Carisma - Ogólne - Co myślicie o mojej cari ;P
tom1312 - 03-12-2008, 17:14
Według mnie Cari Matejki wygląda zaje***cie I te felgi idealnie pasują do autka. Pięknie wkomponowują sie w nadwozie razem ze spojlerami! Kiedyś tez chciałbym a tym stylu wykończyć swoją Carismę
sosik - 03-12-2008, 20:16
tom1312 napisał/a: | Według mnie Cari Matejki wygląda zaje***cie I te felgi idealnie pasują do autka. Pięknie wkomponowują sie w nadwozie razem ze spojlerami! Kiedyś tez chciałbym a tym stylu wykończyć swoją Carismę | Wyczuwam pewien sarkazm:)
Anonymous - 03-12-2008, 22:37
nie no panowie do wiosny niestety nie zdąże nic przy niej zrobic ;/ tak to jest jak się jest uczniem zero przychodów praktycznie ;/ ale może jak popracuje w wakacje to bym walnal caly samochod na czarno ;] jak jest ten górny kolor ;] mi też by się podobał w jednym kolorze ;] ale kupiłem takiego w okazyjnej cenie ;] wiec nie narzekam ;]
sosik - 03-12-2008, 23:15
Nie wiem czy będzie sens ją lakierować, proponuję znaleźć "dobrego" kupca i dołożyć parę groszy do Cari mniej charakterystycznej, ale bardziej wysmakowanej
Anonymous - 04-12-2008, 14:15
kawa89 napisał/a: | ale kupiłem takiego w okazyjnej cenie |
nic dziwnego ze cena była okazyjna
sosik napisał/a: | Nie wiem czy będzie sens ją lakierować, proponuję znaleźć "dobrego" kupca i dołożyć parę groszy do Cari mniej charakterystycznej, ale bardziej wysmakowanej |
o i swiete słowa
tom1312 - 04-12-2008, 15:55
sosik żaden sarkazm. Cari Matejki mi się jak najbardziej podoba gdyż jest zrobiona w fajnym stylu i nic nie jest przesadzone. I takie jest moje zdanie.
|
|
|