To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander I Ogólne - Powitania nowych Outlanderowców

simon172 - 07-03-2009, 09:21

Witam!

Wczoraj stałem się właścicielem outlandera 3.0 XLS. Walczę z kluczykiem i subwooferem (bo go nie ma tam gdzie powinien być), ale wkrótce (mam nadzieję) wszystko będzie super.
Pozdrawiam :axe:

cebull - 07-03-2009, 23:10

witamy :)
krolyaro - 25-03-2009, 19:38

Cześć!
Witam wszystkich ! - co prawda już sie witałem na ogólnym forum; ale warto chyba sie przedstawić na forum Outków. Mam dwa Outki - jeden benzyna 2.0 kupiona w Polsce i od pół roku mam drugiego Outka z 2008 roku kupionego również w kraju. Outkiem I przejechałem 123 tyś km ; a Outkiem II już 44 tyś (dzieki mojej drogiej małżonce która nim głównie jeździ :-) ) Pozdrawiam

dziku79 - 25-03-2009, 22:49

Witam, obecny na forum juz od jakiegos czasu - napewno pomoglo podjac sluszna decyzje przy zakupie :)
Po 4 tys przebiegu outkiem jestem zadowolony i mam nadzieje ze juz tak zostanie:) 8)
Pozdrawiam.

wtw - 29-03-2009, 18:34

Witam, wprawdzie posiadaczem Outka jestem od czerwca 2008, to dopiero dziś zarejestrowałem się na Waszym forum. Więc skoro już tu jestem to chciałbym się z Wami serdecznie przywitać :hello2: :occasion5:
Hiszpan - 29-03-2009, 20:16

wtw napisał/a:
...dopiero dziś zarejestrowałem się na Waszym forum
Teraz już Naszym - czyli Twoim też ;)
Witamy :D

Mariusz4 - 29-03-2009, 20:53

Jakoś mi umknęło, że 'Outlanderowcy' maja osobny wątek do przywitań :oops: - Witam wiec wszystkich :!:
Jeżeli się nic nie zmieni to w nadchodzącym tygodniu odbiorę Outlandera II 2.2
Mało brakowało a 8 lat temu stałbym się posiadaczem Carismy, jednak przeważyło zdanie małżonki - "chcę VW" :( Tym razem nie było, żadnych problemów/wątpliwości z wyborem marki i modelu :)

pozdrawiam,
Mariusz

Ostry - 29-03-2009, 21:41

Witam wszystkich
Jestem nowym posiadaczem czarnego Outka II . Od miesiaca ciesze sie z jego posiadania.
Na liczniku 4 tys. dopiero. Od jakiegos czasu czytam tutaj rozne posty i niektore troche martwia,ale ,czy sa samochody bez wad? Czas pokaze jak to bedzie w moim przypadku.
Pozdrawiam
Ostry

Anonymous - 30-03-2009, 20:23

pozroofki
znalazłem instrukcję na allegro
http://www.allegro.pl/ite...ja_obslugi.html
ale tak między nami to 270 pln za instrukcję to trochę bogato.....

eler1 - 30-03-2009, 21:51

Witam jestem tu kilka dni ale dzisiaj znalazłem ten wątek. Czekam na odbiór Outlandera Ints+ SE 2.0DID. Do zmiany autka zmusiła mnie sytuacja życiowa (wypadek) mojej kochanej hondy crv padło na Mitsu ze względu na funkcjonalność i przestrzeń oraz nowe promocje rocznika 2008 w wersji cież. przekonały mnie do zmiany marki, myślę że pomyślnie bo do toyoty zraziłem się całkowicie to już europejczyk pełną gębą.
mk - 31-03-2009, 00:47

Ja również dołączam do serii powitań :) Podobnie jak Mariusz mam nadzieję odebrać w najbliższym czasie Outka 2.2. Czekam na niego już prawie miesiąc, podejmując w międzyczasie (nie bez wahań) decyzję o zmianie z 2.0 na 2.2.
Cieszę się, że grono mitsumaniaków jest równie aktywne jak moja poprzednia 'rodzina' (zdradziłem bowiem forestera).

Pozdrawiam
mk

Woo - 31-03-2009, 09:25

Witam wszystkich,

Też od jakiegoś czasu na forum. Przypadkowo napotkałem na ten wątek.

Od 4 dni jestem posiadaczem nowego Instyle 2.0 DID. Z marką związany od dawna, bo od 3 lat jeżdżę Eclipsem 2G GSX. Jak narazie jestem w pełni zadowolony z dokonanego wyboru.

rezon - 01-04-2009, 19:51

mk napisał/a:
zdradziłem bowiem forestera
WItamy, podziel się wrażeniami po zmianie - też rozważałem forestera. Odpadł z uwagi na bagażnik - czy też raczej jego brak
mk - 01-04-2009, 21:25

Na porównanie trochę za wcześnie - Outka jeszcze nie odebrałem :(

Forestera wybrałem, ponieważ szukałem rodzinnego samochodu z charakterem, któremu niestraszne będą ciężkie warunki drogowe (niekoniecznie 'off-drogowe'). Po kilku latach nie mogę powiedzieć na niego złego słowa - musiałem tylko pilnować standardowych przeglądów i lać duużo benzyny. Forester oferuje ogromną przyjemność z jazdy (niestety nie wykorzysywtałem tego w pełni - na ogół krótkie trasy), jest jednak samochodem niezbyt dużym (bagażnik, ale w większym stopniu tylne siedzenie - w zasadzie tylko dla dzieci).

Dlaczego Outlander po Foresterze ?
- zdecydowanie większy w środku - moje dzieci przestały się mieścić w forysiu (miałem poprzedni model, natomiast mam wrażenie, że obecny jest niewiele wiekszy)
- diesel w rozsądnej cenie (obecne ceny subaru poleciały w kosmos ze względu na kurs eur)
- układ 4x4 wystarczający do moich potrzeb (przynajmniej mam taka nadzieję - offroad mnie nie interesuje), choc z pewnością słabszy niz w subaru
- argument nieobiektywny: Outlander mi sie podoba :)

Tyle teraz, na porównanie praktyczne przyjdzie jeszcze pora...

pozdrawiam
mk

Skandahl - 13-04-2009, 00:03

Witam serdecznie wszystkich mitsumaniaków i outlanderowców.

Pozdrawiam