Outlander I Ogólne - FaceLifting Outlandera
tomekrvf - 07-04-2009, 21:51
krzychu28 napisał/a: | Ciekawy jestem czy w końcu 3.0 V6 będzie dostępny w naszym kochanym kraju. |
Biorąc pod uwagę zainteresowanie benzynowym 2.4 to szczerze wątpię żeby pojawił się w ofercie.
Anonymous - 08-04-2009, 18:28
Jeżeli kupowałbym Outlandera II z pewnoscią kupiłbym benzynówkę.
Do diesla trudno mnie będzie przekonać, zarówno VW jak również PSA.
Domyślam się, że jestem w mniejszości, ale jedyny diesel co mnie przekonał to 3.0 TDI ze stajni VW. Poodbnie byloby pewnie z odpowiednikiem w BMW, ale to inna półka.
Robson86 - 08-04-2009, 22:14
krzychu28 napisał/a: | Domyślam się, że jestem w mniejszości |
wcale nie jestes w mniejszosci Ja tez niezaleznie jaki samochod bym kupil to bedzie z silnikiem benzynowym
Co do Outladera to brakuje troszke tego 3,0 silniczka V6 benzynwego (w Polsce)
Pozdroo
KowaliK - 09-04-2009, 16:02
PODOBNO to nie jest lifting tylko prototyp/zapowiedź wersji sportowej z przeszczepionym przodem od Lancera.
© autoGaleria.pl
Ogólnie jest brzydki jak kupa, ale kierowniczka jest pierwsza klasa.
krzychu28 napisał/a: | Skąd masz zdjęcia ?? Autoshow NY dopiero od jutra. |
Dzięki że mi przypomniałeś, dopisałem źródło zdjęć.
Szczerze mówiąc nie mam pojęcia kiedy się zaczyna AS, ale wszędzie pisali że zdjęcia będą 9 kwietnia, no to są. Z tego co się orientuję, dzień wcześniej przed oficjalnym otwarciem targów jest zamknięta impreza dla dziennikarzy.
Anonymous - 09-04-2009, 16:32
Skąd masz zdjęcia ?? Autoshow NY dopiero od jutra.
KowaliK - 09-04-2009, 16:57
krzychu28 napisał/a: | Skąd masz zdjęcia ?? Autoshow NY dopiero od jutra. |
Odpisałem w poprzednim poście.
A TUTAJ jeszcze kilka zdjęć.
Krzysiek_slask - 09-04-2009, 17:39
Beznadzieja. Podtrzymuje to, co napisalem wczesniej.
Kierownica tez jakos bardziej podoba mi sie ta stara. Jedynie migacze w lusterkach (wreszcie)- to jest to czego mi zawsze brakowalo w Outlanderze.
W ogole, co to za trend w designie samochodow teraz jest. Wszystkie VW maja przod jak Passat, Fordy jak Mondeo a Mitsu jak Lancery...
Ciekawe, kiedy Fiat zacznie robic wszystkie auta a'la Multipla
Robson86 - 09-04-2009, 18:17
a mi sie podoba widac dynamike w tym aucie, taki zadzior
Nie jest na sile przyczepiony, ale ladnie sie wspolgra z reszta samochodu (mowa o przodzie)
Pozdroo
KowaliK - 09-04-2009, 19:36
MITSUBISHI_GT napisał/a: | Bez przesady, jest niezły, ale Toyota RAV4 i tak ładniejsza. |
Z tą kupą przesadziłem, ale RAVka sprzed liftu jest chyba ładniejsza od lancerowatego Outlandera. Bo ta nowa RAV4 z tym grillem dziwnie wyciągniętym do przodu też najpiękniej nie wygląda.
Anonymous - 09-04-2009, 19:44
Najładniejszy z SUV'ów - X-Trial
Robson86 - 09-04-2009, 19:47
eee Toyota wg mnie wyglada....i tyle, Outlander sprzed czy po tym lifcie wyglada o niebo lepiej Druga na liscie jest Honda CR-V ktora takze mi sie podoba
...w sumie Citroen C-Crosser tez jest bardzo ladny
Pozdroo
Hiszpan - 09-04-2009, 20:17
Robson86 napisał/a: | widac dynamike w tym aucie, taki zadzior | Hehe, szczególnie z silnikiem 2.0 TDI
Ostry - 09-04-2009, 23:20
Tu znajdziecie zdjecia Outlandera GT na 2010
http://www.motorauthority...-prototype.html
Mi osobiscie sie nie podoba
Ostry
Anonymous - 09-04-2009, 23:35
Osobiście mi się podoba, może nie tak jak INFINITI FX50 czy też Jaguar XFR, ale ma coś w sobie. Zastanawiam się ile koników biega pod maską.
Mam nadzieję, że nowy V6 dostanie homologację w Europie i będzie można go zamówić.
Może być również 2.0 T od Lancera Evo X ze skrzynią TC-SST - nie obrażę się
Krzysiek_slask - 09-04-2009, 23:36
Jeszcze na tej hali dalo sie wytrzymac, ale w plenerze, boszzzzzz
Masakra....
Porazka na maxa. zwlaszcza "piekno" nowego Outlandera uderza po oczach na fotach nr. 2 i nr 9.
Ale deska mi sie podoba (nr 28), a to co widac na zdjeciu 29, nie jest to gniazdo USB czasem ?
|
|
|