To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Carisma - Ogólne - Co myślicie o mojej cari ;P

tom1312 - 03-12-2008, 17:14

Według mnie Cari Matejki wygląda zaje***cie :D I te felgi idealnie pasują do autka. Pięknie wkomponowują sie w nadwozie razem ze spojlerami! Kiedyś tez chciałbym a tym stylu wykończyć swoją Carismę :)
sosik - 03-12-2008, 20:16

tom1312 napisał/a:
Według mnie Cari Matejki wygląda zaje***cie :D I te felgi idealnie pasują do autka. Pięknie wkomponowują sie w nadwozie razem ze spojlerami! Kiedyś tez chciałbym a tym stylu wykończyć swoją Carismę :)
Wyczuwam pewien sarkazm:)
Anonymous - 03-12-2008, 22:37

nie no panowie do wiosny niestety nie zdąże nic przy niej zrobic ;/ tak to jest jak się jest uczniem :P zero przychodów praktycznie ;/ ale może jak popracuje w wakacje to bym walnal caly samochod na czarno ;] jak jest ten górny kolor ;] mi też by się podobał w jednym kolorze ;] ale kupiłem takiego w okazyjnej cenie ;] wiec nie narzekam ;]
sosik - 03-12-2008, 23:15

Nie wiem czy będzie sens ją lakierować, proponuję znaleźć "dobrego" kupca i dołożyć parę groszy do Cari mniej charakterystycznej, ale bardziej wysmakowanej :)
Anonymous - 04-12-2008, 14:15

kawa89 napisał/a:
ale kupiłem takiego w okazyjnej cenie

nic dziwnego ze cena była okazyjna :wink:

sosik napisał/a:
Nie wiem czy będzie sens ją lakierować, proponuję znaleźć "dobrego" kupca i dołożyć parę groszy do Cari mniej charakterystycznej, ale bardziej wysmakowanej :)

o i swiete słowa

tom1312 - 04-12-2008, 15:55

sosik żaden sarkazm. Cari Matejki mi się jak najbardziej podoba gdyż jest zrobiona w fajnym stylu i nic nie jest przesadzone. I takie jest moje zdanie.