MitsuManiaki.com - Plastikowe Karty Klubowe
misiumisiu - 06-12-2008, 17:23
Ja też się piszę na plastik
siudii - 06-12-2008, 21:42
Nie wiem czy to już oficjalne zapisy na kartę ale w razie czego też jestem zainteresowany.
akbi - 07-12-2008, 12:47
siudii napisał/a: | Nie wiem czy to już oficjalne zapisy na kartę |
nie, to nie zapisy ...chciałem tylko znać Wasze zdanie odnośnie proponowanej wymiany kart.
Jak produkcja ruszy, to powstanie osobny temat.
jaca71 - 07-12-2008, 17:50
Ja za plastikiem jestem - chociaż właśnie zamówiłem starą będę maiał dwie. Laminowana na dni codzienne i plastikową od święta P
Serek - 07-12-2008, 23:40
To chyba nie tylko moje odczucie, że wypowiedzi udzielone w kilku ostatnich dniach w temacie mijają się z sensem samego tematu. Panowie, Akbi jasno stwierdził: to nie są zapisy
Szkoda, że brak jest osób które pokazały by propozycje graficzne. Jak widać mitsumaniaki są za ale ... za czym? Jak więc będą wyglądać nowe wizytówki?
gulgulq - 08-12-2008, 07:18
ja cos przedstawie , jak dorwe troche wolnego czasu
jaca71 - 08-12-2008, 09:19
Serek napisał/a: | To chyba nie tylko moje odczucie, że wypowiedzi udzielone w kilku ostatnich dniach w temacie mijają się z sensem samego tematu. Panowie, Akbi jasno stwierdził: to nie są zapisy |
Dobrze że chociaż Ty czytać ze zrozumieniem umiesz bo my nie Pytanie było czy chcemy plastikowe czy nie. Jeśli tak, to jakie propozycje wzoru. Jasno napisałem że nową wolę...
Cytat: |
Szkoda, że brak jest osób które pokazały by propozycje graficzne. Jak widać mitsumaniaki są za ale ... za czym? Jak więc będą wyglądać nowe wizytówki? |
Nie każdy się Picassem urodził nie każdy, ma zmysł artystyczny, i nie każdy się wypowiada w tematach , o których pojęcia nie ma. Będą projekty a) b) c) to się wypowiem, który mi się podoba ale sam nie jestem w stanie projektu d) wymyślić nie te progi...
Mam nadzieję że się rozumiemy?
akbi - 08-12-2008, 10:30
jaca71, Serek, spokojnie ...
Z wpisów w temacie widać jasno, że raczej nie będzie chętnych na karty laminowane ...to też cenna informacja, aby się później nie rozdrabniać.
Kizior555 ... napisz mi proszę jak wygląda wydruk tego wzoru co przedstawiłam ... a w sumie, co mam zmienić, co poprawić. Bo póki co nie ma innej propozycji, więc i nie ma w czym wybierać
Anonymous - 08-12-2008, 13:21 Temat postu: Re: Plastikowe Karty Klubowe Ja też poproszę plastik
Serek - 08-12-2008, 13:25
akbi napisał/a: |
Z wpisów w temacie widać jasno, że raczej nie będzie chętnych na karty laminowane ...to też cenna informacja, aby się później nie rozdrabniać. |
Będą, będą...
akbi napisał/a: | Kizior555 ... napisz mi proszę jak wygląda wydruk tego wzoru co przedstawiłam ... a w sumie, co mam zmienić, co poprawić. Bo póki co nie ma innej propozycji, więc i nie ma w czym wybierać |
Dokładnie. Na razie nie wiemy na co głosujemy.
raddex - 08-12-2008, 22:34
Janusz 58 napisał/a: | Zamówiłem kartę już z dwa miesiące temu ,przesłałem należność na konto bankowe akonto,a do tej pory jej nie otrzymałem,czy jest jakiś powód....?(nie otrzymania jej),podałem swój adres do korespondencji (osobie zainteresowanej jej przesłaniem),proszę przesłać na ten adres, zresztą na przelewie bankowym podałem też informacje odnośnie adresu przesłania karty,chciałbym sie dowiedzieć kiedy mogę jej oczekiwać....? |
Nie wiem dlaczego ale dane do karty do mnie nie dotarły. Jedyne co, to przelew trafił na moje konto, po czym jedyną osobą powiązaną z tym przelewem (czyli dane które posiadałem) był cubus89, czyli syn, który miał też indywidualną wysyłkę. Do tej wysyłki też przyporządkowałem przelew. Dane do karty już uzgodniłem, będzie wykonana przy najbliższej okazji - na razie nie mogę określić dokładnie kiedy.
Anonymous - 09-12-2008, 03:11
Drodzy koledzy. Napiszcie konkretnie o karcie czyli:
- komu wpłacamy
- Ile wpłacamy
- na jaki nr konta i co w tytule przelewu
- na kiedy można się spodziewać
- i jaki przywileje z tego tytułu posiadać będziemy
- i czy legitymując sie kartą nie dostaniemy mandatu za prędkość
gulgulq - 09-12-2008, 07:18
Moja koncepcja , design wspólny z nową wizytówka:
[ Dodano: 09-12-2008, 07:32 ]
ipkis napisał/a: | Drodzy koledzy. Napiszcie konkretnie o karcie czyli:
- komu wpłacamy
- Ile wpłacamy
- na jaki nr konta i co w tytule przelewu
- na kiedy można się spodziewać
- i jaki przywileje z tego tytułu posiadać będziemy
- i czy legitymując sie kartą nie dostaniemy mandatu za prędkość |
Ipkis
- koszta karty - na samym początku tematu
- komu, ile, kiedy - niewiadomo - narazie temat kart plastikowych jest w planach, do dziś niema za dużo koncepcji wyglądowych nawet
- przywileje znajdziesz tutaj: http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=1009
- o zwykłej karcie klubowej dla Twojego regionu dowiesz sie tu: http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=29362
cactooz - 09-12-2008, 20:20
A tu coś ode mnie
Kofi - 09-12-2008, 21:23
W tym miejscu chcialbym podziekowac wszystkim, ktorzy przez tyle miesiecy (aby nie mowic lat) wozili moja karte. Doceniam i dziękuję, że mimo, iż pożółkła to jest w idealnym stanie
|
|
|