009, 17:02
Kurde Black Edition jak nic
pawliku - 10-01-2009, 17:03
łoooo ale fajnie teraz wygląda jeszcze tylko silnik z VR4 musisz przełożyć i normalnie odlot
Owczar - 12-01-2009, 17:27
pepi napisał/a: |
Cb wymagało trochę przeróbki bo nie chciałem żeby antena była na magnesie chciałem żeby była na stale ale wiadomo ze widać jak jest 2 antena ze ktoś ma radio wiec może się na nia połasić
|
pepi nie lepiej było zainwestować w Sirio Triflex np? Chyba najbardziej dyskretna Używałem do tej pory Sirio Tajfun27. Podobno mają podobne parametry. Ja nie narzekałem, ale połamałem ją :/ Mam teraz zamiar zainwestować w triflex, tylko nie wiem jak będzie się sprawowała w błotniku.
pepi - 12-01-2009, 17:58
Owczar napisał/a: | pepi napisał/a: |
|
pepi nie lepiej było zainwestować w Sirio Triflex np? Chyba najbardziej dyskretna Używałem do tej pory Sirio Tajfun27. Podobno mają podobne parametry. Ja nie narzekałem, ale połamałem ją :/ Mam teraz zamiar zainwestować w triflex, tylko nie wiem jak będzie się sprawowała w błotniku. |
masz racje tylko wiesz dostalem ja za darmo a nigdy sie tym nie interesowalem myslalem ze sa tylko magnery albo 5m badyle na dach
jak bede do nastepnego miska montowal to bankowo taka
Owczar - 12-01-2009, 18:02
A no jak za darmo to fakt Te Triflexy są strasznie drogie. Za 50zł mogę kupić jakiś niedrogi magnes :/
pawliku - 12-01-2009, 18:03
pepi napisał/a: | jak bede do nastepnego miska | a czy szykuje się drugi gal
pepi - 12-01-2009, 18:44
Owczar napisał/a: | A no jak za darmo to fakt Te Triflexy są strasznie drogie. Za 50zł mogę kupić jakiś niedrogi magnes :/ |
wlasnie sie zastanawialem czy lepiej kupic za 200 antene wygladajaca jak radiowa czy za te kase kupic jakis super magnes i chwile poswiecic na przerabianie
pawliku napisał/a: | pepi napisał/a: | jak bede do nastepnego miska | a czy szykuje się drugi gal |
ale to nie szybciej niz 4 lata chyba ze dostane za swojego jakas super kase to sprzedam wczesniej
ale dodge charger kusi mnie strasznie i mimo ze bardzo lubie mojego miska to zamienil bym sie na dodga na pewno
pawliku - 12-01-2009, 18:46
pepi napisał/a: | ale to nie szybciej niz 4 lata | jak za cztery lata to może go kupie od ciebie pepi napisał/a: | dodge charger kusi mnie strasznie | a no zajefajna bryka w cenie fabii
Hugo - 12-01-2009, 20:38
pepi napisał/a: | dodge charger kusi mnie strasznie | Wymięka przy nowym modelu Dodge'a Challenger'a. Wymiatacz.
pawliku - 12-01-2009, 20:50
ooo kurcze tak popatrzałem na post hugo i mi sie auta pokickały mi właśnie o challengera chodziło z tą ceną. ale ja głupi takiego klasyka pomylić
pepi - 12-01-2009, 21:24
Hugo napisał/a: | pepi napisał/a: | dodge charger kusi mnie strasznie | Wymięka przy nowym modelu Dodge'a Challenger'a. Wymiatacz. |
ja jednak klasyczne stare na nowe pewnie dlugo nie bedzie mnie stac
a czy charger czy charenger oba sa super
|
|
|