To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Podkarpackie - Polecane Warsztaty

rezon - 03-02-2010, 12:35

nez napisał/a:
nie polecam boguchwały
też nie polecam ponieważ http://forum.mitsumaniaki...ht=boguchwa%B3a

[ Dodano: 03-02-2010, 12:37 ]
a szukajce znalazłem jeszcze taki wpis - co najmniej ciekawy
Python napisał/a:
po czym pan mechanik powiedział mi ze jesli chce to moge sobie poprzekładac przepustnice , przepływomierz i inne czesci a jesli coś spowoduje ze moja usterka minie to do ceny sie dogadamy.Wziołem sobie od nich klucze i tak tez zrobiłem na szczescie problem leżał gdzie indziej wiec wszystkie graty wróciły na orginalne miejsce. nie chciałbym byc włascicielem samochodu zostawionego u nich na dłużej bez nadzoru osobistego

bbandi - 09-10-2011, 16:39

Panowie wiecie może gdzie w Rzeszowie bądź okolicach można zrobić dobrą konserwację podwozia?,
firmy wiadomo są ale może polecacie jakieś:).
P.S Znalazłem coś takiego http://www.konserwacja.ne...ja_kontakt.html
ma ktoś z nimi doświadczenie?

EDIT: Byłem tam, facet zrobił w porządku całą robotę, profile zamknięte, nadkola elementy zawieszenia itp całość kosztowała 450zł.

Paul119 - 15-11-2011, 17:00

Dobry mechanik + lakiernik Klich Adam w Jaślanach tel. : 17-581-75-56. Polecam!
thefirm - 18-11-2011, 00:45

Okolice Stalowej Woli - poleci ktoś dobrego mechanika?
Szykuje mi się rozrząd do wymiany.
Ile taka 'przyjemność' kosztuje? Chodzi o kompletny do Cari II 1.8 GDI 2000r.

Pozdrawiam

edit zrobiłem za 150pln

slavo_p - 08-04-2012, 10:26

Sprawdzenie , ustawienie lub ewentualna regeneracja wtryskiwaczy . Czy ktos sie orientuje gdzie to mozna zrobic tanio ? i za ile ? interesuje mnie taki szpec z okolic : jarosław , Przeworsk /Łańcut / Rzeszów
adt81 - 14-06-2012, 19:32

Czy ktoś ma sprawdzonego mechanika który mógłby sprawdzić rozrząd i zapłon w Galancie 2,5V6 bo nie wdając się w szczegóły które opisywałem w kilku wątkach prawdopodobnie mam przestawiony rozrząd lub coś nie tak z blaszką na wale od zapłonu i muszę to szybko sprawdzić. W przyszłym tygodniu jak nic nie znajdę umówię się w serwisie w Boguchwale i mam nadzieję że nie zostawię tak majątku na darmo.
Kamil_Ziomek - 15-06-2012, 20:44

A masz garaż? Do rozrządu możemy popatrzeć. Większy problem będzie zgrać terminy.
adt81 - 16-06-2012, 00:08

Garaż mam tylko nie mam podnośnika ani kanału więc jeśli trzeba podnosić przód to ja zawsze robię sobie najazd. A robiłeś już coś przy rozrządzie w takim silniku ? Co do terminu to możemy się jakoś dogadać ewentualnie ja mogę podjechać.
Kamil_Ziomek - 16-06-2012, 11:37

2,5 jeszcze nie robiłem ale rozrząd już parę razy ustawiałem. Ja co prawda mam kanał ( jeszcze nie wykończony,)ale chyba nie będzie potrzebny ( mogę wziąć podnośnik co podnosi na pół metra także damy radę). Z tym polaryzatorem do zapłonu wiem o co może chodzić bo już przekopałem forum.

Taniej będzie mi podjechać tym bardziej że już mam gaz w aucie założony.

adt81 - 21-06-2012, 09:02

OK już nie szukam bo dzięki koledze Kamil_Ziomek problem rozwiązany - dzięki Ci za poświęcony czas i nieocenioną pomoc także mogę śmiało polecić ten warsztat :-) .

P.S. wyspałeś się bo ja po niecałych 2h "snu" średnio dzisiaj kontaktuję a Ty pewnie jeszcze bardziej bo 1h w plecy na powrót do domu :-) .

Kamil_Ziomek - 22-06-2012, 06:32

Jazda do domu była ciężka. Spałem półtorej godzinki w pracy jakoś przetrwałem i cały dzień przespany :)
A popychacz się uspokoił ?

adt81 - 22-06-2012, 07:31

Dobrze że dojechałeś :-) - co do popychacza to nic nie klepie jest ok.
Kamil_Ziomek - 22-06-2012, 16:37

A dziś mi powiedzieli że sobota wolna :?
cyklista - 02-07-2013, 21:27

Gdzie teraz najlepiej (nie najdrożej) zrobić przegląd 90 tyś? Już parę latek auto ma a pieniędzy nie przybywa. Jednak przed wyjazdem wakacyjnym chce poprzeglądać co trzeba i powymieniać żeby czuć się pewnie w trasie.

[ Dodano: 06-07-2013, 11:22 ]
Nic nie polecacie czy też już tutaj nikt nie zagląda?

Sprawa pilna bo nie mam 1300 zł na przegląd w serwisie, a do 100 tys się zbliżam i pora wszystko posprawdzać i powymieniać,

miron - 24-03-2014, 20:24

Ja polecam elektronika na wspólnej w Rzeszowie.Robi mechanike elektronike. Klime też naprawia. Moja odżyła. Zamówię olej,filtry i płyny i pojadę na wymianę.