Outlander I Ogólne - Outlaner II - mój wybór - przemyślenia po zakupie
buczeq - 21-02-2009, 00:30
Czy sprzeglo dwumasowe nie pomylilo Ci sie (jmgmotocykle) z kolem zamachowym ?
Anonymous - 11-01-2010, 10:48 Temat postu: Re: Outlaner II - mój wybór - przemyślenia po zakupie
Hiszpan napisał/a: | Kupiłeś Outlandera II
Zrobiłeś nim już X tys. km
Ponownie byś wybrał to samo czy coś byś zmienił (np. inny silnik lub wyposażenie)
Po prostu napisz |
Kilka słów po przejechaniu 70 tyś Outlanderem II
Swojego Outka kupiłem 02.11.2007 [ cena 142 600 PLN i 3 miesiące czekania na odbiór ] od tego czasu przejechałem 70 tyś km i tak jak na początku miałem sporo uwag do tego samochodu to teraz nie mogę powiedzieć złego słowa na to auto. Samochód bardzo praktyczny, te dwa dodatkowe miejsca naprawdę się przydają, kolejna rewelacja to rozkładana tylnia ławeczka [ każdy narciarz potwierdzi moje słowa]. Napęd rewelacyjny, mieszkam w górach i jestem zapalonym narciarzem tak więc właściwości jezdne samochodu doceniam praktycznie codziennie. Silnik przyzwoity oprócz tego że jest głośny i połyka jakieś 1litr oleju na 15tyś km to jak do tej pory żadnych uwag.
Dlatego nie rozumiem ludzi którzy płacąc za ten samochód dużo mniejszą kasę mają tyle banalnych uwag np. tylnia kanapa jak ławka, nie osłonięte śruby mocujące przednie fotele itp.
Jedynym dużym minusem na początku był kulejący serwis jednak od jakiegoś czasu obserwuję pewien progres. Prawdopodobnie ma na to wpływ coraz większa ilość sprzedanych outków, a co za tym idzie większe doświadczenie w serwisowaniu tych samochodów.
Podsumowując polecam ten samochód każdemu rozsądnemu człowiekowi który szuka rodzinnego samochodu za niewiele ponad 100tyś PLN.
Edit by Hiszpan: Kosmetyka
|
|
|