To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Spot, 2 czerwca, godz. 18, parking na koncu JP II

sruba - 02-06-2006, 22:59

spot byl najpotezniejszy od momentu powstania M3M.
czekam z niecierpliwoscia na foty.
i chyba mozna sie pochwalic (zdajac pokrotka relacje) gdzies na forum ogolnomitsumaniakowym...

Hubeeert - 03-06-2006, 00:21

:D Strasznie się cieszę - to dowodzi jak dla mnie dwóch rzeczy -
1. Cieszę się że m3m jest i rozwija się na tym forum
2. decyzja o stworzeniu podfor regionalnych i rubryki Region wraz z grupami tez miała sens.

Mam nadzieję że i ja w końcu zawitam na spota - w końcu jestem w Klubie :D

Anonymous - 03-06-2006, 12:36

Dzisiaj w Medisonie widziałem widziałem Outlandera na gdańskich blachach. Chciałem mu włożyć wizytówkę midsumaniaków , którą dostałem na spocie ale porzałowałem - taka ładna! :(
Anonymous - 03-06-2006, 19:45

fotek kilka wstawiam;]

sruba - 03-06-2006, 22:00

malo.
raddex - 04-06-2006, 20:44

Chciałbym podziękować wszystkim, którzy stawili się na spota. Na coś przydało się moje wysyłanie wiadomości o spocie. :) Były 3 Lancery kombii, 1 Outlander, 1 Sigma, 1 Space Star, 3 Galanty, 6 Coltów (jeden był przejezdny, dostał wizytówkę MM i powiedział, że chętnie zajrzy na stronę www)

Oto parę fotek:

Jak ktoś chce fotki w oryginalnym rozmiarze, niech da znać, to mu wyślę. Nie zamieściłem wszystkich bo się powtarzały, albo były podobne. Ja bym poprosił fotki od wszystkich co robili, na maila, ale nie więcej niż 15MB w jednej wiadomości. Mail - raddexSPAM@wp.pl (należy usunąć słowo SPAM)

Maciek - 04-06-2006, 21:11

Czyj jest Misiek na fotce nr 5 od góry 2-gi (jakaś Sigma albo Gal nie widać) od lewej ma fajny spoilerek :) chciałbym fotka z przodu pooglądać jak właściciel pozwoli oczywiście
Pozazdrościć liczby uczestników nie w złym tego słowa znaczeniu :)

sruba - 04-06-2006, 21:34

to Sigma Scandika 8)
raddex - 04-06-2006, 22:42

do tego wersja australijska, gdzies mialem fotke, jak znajde to na maila wysle
Anonymous - 05-06-2006, 00:59

jakby byla australijska to by miala kiere po zlej stronie:>
akbi - 05-06-2006, 08:34

Witam
dopiero teraz piszę, bo po Spocie wyjeżdzałem do Opola o teraz dopiero dorwałem neta.
Spot był super. Ciesze się, że mogłem Was poznać osobiście. Z tego co naliczyłem to w sumie było 15 autek, niestety jeden Colcik szybko odjechał, a dwóch ostatnich z Wejherowa nie ujołem na zdjęciu (za co przepraszam).

Pozostałe fotki wstawię jutro.

Mam jeszcze 3-minutowy filmik.
wersja 4MB - na maila
wercja 600MB - na cd (jakość DV-Avi)

Jeśli jest ktoś zainteresowany filmami, lub fotkami o rozdzielczości 5MB to proszę o maila: akbi@plusnet.pl

Anonymous - 05-06-2006, 12:30

Maciek napisał/a:
Czyj jest Misiek na fotce nr 5 od góry 2-gi (jakaś Sigma albo Gal nie widać) od lewej ma fajny spoilerek :) chciałbym fotka z przodu pooglądać jak właściciel pozwoli oczywiście
Pozazdrościć liczby uczestników nie w złym tego słowa znaczeniu :)

Fajne autko Maciek, widzałam na żywo na mnie też zrobiło wrażenie, oczywiście to jest SIGMA.

raddex - 05-06-2006, 18:15

deenbe napisał/a:
jakby byla australijska to by miala kiere po zlej stronie:>

no dobra, była wyprodukowana w Australii, tak przynajmniej wynikało z tabliczki znamionowej - a najlepiej zapytać Scandika

Anonymous - 05-06-2006, 21:56

Wszystkie Sigmy Kombiaki były na cały świat robione w Australi. Stąd też jest u mnie napisane Made in Australia :)
Pozdrawiam

Maciek - 05-06-2006, 22:02

Fajne auta? super zawsze mi sie Sigmy ale te z tego okresu najbardziej podobały, nawet na ebay'u lubie sobie pooglądać jak ktoś wystawia :) Szkoda że takie smocze silniki miały :)