Komputery, RTV, AGD, Komorki - Cyfrowa TV
Anonymous - 02-09-2009, 18:40
A ja mam N.
I wg. mnie jeżeli komuś zależy na programach HD a ma już TV z hdmi to nie ma nic lepszego. Od 10 m-cy mam dekoder z nagrywaniem - rewelacja!
Łatwość nagrywania itp.
Oczywiście nie ma rozwiązań idealnych tez czasami narzekam na zestaw programów w pakietach.
skull - 03-09-2009, 10:21
widzę temacik TV Sat oj temat rzeka były kiedyś dobre czasy jak wszystkie platformy miało się na jednym tunku i to za free ja miałem C+ jak można było podbijać kartony,teraz to niech wsadzą swoją ofertę...no wiadomo gdzie Aktualnie bazuję na tunerze ferguson FX7600+moduł CP,daje mi możliwości edytowania list programów do tego tysiące programów zagranicznych kodowanych i niekodowanych a te HD to niech sobie w buty wsadzą,jak będzie prawdziwe HD to pomyślę o nowym TV i Tunerze
Anonymous - 03-09-2009, 11:26
skull napisał/a: | a te HD to niech sobie w buty wsadzą, |
no na CP to prawdziwego HD nie ma:)
skull - 03-09-2009, 11:57
pod prawdziwym HD chodziło mi o Full HD w temat HD lepiej nie zagłębiać się,bardzo zagmatwane zagadnienie Nasze rodzime platformy cyfrowe są ogólnie marne pod każdym względem a cenią się uuuu to im najlepiej wchodzi
Anonymous - 03-09-2009, 12:08
ja mam n'ke i nie narzekam za 38zl mam w hd: tvp hd, tvn hd, mgm hd, nsport, eurosport hd, eurosport 2 hd i tymczasowo nFilmHD i nFilmHD2(jak skonczy sie to wezme za 9,90).
Jezeli chodzi ci o 1920x1080p to na Hotbirdzie nie doczekasz sie nidgy tego....
A w 1080i wiele kanalow nadaje.
skull - 03-09-2009, 12:34
w N kiedyś nie potrafili mi odpowiedzieć na infolinii w jakiej rozdzielczości nadają HD:)))
Oni nadają w ogólnie pojętym HD:)))cokolwiek to oznacza:)))
keston - 09-09-2009, 13:09
Zaletą N jest niewątpliwie największa liczba kanałów w HD, tylko czy wszystkie je oglądamy? Ja jestem klientem TP i telewizji u nich, może mniej kanałów w tym high definition czy jak to sie pisze ale VoD jest z którego regularnie korzystam.. o wiele bardziej cenie sobię ta usługę niż niewielką różnice w jakości któej i tak bym nie zauważył bo plazmy nie mam
Anonymous - 09-09-2009, 13:35
wlasnie dzis pojawil sie kolejny kanal HD na N-ce tj. Animal Planet (kilka dni temu pojwil sie kanal National Geographic WILD HD) wiec jak ktos lubi ogladac jak lwy zjadaja antylopy lub temu podobne obrazki to ma teraz w HighDefinition (nawet jesli to jest marny HD to i tak lepszy niz najlepszy SD).
[ Dodano: 09-09-2009, 13:37 ]
keston napisał/a: | Zaletą N jest niewątpliwie największa liczba kanałów w HD, tylko czy wszystkie je oglądamy? |
akurat sa tak dobrane ze ja ogladam wszystkie oprocz filmowych bo nie mam wykupionego pakietu.
jaca71 - 11-09-2009, 07:51
Mój "pełny pakiet w N" czyli kanały do 99 kosztuje dokładnie tyle co pakiet komfort teściów w Cyfra+. Jedyna znacząca różnica w ofercie to brak MiniMini u mnie (to jest największy minus N-ki) na plus Cyfry+. Reszta to same minusy. Jakość nadawania Cyfry+ poniżej jakiejkolwiek przyzwoitości i brak HD w tym pakiecie. Jednym słowem jeśli nie ma zapędów na Ekstraklasę to nie widzę powodów by ubierać się w Cyfrę+.
j-rules - 18-09-2009, 18:25
U nas N zostaje na kolejny rok. Dodali fajne Animalskie HD. Mamy dwa pakiety Sport i ten z Discovery. W pelni wystarcza. LM jak ktos lubi to brac N i sie nie zastanawiac bo nie dosc ze w HD to jeszcze kilka meczykow do wyboru.
Oprocz tego programy nadawane w nSport badziewne, duzo roznych konfrontacji w ktorych to goscie w studiu probuja sie wybic a wychodzi im to zenujaco..
Cyfre+ chcialbym ze wzgledu na Speedway, ale jakos dam rade bez tego.
Zreszta w dzisiejszych czasach TV schodzi na drugi plan..
|
|
|