To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubuskie - Polecane i nie polecane warszaty Lubuskie - Zielona Góra

luki20j - 12-02-2011, 00:37

No to trafiles:) Chłopak jest fanem hond i Civiców i głownie tylko je tuninguje:) Jego firma nazywa sie "GazdaTech" zapytam sie go i dam Ci szybko znać:)

Jakbyś potrzebował troche zwiekszyc moc w tym ej9 to też dało by sie duzo zrobic niskim kosztem:) (przewaga hondy nad mitsu:))

marexi - 13-02-2011, 21:38

zuku3210 napisał/a:
marexi, co z Legnumem??

sprzedany:P gosciu mi wyjechal, potem bylo drzewo, auto do kasacji i poszlo se do ludzi

luki20j - 14-02-2011, 23:21

marexi,
Za niecałe 700 zł ze wszystkim masz z nowki sztuki rurki 2cale, i ztłumikami.
I gwarancje dobrego wykonania.:)

marexi - 15-02-2011, 02:13

To jak nia wyjade to przyjade do kolegi:)
na razie zewnetrzny look, potem bedzie zabawa, auto musi wygladac zeby bawic sie w tuning wyzszej kategorii bo szturclem nie chce jezdzic niewygladajacym:)

luki20j - 15-02-2011, 10:39

Ostatnio wśród fanów hondy jest moda na cichociemne wynalazki. np. w tym tygodniu po zielonej górze zacznie jeździć biały Civic 4! generacji (dziadkowóz normalnie) ze 130 konnym silnikiem :twisted: , na jego wagę to o 2 razy za dużo :)

Ps. Widze ze przechodzisz na wolnossącą strone mocy...

zuku3210 - 17-02-2011, 22:25

luki20j napisał/a:
Za niecałe 700 zł ze wszystkim masz z nowki sztuki rurki 2cale, i ztłumikami.
I gwarancje dobrego wykonania.:)
a co z kwasówką 2.25 przelotem zamiast kata i emulacją sondy tej za katem żeby to dzialało? masz takich magików??
marexi - 18-02-2011, 01:16

luki20j napisał/a:
Ps. Widze ze przechodzisz na wolnossącą strone mocy...

Nie, chcialem kupic cos na przejscie ,zanim sprzedam auto i dostane kase z odszkodowania, na szybko i tanio:) i udalo mi sie kupic te honde od znajomego komisu za 400euro, musialem tylko rpzeguby wymienic i by jezdzilo:) ale w miare prac postepujacych do zarejstrowania zaczalem poznawac forum hondy itp i tak stweirdzilem ze zrobie sobie ta honde:D
duuuuzo mozna z nia zrobic:) klime ma, bialy kolor potencjal tez ma, tylko rudej sie pozbede z nadkoli i jak juz zrobie: 20punktow na liscie m in gleba, fele, troche mocy . to wtedy zarejestruje i wyjade na miacho:D tzn na POMIDORa 8)

luki20j - 21-02-2011, 10:05

Pokazowy
Obiazd
Miastem
I
Do
Okoła
Ratusza
:) :lol:
:lol: :P

zuku3210 - 21-02-2011, 18:13

luki20j napisał/a:
Pokazowy
Obiazd
Miastem
I
Do
Okoła
Ratusza
na przejazd kolumny trzeba miec pozwolenie czy cos bo sie znowu posypie opieprz :P
Saqu - 21-02-2011, 20:22

nie musi być kolumna... :D może być "zbieg okoliczności" :lol:
RaVciO - 25-05-2011, 23:14

Nie polecam stacji diagnostycznej na ul. Dekoracyjnej 2 w Zielonej Górze - przy serwisie Elite (koło giełdy warzywnej).

Pojechałem, żeby zdiagnozować co mi stuka w zawieszeniu, ale gościu nic nie znalazł, a na stacji PZMotu od razu wykrył stuki i doszedł do tego co stukało.

Poza tym mam wrażenie, że gościu z tej stacji diagnostycznej przy Elite za każdym razem dla zasady kasuje ludzi za regulację świateł (dodatkowe 10zł) - byłem dwoma różnymi autami i zawsze twierdził, że musiał ustawić jedno światło...

Pieraś - 26-08-2011, 21:37

A w LUBUSKIEM lub gdzies blisko jest jakis czlowiek z forum lub warsztat, ktoremu mozna polecic Gala i miec ten spokoj psych., ze jak sie da to nie bedzie trzeba bedzie w ogole myslec o tym jak zrobiono?
luki20j - 26-08-2011, 23:13

Ja znam takiego:)
Pieraś - 27-08-2011, 13:47

Mowisz o sobie, czy Bartku ? :)
Nie ukrywam, ze jak bym sie podjal to chcialbym miec na taka naprawe jakis sensowny papier. Za duzo przypadkow z partactwem sie spotkalem, czy osobiscie, czy z opowiesci.

EDIT:
- Luki, co do Bartka to glupio mi tak wiesz podjechac i powiedziec, zrob mi rozrzad i daj fakture ? :/

luki20j - 28-08-2011, 20:37

Zanim jakąkolwiek decyzje podejmiesz odnosnie roboty u Bartka to zadzwon lepiej do mnie. A ja o innych mowie tylko to co bym powiedział w ich obecności. CO do niego to wesoło niejest.